Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Papanash, mai ce bine ca Andrei al tau vorbeste atata. Cat despre gradi, ce sa zic, nu e musai o problema cu Miss, dar e normal sa vrea sa stea cu tine. Mai ales lunea. Andrei nici nu vrea sa o vada pe bona lunea, si vinerea bazaie o multime cand pleaca si nu se inghesuie sa stea cu mine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ca tot vorbeam de poze, va eram datoare din noiembrie cu cele de la nunta la care am fost nasi. Iata doar cateva:
cu finii
fetele
nasi
poza fini si nasi
noi
Alex
biserica
voalul
cununie civila
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
sa va zic una buna:
acu pregateam rucsacul copilului pt maine.
de la gradi l-am luat in sandalutele de interior, am intrebat pe miss si cica si-a udat pantofii, deaia e in sandale pe-afara. Acu vad in rucsac intr-o sacosa din plastic, pantofii, blugii si un tricou, ude toate, complet. Sa-mi stea inima ! Deci musiu s-a aruncat in piscina, si mie nu mi-a zis nimeni, nimic, decat ca si-a udat pantofii
.Piscina e mare, inalta, si nu se poate catara sa intre in ea, au topogan care intra-n piscina. Deci cat s-a catarat el pe topogan nu l-a vazut nimeni. Basca o fi inghitit multa apa, ca de, a venit cu viteza de sus ...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Roxana, am vazut pozele, ai fost o nasa foarte frumoasa si eleganta, rochia a fost superba, misto totul !!!
Ce concediu palpitant se anunta la voi, te cred ca de-abia astepti.
Andreea, eu nu ma pricep la ce zici tu acolo, dar iti urez multa sanatate !
Cecilia, daca o cunosti pe bona e mult mai ok decat la cresa. Si in plus o sa stea putin cu ea, ca nu ai program de-asta infernal de lucru.
Luy, care mai e treaba la voi ? Me incepe programul lung ?
Lia, voi ce mai faceti ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
papanash, da o cunosc de cand avea cristi vreo 6 luni...ai dreptate o sa stea in medie cam 5 ore pe zi, eu zic ca este ok, ma gandeam ca la gradi o sa invete mult mai putine lucruuri decat cu mine, pentru ca el chiar este avansat la multe chestii
sau asa il vad eu, nu intru in amanunte...nu ca la gradi nu ar invata, dar daca programul imi permite, de ce sa nu o fac eu, daca nu merge treaba cu bona, il inscriu la gradinita, am ajuns la concluzia ca locuri sunt, este agitatie mare in primavara, acum am gasit locuri la multe gradinite la care atunci nu erau.......
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
bernix spune:
Buna seara, fete dragi!
Iata-ma-s si intr-un final reusesc sa ma fac citita.
Ma rupe alergatul dupa Ana si aerul de Breaza, asa ca seara cad lata.
Ieri am fost si la piscina, una frumoasa si curata, cu o pajiste imensa langa, un palc de copaci si chioscuri din lemn printre ei unde te puteai retrage la umbra.
Sunt insa la zi cu cititul si voi incerca sa raspund atat cat imi mai amintesc.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La multi ani alinush, sa fii sanantoas si iubita toata viata de cei ce-ti sunt tie dragi!
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
papanash, stiu io un stomatolog bun, care cred ca va fi pe gustul tau. Are cabinet pe Stirbey Voda. Daca-ti convine zona, da un semn si-ti trimit nr. de tel.
Cum D-zeu sa se arunce copilul in piscina? Da' gradi asta despre care ai vorbit numai de bine pana acum nu are inchis spatiul in care e piscina? Poate totusi s-a intamplat altceva.
bernix spune:
Rox, papanash,
, io lucrez tare greu cu flickr, webshots ma scoate din minti cu toate pop-up-urile lui, iar pt picasa ar fi o nebunie sa incerc instalarea softuletului pe laptop-ul de la Breaza. Cam astea-s motivele pt care am pus putine poze. Pai pun cu draga placere, numai spuneti-mi ce v-ar placea sa vedeti sa caut mai usor.
Carpatina
, si noi radem mult de/cu Ana, insa ne si scoate mult din minti cu neastamparul ei. Am vazut ca ai descoperit un soi nou de trandafir, romanesc pur-sange, cu motive nationale. Frumoasa foc Ioana!
bernix spune:
Revin...
papanash, poze cu mine dezlantuita la Vama Veche n-am, ca eram toti inmuiati in alcoole si nu era tocmai momentul sa caram camera cu noi. In pozele de zi am iesit oribila, batranicioasa, cu cearcane si gusa, deci nu-s de aratat.
Rox, vazut si pozele de la nunta din toamna. Ai fost f frumoasa, iar coafura f interesanta. De rochie nu mai zic, de mult visez si io la o rochie de-asta, da la modul cum m-am maritat nu se punea problema, iar de nasit nu crez sa se poata numai cu nasa.![]()
Cand ajungeti la Brasov dati de stire, poate ne intalnim acolo sau undeva la jumatatea drumului.
Concediu placut si sanantate multa tatalui tau!