Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 16
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina papansh, depinde de filosofie:) si eu imbrac copiii la plaja de textilisti, da atata Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
pai si cu pedofilia cum ramane ? exceptand faptul ca poate aveti plaja privata, atunci n-ar mai fi decat problema microbilor din nisipul plin de fecale, urina (de origine animala mai mult), insecte...hai mai, Sabina, cred ca glumesti acum, sa facem discutii p-acilea
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bebeka spune:
Daca in weekend mai vreti sa scapati de canicula si sa nu bateti nici o gramada de drum va recomand sa mergeti la vreo 20 de km dupa Curtea de Arges,aproape de Vidraru.Noi am oprit in satul Capataneni,sunt o gramada de pensiuni cu 70-80 lei camera si ce este mai important cu curte mare sa alerge copilul .
Noi am plecat sambata ,la plesneala si erau cam ocupate pensiunile dar am gasit pana la urma .Din ce vorbea lumea la Serbanoiu era frumos,am vazut si noi ca avea o curte imensa , cu un tobogan mic,cu leagan .
Din Ghencea pana acolo am facut fix 2 ore.
papanash spune:
Danuta, ce sa zic, eu nu consider ca e bine asa. Asta nu inseamna ca asa cum zic si fac eu e cel mai bine. Fiecare-si educa copilul cum crede ca e mai bine. Expunerea corpului nud o consider ( in afara de arta) o exchibitie, pentru doritori sunt reviste si site-uri de profil
, iar accesul la ele, conform legii, il au persoanele majore, tocmai ca sa poata avea discernamant pt ceea ce fac.
Bebeka, merci. Suna bine ce zici despre zona aia, n-am mai fost de mult prin zona.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bebeka spune:
Gabriela ,multa sanatate Sarei!si putere sa treci peste toate cu bine
...
Pupici lui Rares de Diwana!
Bernix,imi place ce concediu ai avut!!!
Si un gand plin de dragoste pentru Melissa si Lisa Maria !
Sabina spune:
nu glumesc deloc, si e pur si simplu vorba de o anumita filosofie de viata.
Pr plaja din 2 mai erau (acuma au invadat textilistii
, nu inteleg de ce, ca e asa de mica si nenorocita plaja de nudisti...) cele mai mari personalitati , floarea intelectualitatii romanesti, la nudu gol.
Si asta inca din anii 60.
da nu mai zic, nu vreau discutii, e viziunea noastra mai hippy asa si gata.
Gabi, sanatate si da, cred ca e mai bine cu bona cateva luni!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Bernix, Carpatina
, multumesc de gandurile bune. Nu , pot sa zic ca mai fumez, pt ca mai mult de 4-5 pe zi nu depasesc, asta de la 45 pe zi.....Dar, sper ca pana in sept sa le las de tot!!!
Gabriela si eu ma plang de tusea lui Cris de mai bine de 3luni. Am fost la 4 controale, nu se aude nimik. El nu tuseste decat dimineata de vreo 3-4 ori si seara la fel. Dar se simte secretie....Speram ca dupa aereul salin de la mare sa-si revina.
Va pupam pe toate!!
ANDREEA11 spune:
AAAAaaaa, azi am depus dosarul, insa mi s-a zis ca abia sunt la jumatatea anului 2008. Acum sa vdm. Sper sa nu am ghinion sa astept 1 an. Intr-un an se pot intampla multe cu ficatul meu. Dc are cineva o pila la CNAS,
, poate ma ajuta si pe mine![]()
bebeka spune:
Andreea 11 multa multa sanatate!nu cunosc pe nimeni unde zici tu dar iti urez noroc!!!!!!
ANDREEA11 spune:
Bebeka saru mana
Papanash iar m-ai ingrozit
. Si eu m-am enervat pe bona ca nu s-a spalat pe maini.....Offff, Doamne.