Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am pus cateva poze mai recente cu Maria:

http://www.flickr.com/photos/30313421@N02/

Danielle, ai niste fetite tare dulci si tu arati super dupa nastere.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

edit: pozele sunt doar pentru cine isi mai aminteste de noi si vrea sa o vada (stiu ca n-am mai scris demult si fac mea culpa, dar stau fff prost cu timpul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Am pus cateva poze mai recente cu Maria:

http://www.flickr.com/photos/30313421@N02/

Danielle, ai niste fetite tare dulci si tu arati super dupa nastere.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

edit: pozele sunt doar pentru cine isi mai aminteste de noi si vrea sa o vada (stiu ca n-am mai scris demult si fac mea culpa, dar stau fff prost cu timpul)

Eu chiar nu o recunosteam pe Maria, pe Tudor da, a crescut si el, dar parca nu s-a schimbat asa mult, insa Maria este o adevarata d-soara...parca ieri ne vedeam in IOR...ce repede a trecut.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sunt suparata, am primit verdictul, laptop mort si ingropat, posibil sa mai recuperez ceva de pe hard....in rest altul si cum nu intra in planuri, o sa ma chinui cu asta pana termin cu lucrarea, curand sper......iar apoi, dupa mutare...daca reusim sa finalizam schimbul de aprtamente, au aparut cateva probleme, daca mai raman bani luam altul.....zau parca sufer dupa cineva drag....vreau doar pozele si filmuletele cu Cristi din ultimul an

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sabina - tu ai dreptate.
De venit stiu sigur ca nu vine sa ma ajute. Da' macar sper sa nu trebuiasca sa o tin eu pe ea (mai ales ca e cam bolnava si tine tot felul de regimuri, de nu o prinzi niciodata cu o mancare pe care sa o manance toata cu placere).
Pana la urma cred ca folosesc chesta aia ce datul lovita daca vad ca nu fac fata ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
..cat dspre Eliza, tot ce face e absolut normal. Imi inchipui ca te apuca deznadejdea de la dezordine, dar ea e in regula, sa stii, sa nu o certi....si ce daca bea din biberon? Sofia a baut pana la 3 ani jumate daca te intereseaza
Ia-le pe toate asa cum sunt, daca faci caz, ii creezi ei un stress in plus care o va face irascibila.

Eu o intelg ca se plictiseste, dar numai in regula nu mi se pare sa faca morman de haine in mijlocul camerei. Ideea e ca a gasit 3 esarfe de matase cu care s-a jucat cateva ore bune dupa aia. N-am prea certat-o, ca ma lasase fara replica intamplarea. Insa i-am lasat hainele acolo ceva timp si de fiecare data cand intram la ea in camera o intrebam daca ii place ce-a facut si ii spuneam sa isi puna hainele la loc in dulap (bine-nteles ca se facea ca nu pricepe romaneste).

Pe mine ma deranja ca cere sa bea lapte la somnul de la ora pranzului .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, da cum sa pedepsesti un copil de nici 2 ani sa a vrut si ea cu tine cand il alaptai pe Daniel? normal ca facut ceva traznit in schimb.
ideea e ca daca mergi pe sistemu asta, o sa fie din ce in ce mai greu.
daca o lasi in pace o sa fie mult mai bine, si normal ca cere bibe la pranz, ca il vede pe cel mic la san...vrea si ea o compensatie, toti copilasii regreseaza cand apare fratiorul. O sa-i treaca in curand de la sine.
gandeste-te ce-i in sufletelul ei.
A, plus ca e mai simplu si mai economic dpdv energiea mamei sa ii indeplinesti rasfaturile astea. pai pana face Daniel cateva luni bune nu are sens sa te stresezi cu nimicuri de genu £"bibe la somn" sau mai stiu eu ce...concentreaza-te pe...supravieturiea imediata;))
Iar soacra , daca are ceva de comentat...i-o retezi politicos schimband vorba. Si nu uita sa spui mereu cat de obosita esti:D
aaa, si e perfect normal sa faca morman in camera.
Eu si acum fac morman in camera;)))))))))
Serios vorbind, nu cred ca i-ai dat indeajuns de multe Pringles. Ar fi calcat si ea rufele in loc sa le dea pe jos, ntz ntz ntz

eu am avut una dura cu sofia acu 2 zile, l-a batut pe Gh ca a iesit din curte. Dupa dascaleala de rigoare am intrebat-o daca ea dupa o pedeapsa a fost mai cuminte...si-a zis ca nu, ca ea nici nu mai stie ce prostie a facut, da tine minte pedeapsa.....

Tomasa, ce domnisoara cocheta e Maria!!

Cecilia, imi pare rau de laptopu tau...eu de la toamna imi iau HDD extern pt situatii din astea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

papanash, a primit strudel fata;)))

Mergi la inceput

hahhaa, ia uite ce s-=a potrivit asta la discutie:D

http://caprele-irinucai.blogspot.com/2009/07/voi-mai-vreti.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

poze din spital,numai pe astea am reusit sa le scot deocamdata:
http://family.webshots.com/photo/2025202370101671646NFHGFc?vhost=family

FELICITARI MAMICO SA-TI TRAIASCA MELISSA SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IMPREUNA CU TOATA FAMILIA

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

lA MULTI ANI MAIA!

A fost f fain in week end la mare...soare, cald si putin atmosfera cu niste prieteni
voi descarca ceva poze, ca n-am mai pus de mult

Papanash sigur nu a fost muscat si el ??

Vale si junirul a avut si dintii de lapte strambi, dar si-au mai revenit , iar cei definitivi i-au crescut canini strambi si cei centrali sus...la control mi-au spus ca-si vor reveni ca sigur nu aveau inca spatiu...intr-adevar asa a fost...un canin a ramas un pic stramb, dar la 11 ani daca nu i se intreapta ii pun aparat

Tomasa sanatate si felicitari ptr baietoiul fara pampers

Cecilia lasa ca ceva mai recuperezi...pacat ca nu ai inregistrat filmuleltele pe un dvd

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput