Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Buna mamici,
wow ce de urari...am ramas placut impresionata.Multumesc din inima tuturor!
E minunat sa stii ca ai atatia prieteni care se gandesc la tine.
Despre nastere am sa postez povestea...daca n-ar fi fost contractiile si peruziile as fi zis ca a fost nasterea perfecta.
BB Lisa e stabila,a respirat singura din prima,insa este tinuta sub observatie.Cel putin o luna nu o putem lua acasa...ceea ce este destul de deprimat,insa sper sa ia in greutate repede.
Multumesc lui D-zeu ca am lapte si pot sa o hranesc fara completare de formula.Deocamdata este hranita printr-un furtunas,insa cat de curand o sa treaca pe biberon sa invete mai intai sa suga si apoi la san...imi pare o vsnicie pana atunci,insa am rabdare...ma mulg,ii duc laptic zilnic si astept clipa.![]()
Am scapat mai repede de spital...ca si asa intram in depresie daca mai stateam acolo intre 4 pereti.Pe Erika o vedeam cate o jumatate de ora pe zi...pe bb decat de 2 ori pe zi si nu puteam sa o tin de fiecare data in brate.Ma simteam inutila si frustrata.Deja saambata eram foarte irascibila...cu gelozii absurde pe alte mamici care isi pot vedea puii mereu si chestii dastea de lauzie...
Cand am ajuns acasa...Erika nu m-a scapat o clipa din ochi,acum s-a mai linistit sa vada ca nu mai dispar dintr-o data![]()
Ieri seara beblina era in toane bune,am tinut-o mult in brate si am iubit-o.
Am sa pun niste pozici mai incolo... micuta tare...si parca-i o babuta ![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Multam . Intr-adevar, Eliza intelege multe, insa vrea sa faca putine .De vreo 3 zile muncesc pe rupte, ca de, vine soacra in vizita (or sa ajunga undeva pe miercuri, ca vin cu masina). Ieri eram obosita si am vrut sa ma culc la pranz, insa fetei mele nu i-a convenit ca o bag in pat, a inceput sa sara pe mine in timp ce-l alaptam pe Daniel. Am pedepsit-o si-am trimis-o la ea in camera. Dupa vreo ora jumatate, cand am reusit sa ma trezesc din atipeala, am crezut ca nu-mi vad bine ochilor: Eliza scosese toate hainele din dulap (unde toate inseamna si pe-ale ei si pe-ale lui daniel, alea de 3-5 luni ). Si de prin dulapurile din sufragerie scoate tot, mi-am gasit imprastiate pe tot covorul toate suvenirurile si cartile postale colectionate de-a lungul calatoriilor mele . Asa ca am inceput sa incui usile pe la camere, ca sa se pastreze oaresce curatenie!A, si ma dispera, ca la pranz nu adoarme daca nu-i dau biberon cu lapte! A vazut ca-i dau lui Daniel suzeta, pe-aia n-o vrea, insa azi dupa ce a baut laptele, a inceput sa roada si ea la tetina, sa vada ce gust o avea Cat despre tata - a fost cu rezultatul de la biopsie la alt dr, care i-a confirmat ca a avut celule canceroase in chestia aia care i s-a extirpat. Din fericire, n-a ajuns sa se imprastie in organism. Deci face bine Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09) www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la |
Mariana, ma bucur mult pt rezultatele tatalui tau. Va doresc sa nu mai aveti spaime din astea.
In rest, hai ca poti! Cum a zis si Sabina, reactiile Elizei sunt absolut normale. Lisa scoate hainele din dulapul ei si dulapul meu si noi inca nu avem bb mic
Cat despre soacra, stiu ca nu e tocmai relatia perfecta (dar unde e?!?
In fine, hai ca te pup si iti tin pumnii

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Danielle, ti-am vazut printesa!!!
E o dulce si o scumpa si o hotarata!!! Sutneti o familie superba! Si ce cuminte e Ebonee 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Cecilia, "condoleante" pt laptopul tau. Sper sa reusesti sa recuperezi ce ai nevoie de pe el!
Eu mai am pana la jumatea lui octombrie. Sper sa nu se grabeasca (slabe sanse, dupa spusele doctorului), ca nu avem inca nume
.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Devylla, bun venit acasa. Un pupic dulce pt mogalneata mica
, sa creasca repede si bine, sa poata merge si ea acasa!!! Pupici si pt Erikuta
! Si mai vrem pozeee ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
AYUMI spune:
Devyla,bine ai revenit.E greu cu bebeii prematuri;gemenii mei au stat aproape 4 luni internati.Ma mulgeam din 3 in 3 ore sa maresc lactatia sa le ajunga la amandoi si le duceam lapticul la spital.Am avut noroc ca a ajuns pentru amandoi nu au avut nevoie de formula.Doamne,ce ma mai durea sufletul cand mergeam la ei si nu ii puteam lua in brate.
Sa vezi ce repede trece timpul si o vei lua acasa pe printesa ta.
AYUMI spune:
Adimercedes,multumesc de PM.Am comandat cate ceva de la o farmacie online din Australia de care sunt foarte multumita.
Sabina spune:
neata, dau cafea!
Sabinutza, n-ai putea sa insisti sa ii dai direct san fara sa treci prin biberon? nu-mi place deloc chestia cu bibe...mai ales ca Lisa e bine sanatoasa.
Risti sa nu ia sanul :((, fa si tu scandal.
Nu cred ca trebuie sa-ti zic eu ce important e sa o alaptezi cat mai mult, fiind prematura....iti explica Bernix ce si cum.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
La multi ani alinusho! 
Sa fii iubita, sanatoasa, implinita si norocoasa! 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Bine ai revenit Tomasa! 
De aminitit nu-i vorba, caci sigur ne amintim... Maria e o adevarata domnisoara de acum - pe care, ca si Cecilia, nici eu n-as fi recunoscut-o daca as fi vazut-o pe strada.. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

.
). Si de prin dulapurile din sufragerie scoate tot, mi-am gasit imprastiate pe tot covorul toate suvenirurile si cartile postale colectionate de-a lungul calatoriilor mele