Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Oare la mine te refereai?!! vezi bine, ca eu m-am si simtit.. multumesc de invitatie!esti tare draguta! |
Esti cea mai "aproape" Dana de aici
Te astept!
27+
aidaciolac spune:
alex zau ca ai un umor foarte pronuntat si ca sa va zic una si buna , eu am inceput sarcina la 104 ... asa ca stop joc si no coment ... nah , ti-am luat piuitul?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Bai nene, ca vreti sa ma fac de ras pana la capat, voi nu vreti sa intelegeti ca am sarit suta la kile?? Ce naiba vorba lu' tata, mai bine zic ca am 0.1 tone ca suna mai bine! ---------------------------------------------- Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
da ma, dar esti tare dragalasa, iar argumentul suprem: nu are nimeni caini ca ai tai, plus ca ei nu stiu sa socoteasca si nici nu isi dau seama daca esti sau nu cat china (ei nu stiu cat e china). adevarat 0.1 tone suna super tare
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
diamar78 spune:
Lutoniana, mie nu mi s-a parut deloc naspa camasa.
Baietelul meu a avut infectie urinara pe la 6 saptamani, la fel si nepotelul. Ni s-a recomandat sa-l decalotam la baita, eu l-am decalotat cum am putut pt ca nu prea puteam decat daca era in erectie. Nici acum nu e rezolvata problema, dr spune ca nu l-am decalotat eu la timp. Acum nici nu ma lasa sa-l spal, am de gand sa merg la un alt dr sa vad ce spune si el daca sa-l duc sa-l taie sau nu.
Apropos, si-a facut careva vaccinul antitetanos? Am mai vb in capitolele trecute dar mie si ginecologul mi-a spus sa-l fac. Acum parca eu l-as face daca si ginecologul a spus ca e ok. Mai studiez problema sa vad ce o sa fac dar daca-l fac sa nu dati cu oua.
30+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Hai ca se face seara sa ne inveselim fetelor. Sunt 2 emisiuni care imi plac mie, la TV realitatea, singura pe care imi place sa o vad pe net ca in rest ma oblig sa ma uit la british ...ca sa imi desavarsesc limba emgleza ca are si ea multe gaurele, deh, important e ca vreau: bag ziare, reviste, TV, ma bag in vorba pe strada,orice numai sa "avansez inainte". Asaaa.... si e o emisiune acum cu taulici si cu tiganii si ma apuca rasul in hohote ca am facut urmatoarea conexiune intre patania Techilei cu tiganii si afacerea de succes a Ralukai cu detergentii bio. Si reportajul era extrem de fain realizat si filma o tiganca care-si spala bebelusul in lighean cu detergent de rufe. Era mic si-l tinea foarte bine tiganca...apropos ca noi mergem si la cursuri ca sa invatam asta Si intreaba reporterul ca de ce-l spala cu detergent de rufe la care tiganca raspunde: "pai sa miroasa si el frumos bre" NO COMMENT Si ca sa imi amintesc si de iubitul meu sot, nu mai fac nici gripa porcina, nu au nici virusi si nici nu cred ca sunt vaccinati la zi. Cea mai fericita 33 + cu |
super tare lucia. am ras cu sergiu de ne-am prapadit. :))
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
alex25 spune:
Techila, sa stii ca pentru un puiutz de varsta lui poate fi o trauma grea, purtati-va cu el cat mai normal, mangaiati-l ca sa se simta iubit si las-o pe Techila pe la el, daca se inteleg bine....nemerci ordinari, i-as impusca!!!
Despre gratar nu stiu ce sa zic, astept sa vad cand va decideti, ai sa razi, dar eu dupa ce vin de la servici nu mai plec de acasa fara sufletul meu, ca mi-e tare mila de ea, asa cum ai spus tu, ele sunt cele mai bune prietene ale mele, sunt nebuna stiu, dar asta e.....plus ca soatza mea vine super tarziu.....voi hotarati ce si cum, si eu in functie de asta ma execut sau nu...sar'na din suflet de invitatie!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Alex eu ti-am mai zis si cand ai pus poza din baie, si cea de pe plaja, nu se vad kilele astea. Mami are spre 90 de kile si e dubla peste tot fata de tine. Deci probabil esti inalta si ai muschi, altfel nu-mi explic.
Na, am vrut si noi sa vedem niste grasane si Aida si Alex ne-au cam dezamagit...
27+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac alex zau ca ai un umor foarte pronuntat si ca sa va zic una si buna , eu am inceput sarcina la 104 ... asa ca stop joc si no coment ... nah , ti-am luat piuitul? Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Io nu mai inteleg nimic, imediat ma enervati sa pun poze cu mama mea, care la 89 de kile e imensa! Are 1.62 ca mine inaltime, ce-i drept. Cred ca voi sunteti mai inalte...
27+
alex25 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac alex zau ca ai un umor foarte pronuntat si ca sa va zic una si buna , eu am inceput sarcina la 104 ... asa ca stop joc si no coment ... nah , ti-am luat piuitul? Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
O sa zica lumea ca suntem nebune daca ne-ar auzi, dar noi suntem bele si rachitoare si asa, nu???
Nu imi ia mie nimeni piuitul asa de usor, nu iti fa iluzii....nu suma kilelor de importanta ci modelul ambalajului....plus ca tu cred ca ai muuuult mai multe kile la tzitzi decat mine si nu se pune, da!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Diamar multam de cuvinte.....acum nu am nici sacosa pe roti si nici nu ma mai duc sa-mi iau decat in cazuri extreme cate unu' mic si galben. Mi-a zis si sotu cand ma plangeam la el,...ca sa ma duc sa iau caruciorul copilului si sa fac antrenament cu el si cu pepenii. Am ajuns de mistocareala si batjocura tuturor Tu ma pui sa-mi iau geanta de mamaie....barbate miu ma pune sa fac exercitii cu caruciorul ......cum ar fi sa umble o tampita prin oras, gravida fiind cu un carucior gol ....si cu un pepene in el. Cred ca am sa lesin de ras. |
esti de coma. te i vad ca zuza nebuna prin luton. hahahahah. eu propun ceva mai ingenios. am zis ca ma duc la mosulica vecinul meu, dk tot mi-a dat 2 fire de rosi, sa-mi imprumute si caruciorul ala electric in care se plimba in fiecare dim pana la chiosc. baga mosu vite\ze pe trotuar de te da jos. cum mi-ar sta oare? ha
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com