Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (320)
Raspunsuri - Pagina 21
Celia spune:
Buna,
Papanash, pai daca ele sunt tot timpul acolo si nu se intampla accidente, ce s-a i tamplat cu furtunul? Eu cred ca trebuie sa iei atitudine fata de ele ...
Gabriela, sanatate multa Sarei si sa scape de tuse .Tie sarcina cat mai usoara.
Diwana, ma bucur ca va simtiti atat de bine la Bistrita.
Andreea , sa-i fie benefici aerosolii de la mare lui Cristi , sa scape si el de tuse.
Oare ce o fi cu tusea asta? Noi ne chinuim cu Andreea de prin februarie ...am facut atatea tratamente, siropuri...am scapat cred ca doua saptamani de tuse dupa ce i-am dat Prospan ...apoi a revenit . Acum vreau sa-i fac aerosoli , pana ajungem la mare...Sper sa scapam si noi de tusea asta...
Roxana , concediu placut, sa te relaxezi la maxim, cat se poate, cu minunile tale.... E prima iesire a papanasului la Disneyland , Alex ii va fi ghid ...
Piciu, sarcina usoara ,
ici ursuletului Mi-cha.
Adi , bine ca si-a revenit Lisa, speram sa nu o tina atata tusea, sa scape repede.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
alinus_25 spune:
Fetili, multumesc pt urari! Sunteti minunate! Am citit si aseara o parte din urari, si ma ramas muta.
Ziua mea am sarbatorit-o a2a zi, pe motiv de sot plecat.
Sunt suparata rau ca nu mi s-a aprobat un credit, din cauza unei incompetente, desi i-am si spus, nu a vazut in hartii ca mi-am schimbat locul de munca din 1.05.2009 Drept urmare nu aveam inca 3 luni de la mutare, si trebuia dumneai sa faca o hratie in plus.
Acum umblu iar dupa hartii pt alta banca. Aici am gasit o tipa experimentata, sper sa ma scoata din rahat.
Am ras la greu la mesajul Alinei, (ma fac ca) nu pricep ce a vrut sa spuna. Oricum, m-as opri la 28 ani ca taaaare imi place varsta asta, asa ca pt urmatorii 2 ani stiti cat am
. In privinta copiilor, ma opresc la 2, ca altfel ma mananca falimentu'.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Alinush la cati mai multi sanatosi si voiosi! Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Alina
aproape 32
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.