Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Despre faza cu nudu'... Hmmm!
Noi pe plaja il tzineam pe Mi-cha (cum se prezinta el) in costum mai intreg - sa-l protejez de soare, ca e alb de lumineaza! - insa la umbra i-l scoteam sa nu stea ud pe el. Faza cu pedofilii nu e alimentata de copii mici goi. (Exact cum ma enerveaza ce politically corect sunt americanii ca nu poti bea o bere "la vedere", ca-i contaminezi si pe altii, ca toti sunt extreeem de monogami si puritani pana la multele probe contrarii... nu ma ambalez.)
Dar oamenii au responsabilitate fata de propriile acte si nu ii face vecinul care bea o bere pe prispa alcoolici, nici miniu' lu' pietoana violatori. Si nici BB gol pe prosopu' vecin nu-i face pedofili!

Lumea era muuult mai nesigura in anii '70-'80 cand am crescut noi, dar oamenii nu erau atat de sensibilizati de mass-media. Acuma, statistic nu se intampla nici o treime din cate se intamplau acum 20-30 ani! Insa acuma totzi suntem over-protective.
In 90% din cazuri abuzurile sexuale asupra copiilor survin in familie - si copiilor le e frica sa-i denunte... Ailaltzi se duc in Thailanda si-si cumpara copii de la propriile bunici, pe plaja. Itzi vine sa versi. Turistii intra in hoteluri inernationale cu minore/minori localnici, si nimeni nu le pune intrebari.
E revoltator si trist. Dar astia nu sunt normali si nu vin la plaja sa se zgaiasca la copilul meu.

Nu vreau sa-mi expun copilul, dar nici devin o mama obsedata. Deja ma surpind ca daca vreun barbat vorbeste mai mieros cu Michael, deja ma uit la el ca la un criminal - nu e normal! Acuma deja daca invatatoarea pune mana pe umarul elevului, gata, "il pipaie" si e data in judecata (aici). Ajungi sa te temi sa mai atingi un copil si pe crestet!! Suntem cam zurlii... nu e normal.

Ochii mari si urechile ciulite la orice schimbare de comportament la copil, o relatie de comunicare cat mai de incredere cu el, o pregatire delicata si pro-activa pentru tema asta - asta e tot ce putem real face. Si in rest, sa avem incredere ca majoritatea oamenilor sunt normali. Altfel ne dilim de tot.
Zic si eu.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina:
faptul ca se comporta in pielea goala mult mai manierat decat majoritatea imbracatilor.
Practic, in acest gen de societate, nu simti ca esti dezbracat.
Corpul nici nu mai conteaza, nu are relevanta.
Aceeasi oamnei sunt extrem de corect imbracati in sala de concert sau la teatru.
Eu numesc exchibtionism a fi neconform cu situatia.
Si moralitatea o definesc la fel.
e imoral sa apari gol la cinema, dar si sa apari in costum la plaja special amenajata pentru nudisti. Si care, cum spuneam, desi mica, prapadita si inghesuite, a fost invadata de textilisti pe care nu-i alunga nimeni....
cat despre datul cu pietre, a fost o malitiozitate irelevanta si fara legatura cu subiectul:) Eu spuneam ca ne cunoastem in sensul ca numai un anumit gen de oameni vin pe plaja aia mica. Si cand zic un anumit gen, nu ierarhizez, ci doar particularizez, ca nu fie discutii.

Pedofili si ciudati sunt peste tot. Si eu sunt cu ochii-n patru.Si prea rar bag poze pe net, stiti f bine.
Si de mine s-au luat iarna in oras de exemplu, nu la mare....

(hihi, iarna nu se vad toate nenorocirile

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Mariana, capete patrate la Tarom! Romani, ce mai, le e tare greu sa iasa din tipare si sa se adapteze unei situatii deosebite.
Sper ca la alte companii sa fie mai flexibili.
Sustin si io vocile care-ti zic sa te potolesti cu dereticatul si ...

Intr-adevar, la Lufthansa nu am intampinat problema aia. Insa si pretul biletului era cu 1/3 mai mare (adica vreo 200 euro) .
Cat despre problema ailalta .. off, e complicat. Va aud, va dau dreptate, dar ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Picia, draga mea cuscra, ma bucur ca ati avut un concediu frumos! Mi-e tare dor de voi! CE face frumuselul meu? Cum a suportat nisipul sub talpi?

Sabina, da, asa am hotarat, amanam clar intrarea in colectivitate, pana la 3 ani sigur!

Andreea, la inceput Sara tusea putin, doar seara si dimineata, cand era culcata dorsal, apoi s-a intensificat tusea si uite la ce am ajuns...La Cris poate fi si un streptococ...trebuie totusi depistata cauza, nu-i a buna! Tie succes maxim cu tratamentul si fruntea sus!

Am vazut stirea cu nemernica aia de bona. NUmai bine a picat in momentul in care m-am decis la bona!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mai, vroiam sa mai scriu cateva, dar dupa ce-am citit postarea Piciulikai, am uitat totul

Roxana de cand am vazut pozele tale de nasa, visez la rochia ta si cu ochii deschisi, nu numai noaptea.
Hematomul a trecut de la sine prin luna a 4-a de sarcina. Am incercat sa nu depun prea mult efort, dar tot asa, o aveam si eu pe Eliza mica ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, deci cand te plictiseti de rochia aia de nasa sa mi-o dai mie, la fel cu cealalta de asta toamna, vezi ca n-am uitat . Vad ca a pus okii pe ea si Ramonaiani, o scoatem la licitatie ?

Piciu, mi-era dor de tine, mai !

sunt solicitata, e chemata pipiesa mami !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, am chiulit azi din pricina de zi crunta la birou. Ceva de ultim moment, ce sa zic, am plecat la 8 juma de acolo. Acum cica fac bagaje, acasa ca nu am prea mult timp. Interesante dezbaterile despre nudul gol, din pacate nu am timp sa opinez acum. Tot ce pot spune e ca nu donez inca rochia, am purtat o doar o data. Dar va tin la curent.

Va pupic si va doresc numai bine, sa ne regasim cu bine si copiii sanatosi!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Care sunteti pe receptie va rog sa-mi spuneti daca pt coprocultura si coproparazitologic tb 2 recipiente?

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Iti da de la laborator 2 recipiente: unul pentru paraziti si unul pentru bacterii.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!
Ce imi place ca s-a animat forumul!!!
Salut cu drag pe toate mamicile care au scris din nou dupa mult timp!!!

Am citit tot, mi-au placut indeosebi postarile Piciulikai intr-o exprimare absolut autentica.
Multumim pentru aprecieri. Cu eleganta ce sa zic, hainele mele preferate sunt foarte vechi, din vremea in care locuiam in Japonia. Acum aproape nu imi mai cumpar pentru ca nu ma regasesc in ce exista pe piata plus ca la noi brandurile ca Gap aduc marfa foarte putin variata si foarte scumpa (100$ o pereche de capri).

Gabriela iubita, multumim ca ai intrebat de noi. Suntem bine. Daria isi adora casa, a inceput sa isi dea bine drumul la vorbit si ma tine ocupata la maxim.
Imi pare rau sa aud de tusea Sarei. Sper sa isi revina repede. Am mai scris ca si pe noi ne-a sfatuit medicul sa o dam la gradinita de la trei ani. Cred ca ai facut corecta!!!

Roxana si mie mi-a placut mult the scarlet dress! Tu esti foarte frumoasa, tati maxim de aratos iar Alexandra cu barbia spriinita in palma m-a facut din nou sa visez la Daria mare.

Nu ma lasa Daria deloc ca as mai scrie!!!

Noapte linistita va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am revenit cu o mica opinie despre expunerea nud.

Oi fi eu defecta dar pina si in onsenul japonez am intrat in costum de baie( spre shock-ul si dezaprobarea colegelor japoneze. Abia dupa 3 ani ma obisnuisem cind mergeam la gym sa scot prosopul si sa ma asez repede pe stool si sa ma sapunesc fara slip pe mine.

Pe Daria am lasat-o un pic la tara fara slip iar Matei a protestat. De unde pina atunci nu puteau imparti cele doua piascinute acum a declarat ca el nu mai vrea sa faca baie in niciuna. Pina nu i-am pus aslipul la loc nu a mai vrut sa intre...ii cam era frica sa nu faca Daria pipi in apa...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput