Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
Bernixo, bun venit inapoi si tie! am ras cu lacrimi la povestea ta despre neastamparul Degeticai... 
In principiu ajungem in Romania in septembrie, dar nici asta nu-i inca batuta in cuie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Cine sa fie oare Larisa Gabriela careaia ii uram pe prima pagina bun venit? ![]()
=====================
Sabina spune:
da, da, cu asta trebuia inceput:))
Alinush, la multi ani, sarcina usoara in continuare si multe imbratisari de la Busteni!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Oh, devylla, bine ai revenit acasa.. cred ca ti se rupe inima sa nu o ai si pe Lisa cu tine inca... sper ca toate sa fie bine si sa fiti impreuna cat mai curand!
=====================
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina da, da, cu asta trebuia inceput:)) Alinush, la multi ani, sarcina usoara in continuare si multe imbratisari de la Busteni! |
Puteai sa pui si tu un strudel langa imbratisarile alea.. ca poate (si ei) i-ai facut pofta
=====================
tomasa spune:
Cecilia,
Si mie mi-e atat de dor de plimbarile noastre si de parc si de toata zona aia frumoasa de fapt. Tu si Sim mai iesiti impreuna prin parc? Am auzit ca au renovat IOR-ul si ca este si mai frumos decat "pe vremea mea"
.
Carpatina, unde vad si eu poze cu Ioana?
Roxali, care baietzoi? Ca e super fetitza... ![]()
Devylla, bine ai revenit. Cred ca iti este greu sa nu o ai tot timpul cu tine, dar bine ca este puternica si sanatoasa, sigur va recupera repede in greutate. Bebelusii mititei sunt tare luptatori si hotarati. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
La multi ani, Alinush!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Am atasat ceva foto nu foarte actuale in foto2009 |
Frumosi copii! As vrea sa spun ca seamana ca doua picaturi de apa
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
ramonaiani, si daca Tarom zice da te incumeti sa pleci cu amandoi la drum? Mai bine mai vin ai tai o tura pe la tine...
=====================