Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Mai, da pe unde umblati toate? Sunteti la Techila deja?

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Mai, da pe unde umblati toate? Sunteti la Techila deja?

Ioana 30+

Asa ma intrebam si eu....
Cred ca plec la dusulet si culcarica....Revin maine.
Distractie placuta celor care si-au propus gratre si alte intalneli.

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Fetele, la pagina 11 ne-a scris Monis5 care vrea sa ni se alature.
Cine o pune in lista?
Bine ai venit Monis5!!!

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Merci mult. Din pacate pari a fi singura care a sesizat 'cererea' mea si nu sunt primita in listuta...
Poate trebuia sa 'vin' si eu mai de mult...

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Stai linistita draga meamonis5, ca fac eu un pic de scandal si sa vezi cum apari in lista, nu te necaji....esti binevenita numai ca fetele sunt lovite de caldura si arsuri ...fii si tu intelegatoare.
Mai spune-ne si tu despre tine, una alta.....sa apari cu cateva mesaje sa te vedem mai bine ca suntem si noi (unele) batrane si gravide.
Fii bine venita in gasca noastra atat de faina

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

lore, stiu ca a mai pierdut un bebe prin iarna cand mai intram eu la durere... dar nu stiu al catelea... :(

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nope, la mine nu e nimeni nimeni....macar de-ar fi fost. dar pe pro cinema is friends la ora asta, deci cateva sunt calare pe tv (inclusiv eu, acum e publicitate), mai sunt cateva care isi vad soatzele doar in uichend, deci sunt calare pe ei, sunt si fetele arnice si gospodine care au prestat din greu azi si probabil au picat late....si eu sper sa vina ca n-o sa am sigur somn la noapte si forumeala e distractia mea

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

S-a terminat Friends asa ca io-s calare pe forum ca sotz n-am prin preajma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele multumesc pt aprecieri la poze. acu' sa gasesc un mod de a le pune si pe cele cu hainute din albumul creat pe prima pagina si gata. mi-e lene rau sa le downloadez in computer iarasi. stie cineva cum pot uni doua albume?

aida sunt cu tine. am niste arsuri de azi dimineata de imi vine inapoi suc gastric. arde rau si dureros. am baut un pahar de lapte, a trecut 15 minute. acum iarasi. e ingrozitor.

lucia, da, si-a tuns sergiu carliontii. ca e cald. de fapt l-am tuns eu cu masina. cand e intre ii sta bine, cand si-l lasa prea lung...nu stiu ce sa zic...dar el e uncapatanat de numai, asa ca mai mult de 2 ori pe an nu se tunde.

cat despre curatenie...dupa ce am mancat friptura cu piure la pranz, am tras un pui de somn adanc si am facut curat si in baie. ptiu, ptiu...nu-mi vine sa cred despre mine. lui i-a ramas aspiratul si spalatul pe jos.

lucia hai luam un taxi si mergem si noi la un gratar in cap, la techila. sa profitam de bunatatea fetei.

marianna ma tin sa spun de vreo cateva zile...ti-am citit povestea.... impresionant, te face sa te gandesti si sa-ti reconsideri nemultumirile si sa-ti dai seama ca nu multumesti indeajuns pentru ceea ce ai. vorbesc in general. o poveste atat de emotionanta cum este a ta te face sa apreciezi ceea ce ai si sa-ti dai seama ca esti norocos :) cel putin asta m-a facut pe mine.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monis5 bine ai venit si asteptåm så ne scrii despre tine..

Eu sunt pe aici..JIoc carti cu sotu..Ca mosnegii.Acusi trecem pe table..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

nope, la mine nu e nimeni nimeni....macar de-ar fi fost. dar pe pro cinema is friends la ora asta, deci cateva sunt calare pe tv (inclusiv eu, acum e publicitate), mai sunt cateva care isi vad soatzele doar in uichend, deci sunt calare pe ei, sunt si fetele arnice si gospodine care au prestat din greu azi si probabil au picat late....si eu sper sa vina ca n-o sa am sigur somn la noapte si forumeala e distractia mea

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
ahaaaa , io sunt aia , felicitari pt intalneala care vrei sa o organizezi sunteti extraordinare , prevad ca se va infiripa o gasca puternica si asta este extraordinar

Io in pat imi admir picioarele bune de pupat sunt curioasa daca o sa zica ceva ca de spalat le-a spalat inainte sa vina pedichiuroaica

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput