Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sabina chiar asa la toate cele scrise de tine nu m-am gandit. Rusinea mea, dar am uitat complet de nevoia de afectiune a Elizei cand il am pe Daniel la san .

Adimercedes si Eliza isi cara scaunele prin toata casa si se urca peste tot. Ieri am scos cutitele din sertar, ca deja invatase sa le ia si sa incerce sa deschida cate-o cutie / pachet care era sigilat. Ne vasuze pe noi ca as afacem, si a zis ca merge si la ea .

Carpatina ma incumet cu 2 copii, mai ales ca n-am nici un chef sa stau aici 3 saptaman isingura cu ei. Ai mei nu pot veni in perioada aia (ca asta a fost prima chestie la care m-am gandit).
Cei de la Tarom Frankfurt m-au sunat, mi-au zis ca e o situatie dificila la mine, asa ca au trimis mailul mai departe la Bucuresti. (cred ca n-am fost eu destul de explicita in mail, ca isi dadusera cu presupusul sa cumpar bilete separate, la dus sa am insotitor pt al doilea infant, la intors sa iau bilet de copil ).

Papanash nici eu nu vreau sa se indeparteze de mine. Multam ca mi-ai deschis ochii, o sa fiu mai atenta de-aici inainte.

Tomasa m-ai facut sa rad! Intr-adevar, si la Eliza e ceva cu ouale: cand vede cartonul afara, zice imediat "papa - papa" si vrea sa ia oul sa il manance, asa crud . Sunt curioasa, daca ajungem la bunica mea, la tara, ce-o sa faca cand o vedea ouale de gaina in cuibar .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Gabriela multa sanatate Sarei,sper ca e mai bine

Celia ai doi copii tare frumosi

Bernix si mie imi pare rau ca te-am ratat...ce frumos ai povestit..dar unde sunt pozele cu Ana,ca nu le vazui?

Tomasa ai fetita mare si tare frumusica la poza din profil mi s-a parut ca aduce cu tine,nu numai cu tati..

SabinaY pupam mogalneata mica

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Alina!

Mergi la inceput

Carpatino pupam tare frumusica cu ie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e foarte dulce micuta mogaldeata Lisa, sa fie sanatoasa si sa creasca repede mare!
Nu te intrista, poate ca o sa vina mai repede acasa daca ia in greutate, sa mananci bine ca sa faci laptic gras:)
aa, si sa mulgi neaparat laptele ala mai gras, care vine mai greu...cel de inceput e cel are tine de sete.

Rox , stie danielle ca se poate trai si fara alaptat, nu trebui e sa-i reamintesti, pleaca mai repede in concediul ala, ca esti pesimista

()

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, felicitari Daniela! Bun venit Melissa, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!
Am vazut pozele cu mogildetele frumoase si mamicile radiante!!!cu drag Danielle si SabinaY

Am citit tot dar nu pot raspunde pe larg.

Bun revenit Tomasa. E foarteeee dulce bretonica ta!!! De cavaler nu mai spun!!!

Cecilia imi pare rau de comp. Asa am suferit si eu dupa al meu.Sper sa poti recupera informatia> parca pe la Obor eo firma buna.

Roxana concediu minunat!!! Cam are dreptate sotul...si eu imi propun sa postez strict pe e-mailul comun de acum incolo!

Noi suntem bine. Simbata Daria s-a jucat toata ziua cu Matei, in picinuta, cu legoul, la aruncat pietre, la plimbat pe dealuri...
Duminica a fost si verioara Flavia si distractia a fost mai mare!!!

Au aparut citeva acte de rezolvat asa ca mai raminem o saptamina. Sper sa pot schimba adresa de livrare la Fun Curier pentru tricicleta Dariei!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Alinus!!!

Andreea, pastreaza-ti optimismul. Tratamentul va fi cu siguranta aprobat repede! Iti doresc sa il tolerezi usor si sa ne anunti ca ai scapat de virus.

Carpatina, am vazut-o pe dulceata de Ioana. E superba!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Cecilia, Si mie mi-e atat de dor de plimbarile noastre si de parc si de toata zona aia frumoasa de fapt. Tu si Sim mai iesiti impreuna prin parc? Am auzit ca au renovat IOR-ul si ca este si mai frumos decat "pe vremea mea" .
Carpatina, unde vad si eu poze cu Ioana?
Roxali, care baietzoi? Ca e super fetitza...
Devylla, bine ai revenit. Cred ca iti este greu sa nu o ai tot timpul cu tine, dar bine ca este puternica si sanatoasa, sigur va recupera repede in greutate. Bebelusii mititei sunt tare luptatori si hotarati.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

din pacate, de cand a inceput Simona serviciul, nu ne-am mai vazut...da, este frumos parcul, cu fff multe locuri de joaca frumoase si fara nisip, in curand si mai frumos, desi imi pare rau dupa trandafiri cred ca o sa fie ok ce fac acum in locul lor.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

demult voiam sa scot pozele de la semnatura, acum mi-ati readus aminte si am facut-o.

Rox, unde plecati in concediu ?

Carpatino, imi esti datoare o gogoasa sau nu stiu ce pe-acolo printr-o piata. Esti acasa ?

Devylla, e o papusica Lisa

Mey, io am tras un pui de somn, am vazut cum adorm copiii la gradi si m-a prins si pe mine, dar m-am trezit iar cu durere de masea....cine stie un stomatolog bun , ca eu mergeam la o tipa tocmai in vitan...e cam departe pentru caldurile de-afara.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

neata, dau cafea!
Sabinutza, n-ai putea sa insisti sa ii dai direct san fara sa treci prin biberon? nu-mi place deloc chestia cu bibe...mai ales ca Lisa e bine sanatoasa.
Risti sa nu ia sanul :((, fa si tu scandal.
Nu cred ca trebuie sa-ti zic eu ce important e sa o alaptezi cat mai mult, fiind prematura....iti explica Bernix ce si cum.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Eu am intrebat de ce i se da inainte biberon,mi s-a explicat ca in primul rand nu stie sa suga,si de la bibe curge mai usor,iar apoi pana invata sa suga si sa respire...sa faca un balans intre cele doua activitati este de preferat biberonul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

prietene mea care a nascut prematur in luna mai si acum se chinuie sa se mulga si ii da cu bibe(a facut asta in spital cat a stat 2 saptamani, tot asa ca era prea mic si nu stia sa suga), nu vrea sanul, e mai usor cu bibe, am trimis-o la dr palicari( eu nu staiam ce sa-i mai spun) si tot nu a reusit sa-l determine sa pape san...asa ca pompa sa traiasca.......

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput