Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Cateva poze de aseara cu micuta mogalneata http://family.webshots.com/album/573757126WUjdrF "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
am vazut mogaldeata mica, doamne ce mica este, dar seamana cu erika, sau asa imi pare, lasa ca vine ea repede acasa langa voi si o sa fiti fericite si sanatoase.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
papanash spune:
apropo de gradi, nu-mi place ca-mi scapa ceva...azi dimineata Andrei a plans cand a vrut miss sa-l ia in brate sa-l duca inauntru, a strigat dupa mine....ma tot chinuiesc sa-i inteleleg comportamentul, e clar ca-l deranjeaza ceva acolo si nu aflu ce. Peste zi nu l-am vazut plangand, dar sta cam retras, se joaca singur, isi face de lucru cu masinutele sau tricicletele.
mai nou, nu sunt numai Amota. Sunt Pimpesa Mami. Da ? m-a ridicat la rang de pimpesa
. Vorbeste binisor, leaga cuvintele bine. Inca spune multe pe care nu le inteleg. Ieri alerga dupa mine cu paharul (din plastic, ca tot ce nu-i plastic sparge) si zicea "mami,apa" si-l intrebam "pentru cine apa, pentru ursul Pooh " si el zicea "pentu Adi apa, pentu Adi". si asta de vreo 10 ori ca-i puneam numai 2 guri de apa in pahar, ca-i smecher si o toarna in masini, la animalute, etc.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ANDREEA11 spune:
Erina
multumesc pt gandurile bune!!! De virus nu mai scap eu, important e sa nu mai avanseze boala!!!
cecilia L spune:
Carpatina, am vazut-o pe Ioana cea frumoasa, imi place mult aici 
Tomasa, daca iti este dor, te astept in parc, dupa 20 august, pana atunci o sa fim plecati din Bucuresti.
Andreea11, trebuie sa urmezi cat mai repede un tratament, sanatate multa. Ne vedem miercuri dimineata in Parc?
Valentina, te inscri la o intalnire in parc?
Am rezolvat pana la urma problema Cristi, am ales varianta bona, cea pe care o avem in vedere cand voiam sa ma intorc in primavara la munca, incepe de la 1 septembrie,este o vecina si Cristi o iubeste mult, sper sa fi ales bine varianta asta.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Sabina spune:
Andreea, eu stiu pe cineva care a scapat de ciroza printr=-n tratament naturist, mai precis un regim strict si fitoterapie, asa ca imi inchipui ca si la tine s-ar putea rezolva.....da-mi un mail, gasesti adresa mea pe mailul comun.
Sabinuta, pare logica explicatia doctorilor...insa daca ei observa ca fata coordoneaza respiratia si suptul repede, sa nu ii dea atata biberon...insista pe aspectul asta.
Eu nu auzesim de procedura asta in Romania (la prematurii care respira siguri si sunt sanatosi.Bernix, la voi cum a fost?)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
AYUMI spune:
Devyla,vei vedea ca dupa ce va incepe sa ii dea biberon Lisei,de cate ori mergi la ea te vor pune sa ii dai san.Mie asa imi faceau de cate ori mergeam.Si am avut noroc ca atunci cand i-am adus acasa nu au refuzat sanul.
Celia spune:
Yaia, multumesc
, finuta ca intotdeauna(asa cum spunea si Erina).
Danuta36, multumesc, multi
ici pentru voi.
Roxana , concediu placut. Ma bucur ca v-ati simtit bine in weekend la mare.
Cecilia, sa fie de bine alegerea bonei si Cristi sa se simta bine cu ea.
Papanash, cred ca ar trebui sa discuti cu miss, nelinistile tale, poate impreuna cu ea descoperi ce-l deranjeaza acolo, plus ca le poti determina sa ii acorde atentie in plus, sa reuseasca sa se integreze mai bine si sa colaboreze cu ceilalti copilasi.
Am vizionat impreuna cu Andreea filmuletul in care Adi alerga puii, iar Andreea se chinuia sa-i prinda pe monitor. Frumoasa iesire ati avut. La cat mai multe asemenea.
Andreea11, refacere rapida .
Erina , sedere placuta la Piatra. Daria e cred cea mai incantata , asa simt eu din descrierile tale .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ANDREEA11 spune:
Cecilia, Sabina, Celia
, multumesc ca va ganditi la mine.
Ceciliasigur, dc nu intervine ceva, abia astept sa-l vad pe Cristi si pe tine!!
Sabina momentan la mine nu e ciroza, pitiu-pitiu, nici sa nu ajung acolo. Da, m-ar interesa mult tratamentul. Chiar s-a VINDECAT?????? Eu stiu ca ciroza este ireversibila......Eu optez pt tratamentul alopat si sper sa dea roade....O sa caut adresa, dar dc vrei baga-ma tu in mess andreea_voinea1981, asta dc vrei
.
Mai, fetelor, Cris mai tuseste, cam 1 data la 2 zile....Eu nu stiu ce sa mai cred cu tusea asta....Din mai....??????? Am zis ca dupa ce mergem la mare dc il mai aud, la Pallicari direct.
ramonaiani spune:
M-a sunat d-na de la Tarom cu urmatorul raspuns:
Pana acum ei nu au mai intalnit un asemenea caz.
NU SE POATE
- nu-i lasa sa emita bilet de copil pt fata (cu loc adica) pt ca in momentul in care introduc data nasterii, e recunoscut automat ca bebelus.
Asa ca ori iau bilete separat, dus + insotitor pt al doilea infant -intors cu Eliza cu bilet de copil, ori ...
plec mai tarziu, dupa ce face fata 2 ani. Ce-am uitat sa ii intreb e daca serbez ziua de nastere a fetei la ei in avion, imi dau si tort la meniul de bord?
.
Sa vedem alte companii de zbor ce zic, pt ca in cazul asta, ramanem acasa ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
Roxana_G spune:
Mariana, eu am patit la fel cu biletele Tarom. Si acum ne-am certat o multime, si suntem nevoiti sa il tinem pe Andrei in brate.
Sabina, :) m-ai prins, ziceam si eu asa, tu nu trebuia sa citesti paragraful ala.
Papanash, dar unde nu plecam...Intai Disneyland, apoi la munte la Poiana, si apoi in Sardinia, dar acolo numai noi 2. Sa nu incepi si tu incendiile de acolo, ca destul sunt ai mei panicati. ![]()
Apropos de ai mei, iar sunt ingrijorata cu tata. Trebuie sa il sun mai tarziu ca se pare ca tot nu e bine. Inca nu stiu ce si cum. Si ei voiau sa vina sambata insa nu cred ca se poate.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi