Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Techila, faine poze, dar daca mai pui catelul ala la inaintare sa stii ca vin sa ti-l fur sa ii pup si eu botul ala!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Am observat ca vorbeati despre IR-uri.....Uve, tinem pumnii sa fie totul ok, Monica multumim de informatii - si la mine la morfo Iosup mi-a spus ca sunt mare, adica erau amandoua aproape de 0.7 .... acum nici nu stiu daca trebuie sa ma panichez sau nu, oricum peste 2 sapt ma duc din nou la el, sa vedem ce imi spune atunci.
Bbelusa cea iubita
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana [Si intreaba reporterul ca de ce-l spala cu detergent de rufe la care tiganca raspunde: "pai sa miroasa si el frumos bre" NO COMMENT Si ca sa imi amintesc si de iubitul meu sot, nu mai fac nici gripa porcina, nu au nici virusi si nici nu cred ca sunt vaccinati la zi. |
sa miroasa frumos, ai?!! vaiii... pun pariu ca nu fac alergie
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Diamar multam de cuvinte.....acum nu am nici sacosa pe roti si nici nu ma mai duc sa-mi iau decat in cazuri extreme cate unu' mic si galben.
Mi-a zis si sotu cand ma plangeam la el,...ca sa ma duc sa iau caruciorul copilului si sa fac antrenament cu el si cu pepenii.
Am ajuns de mistocareala si batjocura tuturor
Tu ma pui sa-mi iau geanta de mamaie....barbate miu ma pune sa fac exercitii cu caruciorul ......cum ar fi sa umble o tampita prin oras, gravida fiind cu un carucior gol ....si cu un pepene in el.
Cred ca am sa lesin de ras.
Te pup oricum si sper ca nu te-ai suparat pe mine
Cea mai fericita 33 + cu
lutoniana spune:
dana imi pare rau de manelele tale ....dar parca nu ai sti ca micu' nu intra bine la unii oameni fara "durerea mea/bogatia mea/ minunea mea"
Pacat de rau, ai dreptate.
Manga sezi bland si tu....cu toate ca e cam greu, stiu
Pe mine ma si mananca in fund sa fac tot felul de chestii...offff
Dar acum stau la computer si lucrez ceva.....nu mai fac nimic azi, nici mancare nu mi-am facut
Cea mai fericita 33 + cu
ramsan spune:
Imi pare bine ca ati lecturat reteta, la fierbere dovleceii chiar nu se fac puire deloc deloc, ca doar nu ii fierbi 7 ceasuri.
Techila ce imi vine sa te pup ... bine ca s-a rezolvat problema lui Dexter pana la urma. Las' ca se face el baiat mare, il dati si voi la dresaj si sa vezi atunci daca mai vine vreun tigan pe la voi pe la poarta Eu le-as rupe gatul astora, nesimtiti. La noi nici oamenii de la Eon nu vin sa citeasca contorul cand suntem noi in curte, cand il vad pe Max ciobanescul mioritic sau pe Terra amstafful fug ca impuscati, yeeeeah
Dana e valabil si pentru oamenii fara bun simt care asculta manelisme cu volumul la maxim cand vin la relaxare la iarba verde.
Mooooama, abia ce am terminat o portie dubla de pepene galben si mai tare mi s-a facut foame. Fug sa infulec... va pup si mai vb maine pe net ca presimt ca in seara asta nu mai e loc si pentru mine la comp.
Ramona
Tudor Gruia 29+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
gegea spune:
Eh, am ajuns si io clipa sa dau refresh-uri de mi s-au tocit toate alea...
lutoniana, nimic iesit din comun legat de colorati... Cand am nascut-o pe Daria, in salonul alaturat (de femei care nacusera natural, noi cu cezariana fiind separate), era un exemplar colorat de mama care i-a dat bebelusului ciorba acrita cu bors Asadar...
dana, pacat ca te-au dezamagit si iesirea nu v-a priit asa cum ar fi fost si firesc. Data viitoare, sus pe munte cu bebelina va fi altfel.
Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
alex25 spune:
Kawaichan, feicitari pentru vestile bune de la eco!
Saptamana care vine merg si eu din nou la control si deja nu mai am rabdare, zici ca sunt turbata!
Deci m-ati omorat cu clatitele, dar nu m-ati omorat, m-ati nenorocit, aoooooleeeeooooooo, ce ma fac eu??? Ca de facut eu nu ma apuc sigur, dar mor aici....
Hihihihi, Techila, si eu tot inginer agronom!
Luto, felicitari pentru camesa, bine ca te-ai linistit!
Valeiii, abia acum am ajuns la capitolul actual, nu mai poooot!
Bbelusa cea iubita
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gegea Eh, am ajuns si io clipa sa dau refresh-uri de mi s-au tocit toate alea... [ |
Ca bine zici Geani..si eu la fel!! mai calc un tricou, mai dau un refresh;
Nu am apucat sa zic: ce idee faina a avut Techila, cu invitatul gastii la casuta lor, la gratare...eu, una, nu am decat sa mor de ciuda!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Incet, incet Alex, ca nu-i graba..fetele nu sunt prin zona, asa ca imediat ne ajungi! numa' 13 pagini
Thank God I'm a woman!