Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
manga eu de la lapte dau foc la casa sunt cele mai rele arsuri si ce ma supara cel mai tare e ca am si de la pepene galben si lubenita dar mai mici adevarat ... oooof , inca putin si scapam
monis5 te invitam sa ne povestesti despre tine. Eu cred ca am postat 20 de mesaje pana am intrat in lista daca nu mai mult ...
iulika ce jucati? Pai vezi sa invatati cat mai multe jocuri ca acolo iernile sunt luuuungi
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
iar ati plecat?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
madalina84 spune:
Buna seara burticute
Iar va intalniti?!?...vreau si eu dar...cam greu
Monica bebele meu in weekend intra in concediu,se intoarce cu spatele la mine si il simt putin de tot,asa ca poate si bebele tau se reface
Eu am fost prin auchan si mi-am luat sutien de alaptat dar sper sa nu imi mai creasca ca apoi nu mai e bun,am mai luat un maieut si o pereche de pantalonasi pt bebicu meu(primele luate de mine)
Fetele am vazut un sterilizator pt microunde,cred ca de la primi pasi,foarte ieftin,oare e bun?!
In rest m-au terminat caldurile nu adorm mai devreme de 3-4.Aaa sa va mai spun ca mi-am vazut si eu dr in auchan,eu eram la o cafenea,cu tigarea in bot si cu mana pe burta ca ma inghioldea domnu bebe,sunt curioasa ce-o sa-mi zica cand ma duc la el
Va dulcic pe toate
30+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
techila spune:
prezent, eu, am facut dus si m-am uleiat si mi-e asa scarba de mine...si e asa cald si cu uleiul asta ma simt foaaarte senzuala
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
Iulika29 spune:
Aida jocuri suedeze jucam..Invatate de el de pe aici de cand era mai tinerel..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
mada, ce poa sa-ti zxica??
Bebe de pe la 7 asa s-a trezit si misuna de zor, mai are un pic si-mi scoate coatele sau genunchii prin burta....
aida, pe tine n-am indraznit sa te trecem pe lista pana nu ne-ai cerut-o tu. Noi de la inceput am stiut ca esti dar ne-a fost intr-un anume fel sa te intrebam... dar nici nu iti poti inchipui cat de mult ma bucur ca esti aici cu noi.
monis5, bine ai venit si nu fi supi ca vezi cum zboara paginile la noi probabil ca ne-a scapat. Oricum, e o gasca misto, ai nimerit bine.
techila, deja te vad in ceaun asa coapta, rumenita numa bine (mai ales la foamea mea...)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
Maria decat sa incerc pe webshots, si apoi sa ma straduiesc sa explic, am facut eu mutarea
Sper ca nu te superi
27+
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut aida, pe tine n-am indraznit sa te trecem pe lista pana nu ne-ai cerut-o tu. Noi de la inceput am stiut ca esti dar ne-a fost intr-un anume fel sa te intrebam... dar nici nu iti poti inchipui cat de mult ma bucur ca esti aici cu noi. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi [/limegreen] O noua viata[/limegreen] |
doo deshte...foarte de acord
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Monis5 bine ai venit si asteptåm så ne scrii despre tine.. Eu sunt pe aici..JIoc carti cu sotu..Ca mosnegii.Acusi trecem pe table.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas |
Ce dor mi-e sa dau o carte... sau un remy...
27+
monica_dicut spune:
raluk, de azi dimineata ma chinui sa-ti spun ca pana la urma m-am delectat cu cheliutza din "minti criminale" aseara. Cand m-am bagat in patut tocmai incepuse... dar am vazut 10 minute ca dupa am adormit
maria si aida, mi-e tare mila d evoi cand va aud cu arsurile, stiu cat sunt de naspa ca si eu am avut sarcina trecuta rau de tot. DAr pe mine Rennie chiar ma calma.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata