Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Piciulika tocmai am vizionat luna a 21-a. Pozele arata fantastic, protagonistii super frumosi, nu mai spun de intilniri si locuri vizitate!
Michael e frate de piele cu Daria. Chiar ca lumineaza!!!

Site-ul vostru imi da asa un feeling de Letters to Marc Jacobs...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bun venit pe lume bebluselor Lisa Maria si Melissa! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata alaturi de mamicile voastre drage!

Bebeka, si noi am fost sambata si duminica la Capataneni, am stat la pensiunea Elena si Antonia a fost super incantata caci erau trei pisiici in curte plus mamica lor si s-a jucat cu ei. Caarea a fost ok, dar cel mai mult ne-a placut gradina. Am ajuns si la Bale Lac unde erau sambata 18 grade, iar duminica am urcat la Vidraru.
Joi plecam si noi intr-o mica excursie la Baile Tusnad pentru 4 zile.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

referitor la nudism, eu stiu ca pentru doamne nu e ok expunerea sanilor la soare, si nu m-as incumeta la acest risc, dar nu am nimic impotriva nudismului.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, intr-adevar, e f periculos, iar eu de fapt nu stau deloc la soare, ci numai sub umbrela:)
pt mine nudismul inseamna inotatul in libertate:), nu expunerea la soare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, concediu placut, sper sa iti fie cat mai usor cu cei doi nazdravani, ia-o ca pe o intoarcere in lumea copilariei

cat despre rochie, la cat mai multe ocazii fericite sa o porti, ca prea bine ti-a stat!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Io mi-am lasat Degetica dezbracata si in apa si pe plaja. De cateva ori nici n-am ajuns la ea si isi scosese scutecul in timp ce intra in bazin, asa ca n-am mai intors-o. Nici nu vreau s-o invat excesiv de pudica. Cunoasterea si acceptare propiului corp mi se pare importanta in evolutia ei, asa ca nu exagerez pe tema asa. Accentul trebuie pus mai mult pe educatie, dupa parerea mea.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, concediu placut!

papanash,e partea din Stirbey de langa cotroceni, 2 statii de autobuz de la metrou Eroilor.

Piciule, ma fantasi cu PM/mail, da' nu-i bai!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Adimercedes, tare mari griji imi fac pentru tine - in primul rand, ca ai dubla responsabilitate si oboseala... eu cred ca e doar ceva viral cu o manifestare mai curioasa si va trece iute. Stiu ca e bine sa elimini orice dubii, si bine faci ca mergi la medic. Imi pare rau ca ai atatea griji acum - si in continuare te admir pentru energia cu care le rezolvi pe toate 3F: familie, firma, forum!

Picio, bine ca mai scoti tu nasul de dupa canapea, ca eu nu m-am invrednicit sa iti raspund la email de atata timp . Am vazut pozele noi cu Mi-cha!!! E adorabil, un sarmant si Don Juan! Imi plac la nebunie pozele de la mare, mai ales cea in care te pupa si cea in care parca face o fandare!

Azi am reusit sa ajung la dr si dupa ce a verificat-o amanuntit a zis ca Lisa a avut ceva viral, ca a trecut cu brio peste, nu sunt complicatii si ca tusea asta poate tine 2-6 saptamani (sper totusi sa nu tina 6!!!). Si ca e perioada virusilor si gripelor si ca asa isi face imunitate, dar ca e puternica si si-a revenit repede.

Tie cum iti mai merge? Cum te simti cu sarcina? Hai ca incerc sa iti dau mailul mult "inceput" in seara asta.

Pup Mi-cha Don Juan si parintii lui radiosi

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Mariana, capete patrate la Tarom! Romani, ce mai, le e tare greu sa iasa din tipare si sa se adapteze unei situatii deosebite.
Sper ca la alte companii sa fie mai flexibili.
Sustin si io vocile care-ti zic sa te potolesti cu dereticatul si ...

Intr-adevar, la Lufthansa nu am intampinat problema aia. Insa si pretul biletului era cu 1/3 mai mare (adica vreo 200 euro) .
Cat despre problema ailalta .. off, e complicat. Va aud, va dau dreptate, dar ...
Cred ca imi vine rau sa mai aud a doua oara in viata mea "ce va plangeti atata, ce, n-a mai crescut lumea copii?" de la cineva care nici n-a trecut macar prin greturile unei sarcini (e mama vitrega adica, ea n-a avut copii)...

Mariana, tu stii daca pretul mai mare compenseaza cele 3 saptamani alaturi de ai tai (eu as zice ca da, dar tu stii mai bine, ca e rost de dus si intors singura cu prichindeii).

Cat depsre "problema" cealalta, no comment! Doar ca mereu cei care nu experienta stiu totul si muult mai bine!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Am vazut ca discutati despre nud la copii. E ciudat ca cei care sunt "deranjati mintal" se bazeaza tocmai pe ideea ca "ce sa fac daca parintii isi lasa copiii dezbracati la vedere". Asta de la unul din ala citire, care a filmat niste copii cum se jucau la o fantana arteziana in mijlocul Sydneyului (copiii nici macar nu erau goi, dar erau uzi, in maieu/chilotei etc). Parerea mea e ca e mai bine sa previi, chiar daca asta inseamna explicatii in plus, o posibila incorsetare etc. Ca o paranteza, sa nu uitam, totusi, ca in RO si alte parti din lume, daca o femeie imbracata mai "dezvelita" e abuzata sexual, chiar si "numai" verbal, "a cautat-o", ca altfel se imbraca "decent".

Aici la plaja copiii sunt cu costume intregi, poate nu neaparat pt a-i feri de privirile posibililor pedofili, ci pt a-i proteja de razele nocive ale soarelui, chiar daca sunt la umbra!

Cand am mers in concediu, Lisa a avut costum de baie intreg, cu scutec special pt "apa". Am incercat sa aiba scutecul uscat cat de mult posibil, chiar de costumul de baie ii era ud (oricum ea se uda si se usca repede, ca era ba in apa, ba pe nisipul cald). Cand plecam de pe plaja o schimbam in haine normale. Nu mi-am pus nici o secunda problema de infectii, boli etc. Am vrut sa ii pastrez decenta. Ei sunt mici si se bazeaza pe noi, ca adulti, sa luam cele mai bune decizii pt ei. Bineinteles ca trebuie sa le pastram inocenta cat mai mult posibil, dar e la latitudinea noastra cat de mult ne ducem intr-o directie sau alta.

Si ca o paranteza, nici nu stiti ce mult i-am multumit mamei cand, mare fiind, am gasit o poza de-a mea cu vecinul de palier. Eram mici, cred ca undeva sub 2 ani si ne jucam cu un carut de papusi. Eu eram cu maieu, chiloti, palarie, iar el era la putza goala. M-am simtit decenta, desi nu l-am considerat pe el indecent. Doar am incercat sa ma pun in papucii lui cand a vazut poza...

Si apropos de plaja de la 2 Mai, cu tot regretul, Sabina, in '99 cand am fost acolo cu cortul, mi s-a parut cea mai mizerabila plaja, plina de toti betivanii - inclusiv au cazut pe cortul nostru in prima noapte, de eu mi-am jurat ca in viata mea nu mai merg cu cortul undeva! Poate s-a schimbat in ultimii ani sau in extra-sezon o fi altfel, dar tot nu inteleg anumite chestii. Poate sunt eu mai "retinuta" si mai exigenta doar.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput