Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 20
danielle02 spune:
daca vreti sa imi vedeti mandreata number one![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2142555380101671646zXdoyM?vhost=good-times&vhost=good-times
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina papanash, plaja de nudisti aduna un anumit gen de oameni. Sunt cei mai civilizati.Plus ca mne stim toti de ani de zile...mai ales in septembrie si sfarsitul lui august e numai un anumit gen de societate de plaja, 2 maistii vechi de 40 de ani:) pe plaja normala am vazut o multime de perversi ![]() iar despre igiena...sa fim seriosi, e mult mai nasol cu slipul ala ud pe popou. Mie imi pare bine ca sofia stie cum arata un alta si nu face niciun caz de asta.Ba mai mult, toti din generatia mea care au mers de mici la nudisti in 2 Mai au si au avu o viata f cuminte . iar in afara mersului la mare suntem extrem de pudici. |
Deci asa: pe plaja normala sunt o multime de perversi, iar pe plaja de nudisti sunt cei mai civilizati oameni!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Vazut Miru, printesa cu bucle si ochi de poveste. Iar poza din „bazin“ cu Stefan si catzelul e o dragalasenie… Apoi o vad si cu Tudor frumos de Yaia – mey, ce anturata e domnisoara! Ce faina intalnire! |
Mersi, duamna Piciulescu, ma scosesei din bucluc, ca-mi reprosa Madam Rox ca s-a dat fii-miu la nora-sa! Daca si-a ales nora faina, sa suport consecintele, nuuu?
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sabina
faptul ca se comporta in pielea goala mult mai manierat decat majoritatea imbracatilor. |
Sabinescu, da-mi voie sa cred ca extrapolezi, in incercarea de a sustine o generalitate plecand de la un caz particular. Nu contest civilizatia cunoscutilor de pe plaja ta, dar asta nu atribuie nudistilor rangul de cei mai civilizati.
Si cum stim ca nu haina il face pe om, as inclina sa cred ca nici "textilistii" nu-s chiar oameni rai, chiar daca incalca - cu buna stiinta sau nu - dress cod-ul acelei plaje.
Eu nu-s nici pro nici contra, caci in situatii de genul asta zic ca nu exista un "bine" general, ca e normal ca liberul arbitru sa se manifeste. Eu imi fac propria alegere si nu-l judec pe cel de langa mine ca a ales diferit.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Danielle, ce dulce e Ebonee!
Yaia, exact asa. Iti trebuie f multa civilizatie sa stai in pielea goala fara sa faci aluzii si remarci. Sub adapostul hainelor e mult mai simplu sa te dai "educat".
oricum, nu inteleg ce va stresati asa, ca doar n-am venit la nicio intalnire in pielea goala ![]()
Carpatina, de fapt eu nu cred ca toti nudistii sunt civilizati sau ailalti mitocani, ma refeream la cunoscutii mei, vroiam doar sa spun ca exista filosofii si filosofii.
Eu sincer cred ca a face abstractie de corp e dovada de civlizatie si educatie.A te imbraca excesiv e tocami a pune accent pe corp.
Si asta in contextul plajei de nudisti, nu pe strada, evident.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
tomasa spune:
Gabriela, iti trimit multi multi
si felicitari p[t. sarcina. Si eu cred ca faci bine sa amani intrarea in colectivitate, macar pana la 3 ani. Cu bona...chiar ma gandeam ieri dupa postarea Tigabitei la ce as face daca as fi nevoita sa apelez la ajutor platit si ma gandeam ca as pune camere, dar nu ascunse, la vedere si i-as spune ca este filmata. Daca vrea sa-mi ingrijeasca in aceste conditii copilul inseamna ca nu are nimic de ascuns. Macar asa n-as risca sa am surprize pe riscul copilului meu. Desi cred ca greu gasesti pe cineva care sa accepte asta...de teama ca nu ar putea fi impecabila tot timpul si ai putea sa-i reprosezi diverse, timpii morti, uitatul la tv. Dar alta idee nu-mi vine, poate doar contractul cu clauze clar sti****te, dar in cazul asta platiti si tu si ea impozit
.
Piciule,
, ce dor mi-era sa te citesc! Nu am primit nimic pe mail...altfel ti-as fi raspuns cu siguranta. Am intrat acum pe site-ul lui Michael, este mare si frumos si seamana cu mami a lui. Ce este burtica? Tot baietel?
Bebeka, tb doua recipiente separate, cel pt. coprocultura are un gel special pe fund si se pastreaza la frigider. Pe cel de coproparazitologic il cumperi din orice farmacie, e o cutie simpla cu spatula.
Rox, concediu placut si fara peripetii!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
gabitz78 spune:
neatza.
vaz ca se discuta aprins pe tema nudismului..hai sa-mi zic si io parerea...ca doar traim intr-o tara libera, nu?cel putin teoretic...![]()
eu mereu am pus slip la copii din motive de igiena, care mi se par mai importante decat ca-l vede sau nu cel de pe patura de langa.nu veau sa intre nisip si alte cele in anumite parti ale corpului.
incerc sa-i feresc cat se poate.
va pup.ma cheama printesa...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Interesante dezbaterile despre nudul gol, din pacate nu am timp sa opinez acum. Tot ce pot spune e ca nu donez inca rochia, am purtat o doar o data. Dar va tin la curent. |
Bey, daca tot va luati de rochiile Roxanei, ramane biata de ea la nudu' gol...si nu pe plaja!
PS Si eu m-as trece pe lista pt. rochie, dar nu ma lasa suncile!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 daca vreti sa imi vedeti mandreata number one http://good-times.webshots.com/photo/2142555380101671646zXdoyM?vhost=good-times&vhost=good-times |
O mandrete de fata...machiata!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, exact asa. Iti trebuie f multa civilizatie sa stai in pielea goala fara sa faci aluzii si remarci. Sub adapostul hainelor e mult mai simplu sa te dai "educat". oricum, nu inteleg ce va stresati asa, ca doar n-am venit la nicio intalnire in pielea goala Carpatina, de fapt eu nu cred ca toti nudistii sunt civilizati sau ailalti mitocani, ma refeream la cunoscutii mei, vroiam doar sa spun ca exista filosofii si filosofii. Eu sincer cred ca a face abstractie de corp e dovada de civlizatie si educatie.A te imbraca excesiv e tocami a pune accent pe corp. Si asta in contextul plajei de nudisti, nu pe strada, evident. |
Deci e mai greu sa te dai 'educat' daca esti in piele goala? Atunci de ce nu te cheama astia la interviuri pentru slujbe in pielea goala? nu s-ar mai pacali nici ei...
Deci cunoscutii tai 'textilisti' nu sunt civilizati! Hmmm! Sau poate tu nu ai cunoscuti textilisti!
Sabina, lasand tachinarile si gluma la o parte, plaja de nudisti sau nu, eu cred ca a lasa copilul dezbracat sa-si faca nevoile unde se joaca el si alti copii nu e tocmai ok, din respect pentru ceilalti si pentru propriul copil (ma refer la piticii astia ai nostrii, nu la Sofia care e deja domnisoara). Si ca adult, nu-mi cunvine sa-mi pun prosopul sau sa clac unde a facut un pitic pipi, ca nu mi se pare ok. Si pretind sa-si respecte aceasta obligatie parintii copilului, ca in democratie mai sunt si obligatii, nu numai drepturi.
Cat priveste plaja de care vorbesti, e amenajata ca plaja de nudisti? Scrie undeva ca e de nudisti? Ca daca nu scrie, nu-i poti condamna pe cei care nu stiu si merg acolo cu costumele de baie. Eu daca ma duc in Spania, trebuie sa ghicesc care plaja e de nudisti? Daca e placuta, respect, daca nu...
Poze