Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Cateva poze de aseara cu micuta mogalneata

http://family.webshots.com/album/573757126WUjdrF

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Acum citesc abia din capitolul trecut.

Valentina, am citit povestea de groaza de la Colentina. Nu ma mira nimic la spitalele noastre, dar imi pare tare rau pentru voi. Nu stiu ce ati mai facut ca nu am ajuns la zi cu cititul, insa voiam sa iti recomand un spital bun de dermatologie. Este cel de pe Calea Serban Voda, acolo disgnosticheaza f sigur stafilococul auriu, asta daca vrei sa stai linistita.

Tomasa, lume noua, lume noua! Bine ati revenit! Da, Alexandrei i-au iesit dintisorii definitivi, dar nu e musai sa ii cada si lui Tudor. De regula dupa 6-7 ani se schimba primii dinti, ea a fost mai rapida.

Bernix, eu sunt bine multmesc, totul pare sa mearga spre bine. Sambata cred ca vin si ai mei, sa vedem, ca analizele lui tata nu sunt stralucite. Exceptionale povestirile de conced, cred ca a fost minunat, probabil mai putin alergaturile dupa Degetica atomica. Ma bucur nespus ca a fost asa bine, as fi vrut sa ma convingeti si cu poze. Le-am vazut desigur pe cele cu Ana cea frumoasa la mare, dar cam putintele.

Danielle, un pup mare pentru mamica de 2 dulcetici scumpe. M-ai amuzat copios ca tati nu stia ca ai nascut, esti o curajoasa. O sa va descurcati voi si cu alaptatul. Si cu riscul sa ma bata Sabina (noroc ca ma tirez repede in conced), se poate trai si fara alaptat.

Sabina, cu ocazia filosofiilor Sofiei m-am pus la punct si eu cu continutul blogului tau. Super poze. Pupam copiii scumpi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Mariana, draga de Eliza,e normal sa isi umple timpul cu nazdravanii,va face din ce in ce mai multe sa atraga atentia. La fel si cu biberonul, Alex avea aproape 4 ani si cerea nu numai biberon ci si tzitzi. O sa fie mai bine in timp, deocamdata trebuie sa ai putina rabdare cu ea. Va pupam tare.

Tomasa, ce scumpica este Maria, doamne ce a crescut. Sunt minunati amandoi puii.

Ooo, uitam sarbatorita:

Alinush sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

lol.. ce mica e... tare sa se faca mare

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Vazut si pe micutele nou-nascute, Melissa si Lisa! Tare scumpici!

Vazut si poze cu Ioana, duamna greu se mobilizeaza sa puna si ea poze noi. Apropos, vineri m-a admonestat sotul meu sa nu mai pun poze cu copii pe net ca a auzit el de nu stiu ce cazuri de rapiri.

Va pup, tre sa inchid acum.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Devyla,eu mergeam cu autobuzul;nu aveam autobuz direct,trebuia sa schimb.Cand ploua sau era in intarziere mergeam cu taxi-ul.(ca daca as fi mers 4 luni zi de zi cu taxi ajungeam la sapa de lemn)!
Lapticul il inghetam in pungute de-alea speciale si il duceam o data la 2-3 zile cand mergeam cu tati noaptea.Nu ma caram in autobuz pe caldurile astea cu laptic dupa mine.Ca faceam si productie,nu gluma.
Ardeam de nerabdare sa ii pun la san,tin minte.Au fost asa dulci cand i-am pus prima data si eu eram atat de neindemanatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

N-am citit demult din urma. O sa-mi fac temele zilele astea. Am vazut ca a nascut Devylla, sa fie sanatoasa micuta.
Am avut calculatorul stricat...asa ca am fost rupta de lume. Vineri a venit rezultatul meu...este cam prost dar totusi bine. Fibroza e avansat, dar nu e inca ciroza...Asta e..Sper sa obtin epede tratamentul. Fibroza e reversibila, insa ciroza, nu.....
Cris e bine, cu arcada umflata ca a cazut si s-a lovit.
Ma duc la treaba, v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ioi, ce mica e! Lasa ca se face ea mare!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multa sanatate tuturor copiilor bolnaviori...dar si mamicilor cu probleme de sanatate! Sa se faca toti bine...REPEDE!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani sanatosi si fericiti Alinush !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput