Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Care sunteti pe receptie va rog sa-mi spuneti daca pt coprocultura si coproparazitologic tb 2 recipiente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, pune camere video !

Sabina, dar nu vezi ca se bat cap in cap ideile despre protectia copilului impotriva pedofiliei si nudismul laolalta cu altii? Sau perversii astia nu-s adeptii nudismului ? Si despre igiena ce zici ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papanash, plaja de nudisti aduna un anumit gen de oameni. Sunt cei mai civilizati.Plus ca mne stim toti de ani de zile...mai ales in septembrie si sfarsitul lui august e numai un anumit gen de societate de plaja, 2 maistii vechi de 40 de ani:)
pe plaja normala am vazut o multime de perversi
iar despre igiena...sa fim seriosi, e mult mai nasol cu slipul ala ud pe popou. Mie imi pare bine ca sofia stie cum arata un alta si nu face niciun caz de asta.Ba mai mult, toti din generatia mea care au mers de mici la nudisti in 2 Mai au si au avu o viata f cuminte .
iar in afara mersului la mare suntem extrem de pudici.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu mai Sabina, nu m-ai inteles, ca uite si la gradi ii schimba de pampers in dormitorul comun, se vad unii pe altii, stiu ce au la purtator . Mie de astia mari mi-e frica. De-aia mi-am sters si linkul la poze. Am mai citit si la subiectul ala cu abuzuri asupra copiilor, lucruri pe care nu le banuiam, cum ca de apropiatii familiei sunt de regula abuzatorii copiilor, cu exemple concrete....de-aia zic ca nu se stie niciodata langa cine stai cu copilul.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Papanash, horror faza cu bona. Brrrr!!! Saracii copii .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Care sunteti pe receptie va rog sa-mi spuneti daca pt coprocultura si coproparazitologic tb 2 recipiente?

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Bebeka, mie mi-au dat pt Miruna un recipient cu un gel de la laborator pentru Coprocultura. (asta pt ca nu puteam sa ii recoltez cu minim 2 ore inainte sa il duc)

Multa sanatate!

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

papanash, plaja de nudisti aduna un anumit gen de oameni. Sunt cei mai civilizati..

Mai spune o data te rog....Ce anume-i face pe ei sa fie superlativul la capitolul civilizatie?

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
.... Plus ca ne stim toti de ani de zile...

Si daca apare pe plaja aia un necunoscut ce faceti? Dati cu pietre dupa el sau va puneti toti chilotii de baie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sar de dupa canapea, dar fara nici o sansa sa recuperez saptamani de capitole...

Felicit noile mamici, Danielle si Mami de Mogaldeatza delicata No. 2 si le doresc tot binele din lume lor si puilor lor minunati! (Si ce bine si proaspete arata mamicile!!! Parca nu ele au nascut! Ptui pe voi, frumoaselor )

Vazuse cateva poze si mesaje acum ceva saptamani (?)...
Scrisesem ceva - nepostat...
Vazut Miru, printesa cu bucle si ochi de poveste. Iar poza din „bazin“ cu Stefan si catzelul e o dragalasenie… Apoi o vad si cu Tudor frumos de Yaia – mey, ce anturata e domnisoara! Ce faina intalnire!

Erina draga, si eu cred ca Daria e un fluturas gratios. Si stiu ca Nana vede la fel lucrurile. Numele de alint nu-s monopolizate. Am vazut-o la mare pe Daria – o dulce inaltutza bine! SI NU E SLABA! Ce dulce botic face cand doarme! Si tu frumoasa si shic ca intotdeauna! (apropos, odata citisem in trecere ca ma intrebai de marca bluzei albastre purtate la Cluj: sincer, habar nu am! Eu cumpar f. rar marci, si atunci doar pentru birou (camasi, costume – linia care-mi merge ca stil si croi e Mexx sau Gent. In rest, „magazinul general“, ce-mi place si nu costa… nu prea ma am cu moda. La noi la tzara nici nu are sens. Dar sic and merg in Italia si le vad pe cochete ma simt ca un soricel gri!)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Nana si frumosul ei fluturas – tare-mi sunteti dragi, frumosilor!

Am ras de farfallina-tauras de Roxali!

Crishtina, ce ma bucur pentru voi! Bravo, sa creasca burtica si abia astept sa vedem fetita!

Ce rau imi pare pentru Gabriela cu Sara la finele vacantei… si vad ca si acuma! Draga de tine! Draga de Sara! Pupam fetele si sa se faca bine noruta mea scumpa si mami sa se simta bine de tot, sa aiba energie pentru cei doi pui.(si tare-tare ne-au placut pozele!!Frumoase si vesele ca intotdeauna!)

Alice, felicitari!!! Si intrebai de gravide fara greturi? Eu sunt de aia – si la prima, si la a doua sarcina! Nici o umbra! Lucky me! (…aproape ma simt vinovata fata de celalalte gravidute…!) Da' lasa, ca am altele...

Sabina, fain a iesit – so far – „casutza“! Bravo si sper sa iasa in continuare cum vreti voi – dar fara nervii aferenti cu mesteri/santier samd.

Bernix s-a distrat fain la VM … ce nostalgii!!! Poza cu Venus dormind pe umerii/capul lui Bobo e atat de faina!!! Si poza colorata-colorata de familie… Iti trimit acuma si PM.

Mai actual am vazut ca Tomasa mea draga a reaparut - si ne incanta cu niste pui mari si minunati! Dare-s dulci copilasii tai - si Maria-i o domnisoara... (ai primit mailul meu veeechi, antic si dedemult?)

Si m-am delectat cu pozele de Trandafiras cu aroma de pralina - aia cu paparia lui tanti Vali si suzi e delicioasa! De fapt in toate: e asa de poznasa si dulce...! Imi vine sa dau o fuga s-o smotocesc!

... muulte am vrut sa mai zic, ca puii-s dragalasi si-n gondola si... dar ma lasa memoria!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Adimercedes, tare mari griji imi fac pentru tine - in primul rand, ca ai dubla responsabilitate si oboseala... eu cred ca e doar ceva viral cu o manifestare mai curioasa si va trece iute. Stiu ca e bine sa elimini orice dubii, si bine faci ca mergi la medic. Imi pare rau ca ai atatea griji acum - si in continuare te admir pentru energia cu care le rezolvi pe toate 3F: familie, firma, forum!

Situl lui Michael

Mergi la inceput