Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Dana esti binevenita oricand la ai mei la casa. Noi aici stam toata ziua si din toamna aici ne mutam, sa avem loc . Daca nu iti mai poti plimba burta acum pe drumuri proaste, atunci sigur cu piticii primavara viitoare |
Oare la mine te refereai?!! vezi bine, ca eu m-am si simtit..
multumesc de invitatie!esti tare draguta!
Lucia m-ai dat gata cu micutul/micuta Base! eu imi inchipui cand o sa scoatem agitatele pentru tine: "hai, cine pariaza pentru baietel, cine pentru fetita?!" sanatos sa fie!
Iar chestia aceea de pus la gatul copilului sa nu se murdareasca (am un mare lapsus) a lui manga..super, super faina!
Alex si cu cutu drag..va pupacesc pe amandoi!
Edit: remarcat unghiutele rosii (sau ceva in nuanta aceea...) de la picioruse
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Bai nene, ca vreti sa ma fac de ras pana la capat, voi nu vreti sa intelegeti ca am sarit suta la kile?? Ce naiba vorba lu' tata, mai bine zic ca am 0.1 tone ca suna mai bine!
Multumesc oricum de aprecieri, sunteti niste dragutze....e normal ca fiecare sa vada raul si voi sa scoateti in evidenta binele!
Vazut si eu poze proaspete de Luto si Manga si tareeee mi-au mai placut!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
citat din mesajul lui aidaciolac alex esti o mincinoaga ca nu faci parte din categoria grea ... luto faine body-uri si prosopel ... |
Eu zic sa facem un tabel pe prima pagina cu cate kg am avut initial, si cate avem acum....ca sa nu ne furam basca una alteia
Cea mai fericita 33 + cu
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Alex multumim de infatisare ca eram curioase ca niste maimute si nici macar nu esti chiar atat de mare pe cat exagerezi. |
merci merci ... iata si confirmarea la ce am zis io
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Eu zic sa facem un tabel pe prima pagina cu cate kg am avut initial, si cate avem acum....ca sa nu ne furam basca una alteia Cea mai fericita 33 + cu |
Daaaaaaa, asta mi-ar mai lipsi, sa mor de inima de fiecare data cand deschid forumul, parca aici intram de placere!
Bbelusa cea iubita
lutoniana spune:
Iuliko bine ai venit, ai facut ce-ai facut si iar te-ai imbuibat cu bunatati....si eu si mai sunt cateva fete...stam ca tristele si mancam porcarii si nu avem chef de gateala.....offff...unde o fi dreptatea ?
Cea mai fericita 33 + cu
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
merci merci ... iata si confirmarea la ce am zis io Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Nu ma provoca, ca dupa pozele pe care le-ai pus arati mai bine decat mine, nu ma pune sa fac concurs cu tine....ca la circumferinta pulpelor de fac cu ochii inchisi!
Bbelusa cea iubita
techila spune:
hai ca mi-a mers netul ca un dos....sper sa fie mai bine acum
dexter nu musca ca e mic, clar ca scarba de tiganca a mintit, eu stiu f bine cum se comporta javra mea. dar mi l-e terorizat fetelor, nu stiu ce o fi trait acolo la aia cateva ore, dar cateva minute bune nu ne recunostea si nu a venit la mangaiat si pupat deloc, s-a pus intr-un loc si acolo a stat cu urechila pe spate. iar el era un caine tembel tare, va dat seama...pui cretin...m-am dus la el si intr-un final a inceput sa ma linga. si a baut multa multa apa. doamne, dar peste 3 luni cand o incepe agresivitatea la dresaj eu las poarta deschisa ca sa vad cum musca din ei daca mai vin sa il ia. eu nu prea am vecini, v-am zis, doar cateva case, dintre care una a tiganilor care mai asculta si manele, ca se discuta mai devreme, nu la tv sau radio sau ceva, ci la casetofonul din masina, la maxim....suuuuper nemernici ordinari!!!
multumesc frumos ca ati fost alturi de mine si de copiii mei cu 4 picioare!!
alex, pupam bestiile cu labe si cei mai blanzi ochi. si la tine cainii iti sunt cei mai buni prieteni, recunoaste! nu vii la gratar??
anamaria, mare placere ne-ai face daca ai veni sa ne grataruim impreuna.
astept fetelor o propunere cand sunteti disponibile ca sa petrecem, sa radem si sa ne veselim
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
Iulika29 spune:
Alex am vazut pozici frumoase cu burtica si cu frumosul cutu...
Si am vazut si camasa naspa a Luciei..Tu så fii sånåtoaså..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas