Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
Tomasa, bine ai revenit ! Nici eu n-as fi recunoscut-o pe printesa, a crescut mult fata de asta-vara. E o frumoasa, iar fratele ei ( viitorul primar) o pazeste peste tot, mai ales pe plaja .Ai ajutor de nadejde.
Pt falca am luat amooxicilina, dar fara rezultat, trebuie sa iau ceva mai tare ca falca-i tot asa. Tre'sa merg la stomatolog dar ma tot iau cu altele. Acum am inceput smotru prin casa, am bagat o mocheta la spalat.... de-astea .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, nici eu n-am salvat filmele si pozele in alta parte, tre'sa ma ocup de asta cat mai repede.

Ramonaiani, nu te incumeta singura cu 2 copii pe avion, e foarte greu si n-are rost sa te risti. Eliza e o dulce, de ce sa te supere biberonul de pranz, e foarte bine ca vrea lapte. Nu o certa, fii calma si ingaduitoare cu ea, trece printr-un soc emotional acum, daca nu esti langa ea si o certi o sa se indeparteze de tine si nu e bine. Si eu m-as fi distrat de isprava ei, pai te-a lasat sa te odihnesti si si-a facut de lucru, foarte bine, sifonierul si hainele-s inofensive, atat cat n-a facut nimic periculos e totul ok. Nu te stresa cu soacra, acum ca are si nepot sa vezi ce o sa-si schimbe naravul si o sa te ajute la toate .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Papanash, ha,ha, ti-am amintit faza cu primarul! Ce mult timp mi se pare ca a trecut de atunci. Multumesc pt. raspunsul cu privire la amigdala/ureche, daca iti da ceva mai tare sa-mi spui si mie, pls. Eu am tot tras cu Tudor pe tema asta in ultima perioada, a avut o amigdalita prost tratata care s-a complicat. Au vrut sa-i evite antibioticul si nu i-au dat la timp fiindca nu iesea nimic la exudat, desi gatul era alb de puroi si pana la urma, cand i-au dat nu si-a mai facut efectul. Si acum probabil ca am luat si eu de la el, daca nu cumva o fi de la aerul conditionat.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
Carpatina, unde vad si eu poze cu Ioana?

uite aici cateva.. nu chiar recente

http://picasaweb.google.com/carpatina.be/Ioana2009#

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Ramonaiani, acum am vb. cu mama la telefon si mi-a spus ca Maria tocmai a spart un carton de oua pe covor , asa ca scosul hainelor ar fi parfum. Eu vb cu mama si ea zice "ia uite, ce-o fi aici pe covor? aoleuuuu, a spart Maria un ou!" si se aude Tudor pe fundal "un ou???? le-a spart pe toate!!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
Carpatina, unde vad si eu poze cu Ioana?

uite aici cateva.. nu chiar recente

http://picasaweb.google.com/carpatina.be/Ioana2009#

=====================

Cat de scumpa este!!! Seamana mult cu tine. Si mare! In poza cu ie este adorabila. Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul, parca acum ma miram de ea ca merge, spre deosebire de a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Am pus cateva poze mai recente cu Maria:

http://www.flickr.com/photos/30313421@N02/

De nerecunoscut Maria! M-am bucurat sa-i revad pe copii. Sa-ti traiasca prichindeii!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Serios vorbind, nu cred ca i-ai dat indeajuns de multe Pringles. Ar fi calcat si ea rufele in loc sa le dea pe jos, ntz ntz ntz

Aiurea! De la nachos i se trage! Sau mai bine zis, lipsa lor!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
"ia uite, ce-o fi aici pe covor? aoleuuuu, a spart Maria un ou!" si se aude Tudor pe fundal "un ou???? le-a spart pe toate!!!"

mda... si al meu cand io il mai cert pentru diverse zice ca Ioana a facut

=====================

Mergi la inceput

Yaia, . Multa lume zice ca s-a schimbat foarte mult Maria si ca nu mai seamana cu ea insasi pe vreamea cand era bebelush, in timp ce Tudor s-a pastrat in timp acelasi. Ai fost in tara? Imi pare tare rau ca nu ne-am cunoscut..., e numai vina mea, am ratat toate intalnirile din ultimul an .

Mergi la inceput