Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Saracuta Alex iubitoare de catei, ce ii va creste tensiunea citind treaba asta cu Dexter, pana va afla ca a fost totusi happy-end...

27+

Doamne, iarta si pazeste, nu numai ca mi-a crescut tensiunea, dar am transpirat leoarca, deja intrasem in mail sa gasesc lista cu numerele de telefon sa o sun pe Techila ca plec inspre ea cu masina sa cautam catelul......ce bine ca s-a rezolvat, vaaaai ce emotii am avut, cumplit!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Referitor la decalotarea putulicii la baietei sotul, dupa fiecare baie ii tragea preputul in jos, fara sa forteze. Pediatra ne-a recomandat aceasta manevra pentru a evita eventualele infectii. Andrei are acusi 5 ani si nu a avut niciodata probleme in partea aceea.

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, v-am prins, de emotii din cauza lui Dexter a inceput si bbelusa sa sughite si sa ma sutuiasca la dansa, de zici ca acusi imi scapa, asta ca tot ma plangeam ca de la o vreme are cam putina activitate!

Gata, l-am prins pe soatza si cica imi face poze, revin dupa ce le incarc!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

of, Tequila ca imi dadusera si lacrimile. Bine ca l-au adus inapoi, lasa ca se face el mare si ii musca.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Camy, din intamplare si eu tot pe la el am fost.Dar nu am discutat inca sa nasc acolo.Trebuie sa-l sun curand.Dr de aici vrea sa ma bage la cezariana, eu nu vreau.Tie iti face dr cezariana sau te asista la naturala?
Gegea, pup!
Kemsy,degete umflate am si eu.Cat despre baietei, ce sa zic, al meu are 7 ani sin nu l-am fortat deloc.L-am invatat eu sa se spele mai atent si e aproape decalotata.
Techila, las’ ca vine Dexter acasa.Poate s-a dus si el la vreo gagicuta…Acu am vazut si faza cu tiganca…Profitoarea….

Eu nu ma stresez deloc cu curatenia.N-are decat sotul sa faca cat oi fie eu la spital….De ce sa ma complic?Oricum nu ma pot nici apleca, nici cocota!

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Techila, bine ca ati rezolvat cu Dexter. Pune-ti mama un clopotel la poarta ca atunci cand se deschide sa auzi si sa fii atenta.
Stiu cum te-ai simtit, si eu am avut un ciobanesc belgian care tot iesea din curte si il cautam cu limba scoasa, insa al meu era mai mare si pleca la mandre.

Ioana 30+

Mergi la inceput

Pentru cine e interesat, trimit pe mail o carte "Totul de intampla inainte de 6 ani". Dupa cea a dr. Spock mi s-a parut ca povesteste chestii pertinente.
Va pup!

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu astept pozicile si uite ma apuc si eu de ele.
Manga ale tale sunt foarte faine ...lucrusoarele

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am revenit

M-a binedispus o fanfara! Aici la cateva sute de metri, in fata unor magazine, statea o fanfara, toti imbracati frumos in alb, cantau muzica faina... asa de tare mi-a placut!!! Si i-a placut si puiului, ca a fost printre putinele dati cand a dansat chiar daca stateam eu in picioare .

Pacat ca n-am stat mult, ca pofticiosul meu sot isi cumparase cozonac kurtos cald si voia sa ajunga acasa la laptic sa-l pape asa proaspat...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu sunt gataaaa

Micutul sau micuta Base :) cu vaporase

Daca nu veniti la povesti imi fac si eu o supa....dar poate veniti voi ca va prefer

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput