Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Vai Ralu daca ai sti ce mult iubesc si eu iesirile acestea simple....naturale....in care nu facem nimic deosebit dar inseamna asa de mult pentru suflet....
Ma bucur ca v-ati simtit bine
Cea mai fericita 33 + cu
alex25 spune:
Asaaaa, dupa cum am promis vin cu prospaturi la categoria grea!
POZE proaspete
Sa nu va mai aud ca va plageti!]
Techila, ultimele 2 sunt special pentru tine si Dexter!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
vai saracul Dexter , bine ca a ajuns acasa , eu nu cred ca palteam azi tiganca daca nu aveam mai marunt , e posibil sa fi creat un precedent ...
alex pai ce sa fac , asta sunt si nu am ce face , poate o sa slabesc , poate ca nu ... pana atunci asteptam poze cu tine
... am vazut si eu poze frumoase de manga
luto ai grija cu caratul , desi si eu car zilnic 3 bidoane de 5l cu apa cand nu e Laci acasa ... asteptam si de la tine pozici
... am o nenorocire de iritatie sub un san si ma deranjeaza si ma doare ... ce pot sa folosesc?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Geani super afacere faci, inseamna ca iei produse de calitate la un pret acceptabil
Maria las-o mai moale cu lucrul!!! Vin la voi sa va bat... pe langa ca ma faceti sa ma simt prost ca sunt lenesa va faceti si voua rau...
Lucia super raspunsul tigancii!!! Ce tare... Sa stii ca si eu am trecut pe langa o "tabara" plina de puradei exact in ziua cand eram foarte agitata de atatea vesti de nasteri premature in jurul meu. Si i-am zis sotului: "astia nu cred ca au probleme de nasteri premature"...
Ramo vreau poze cu cateii, sa ti-i admir si sa imi imaginez cum smotocesc mioriticul ala Eu l-am tuns pe al meu pe vara, asa ca mi-e dor sa vad o blana ca lumea
Dana esti binevenita oricand la ai mei la casa. Noi aici stam toata ziua si din toamna aici ne mutam, sa avem loc . Daca nu iti mai poti plimba burta acum pe drumuri proaste, atunci sigur cu piticii primavara viitoare
Alex ai vazut ca te-am ghicit cu suspansul? Ai trait ca noi, in timp real!
Lucia daca totusi ai nevoie de ciorbica, tacem pana o termini . Camasa e frumusica, nu mi se pare nashpa. Prosopelul e frumos. DAR setul de marinel e ceva . M-am indragostit!
27+
alex25 spune:
Aida mama, sanatoase sa fim ca asta e cel mai important pe lume si sa avem bbei sanatosi la randul lor...de slabit, cum o vrea DD!
Eu pentru iritatiile de piele folosesc cu succes Reviken unguent...e tare bun.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Alex imi place burtica si sutienul e superb si m-a dat gata Alma cum sta ea cu labutele alea bune de pupat pe burtica ta ...
Ai, n-am si eu niste catei din astia... Mioriticul e ca o matza, se tot impinge si se tranteste sa-l mangai, nu ma madareste el pe mine. Iar labradorul e prea violent de dragastos, un pic daca ma aplec la el toata ma pupa, ma linge, sare pe mine, ma pureceste, etc.
Lucia sa stii ca am vrut sa va zic ca mi-au dat lacrimile din cauza momentului, dar am crezut ca sunt eu mai bizara
27+
Iulika29 spune:
Bunå seara fetelor!!Am ajuns si eu de la soacrå..plina ochi de halealå....Asa vin eu de fapt mereu de la ea....
Gegea cand ai timp poate pui o poza cu dragutza carliontata cu noua coafurå..Pup dulce la ea..
TEchila iti scrisesem mesaj cu bocete si alte alea dar intre timp am citit ca l-ai gasit si asa tare må bucur..Eu nu cred cå a spus adevarul cocoana..Ea voia så faca banii..Ce prostie..Te musca cainele si tu stai så il prinzi så il aduci acaså la stapan..Må intreb ce facea daca nu ii dadeai bani..
Luto cumpårå si tu pepenasi mai mici..daca sunt..Si aici sunt pepeni foarte mari , nu prea sunt micuti..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Alex multumim de infatisare ca eram curioase ca niste maimute si nici macar nu esti chiar atat de mare pe cat exagerezi.
Ralu am pus supa la fiert asa ca poa' sa-nceapa distractia.
Cea mai fericita 33 + cu
aidaciolac spune:
alex esti o mincinoaga ca nu faci parte din categoria grea ...
luto faine body-uri si prosopel ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Dupa cartofii de la pranz nu mi-e foame deloc, am crezut ca o sa-mi iau cina pe la vreo 7... Parca vad ca mi se goleste stomacul pe la 12
Lucia bine ai facut, sa ai si tu ciorbica buna
27+