Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

noi suntem singuri saptamana asta, tati e la cursuri. As face ceva schimbari prin casa, ceva sa-l uimesc cand se intoarce. Cel mai tare ar fi sa ma mut , dar e greu fara ajutor. Ma bate gandul sa schimb mochetele, dar cine-mi ridica mobila ? Sa zugravesc, dar unde duc copilul pana termin. Ce idei imi dati ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
Ai fost in tara? Imi pare tare rau ca nu ne-am cunoscut..., e numai vina mea, am ratat toate intalnirile din ultimul an .

Fost. Dar nu-ti mai fa sange rau, ca am venit in Bucuresti cu ditamai furtuna...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cine sa fie oare Larisa Gabriela careaia ii uram pe prima pagina bun venit?

E bebele de Jojomiha...sau poate voiai sa vezi poze cu bebelina?
Eu ma intrebam daca o fi nascut isa13belle, ca trebuia sa aiba bebe in mai...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Ramonaiani, nu te incumeta singura cu 2 copii pe avion, e foarte greu si n-are rost sa te risti.

Eu nu sunt de acord. Daca ai wrap, sa-ti fie usor cu Daniel, cred ca poti merge cu amandoi. Parerea mea!

Poze

Mergi la inceput

Maruntescu, multumim de vizionare si de complimente! si daca nu am facut-o deja, multumim mult de cadouri, superbe! Iar surpiza a fost tare mare!

Energia e bine, da? Nu mai trageti cu bolile, sper!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

neata, dau cafea!
Sabinutza, n-ai putea sa insisti sa ii dai direct san fara sa treci prin biberon? nu-mi place deloc chestia cu bibe...mai ales ca Lisa e bine sanatoasa.
Risti sa nu ia sanul :((, fa si tu scandal.
Nu cred ca trebuie sa-ti zic eu ce important e sa o alaptezi cat mai mult, fiind prematura....iti explica Bernix ce si cum.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Eu am intrebat de ce i se da inainte biberon,mi s-a explicat ca in primul rand nu stie sa suga,si de la bibe curge mai usor,iar apoi pana invata sa suga si sa respire...sa faca un balans intre cele doua activitati este de preferat biberonul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Ma simt tare obosita doar cat merg pana la spital si inapoi...sper sa ma pun pe picioare cat mai curand.
Ayumi si eu ma mulg tot din 3 in 3 ore si ii duc lapticul.Chiar ma gandeam la tine azi in drum spre spital.Tu cum mergeai?Eu inca curaj sa conduc singura n-am,asa ca cateodata voi fi nevoita sa merg si cu autobuzul...daca nu ma urc intr-un taxiAcuma am sofer care s-a oferit sa ma duca sapt asta(pe sora mea).

Jurnal de mogalneata

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Adimercedes acuma am observat ca fetele noastre au acelasi nume.Eu stiam doar de Lisa,acum vad ca ai schimbat semnatura.

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Maia-Iulia de mami Sheherezada! Sa-ti fie viata plina de bucurii!

LA MULTI ANI, alinus! Sa fii fericita si sanatoasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. De la munca eu, am o perioada de cosmar la birou si ca volum si din pricina confliectelor, ma gandesc doar ca mai am 2 zile pana la concediu. Asa ca nu am prea mult timp de forum. As fi intrat de acasa insa iar nu merge netul din pricina lucrarilor din zona.

Noi am fost la mare in weekend,am plecat vineri seara si ne-am intors ieri la pranz. Am fi stat noi si pana seara insa ploua si am zis ca nu avea sens sa tin copiii in casa. A fost foarte buna iesirea, copiii au fost chiar cooperanti. Mai putin cu ocazia iesirii de sambata seara la restaurant, unde nu m-am inteles deloc cu Andrei. Am alergat continuu 2 ore dupa el si nici nu prea ma asculta, cum voiam sa il opresc cum se tavalea. Deh, era trecuta demult ora lui de somn. In rest a fost totul ok cu somnul si masa. La plaja nu va mai spun ce fericit a fost, s-a jucat si in piscinuta lui si a stat foarte mult in mare. Intra cu colacul si nu il mai puteam scoate de acolo, asa era de fericit...Initial voia doar sa atinga fundul, apoi de abia il tineam sa nu rastoarne cu colacul, asa tumbe facea in apa.

Am fost si in parcul de distractii, l-am dat prin toate zdranganelele. La inceput era reticent, apoi nu il mai dadeai jos.

E disperat dupa Alex, o striga mereu "Ada" sau "Aies" si o trage de manuta peste tot. Imita orice face ea, se aseaza in sufletul ei, etc etc. Bineinteles ca ea e incantata ca o iubeste, insa uneori se simte sufocata su protesteaza.

Pe plaja se ducea si la alti copii, insa doar sa se uite. O singura fetita i-a atras atentia, i-a dat si manuta sa o ajute sa intre in piscina, doar ca ea voia doar jucaria lui bebelus si pana la urma s-a lasat cu incaieri din care bebelusul a ramas fara maini.

Cam asta de la noi, acum bag repede ochiul sa recuperez, ca vad ca ati scris destule pagini.

PS Imi pare rau ca nu am facut deloc poze la mare. Am plecat in graba, fara aparatul foto.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput