Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Fetelor ce liniste pe aici...
Am fost la posta am platit o rochitza pe care am comandat-o de la Vianne. E superba dar e prea mare de Eva. Asta e, i-o dau la anu'.
Vianne iti multumesc ca ai fost asa de rabdatoare cu mine
O sa trimit poza pe contul comun ca nu mai pun la semnatura poze cu fata 
Acum fata doarme si eu fac o salata (fasole verde fiarta cu usturoi si maioneza) ptr mine. Ma batea gandul sa fac si o tzatziki (asa se scrie?) dar sotul nu e prea incantat.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MsBB spune:
M-am deprimat
!
Pai da' bine, dupa ce am facut alea o mie de treburi de le-am avut de facut, am linisit si "bestia"
- am avut ideea neinspirata sa ma uit dupa retete si
ce mi=au vazut ochii
. Numa uitandu-ma la poze am inceput sa inghit in sec
. Imi ploua in gura
.
Si vin io aici - cautand disperata ceva sa ma distraga ...si... NIK - NADA - NIENTE - NOTHING - RIEN - unde ati fujit toate???? 
Speram sa gasesc si io vreo cateva posturi sa-mi dezmortesc mintea paralizata de pofte
!
Noroc de Dani,Gabitza,Ylari ca au mai semnat condica astazi ca altfel - pajina 5 ne pastea 
Bine -
- ma duc
sa "ascult" linistea din casa mancand o budinca yummyyy cu macaroane,branza si afine
.
Apropo de liniste cred ca saracii vecini or sa-si faca cruce cu 2 maini si o sa-i multumeasca lui D-zeu cand o pleca fie-mea la facultate
.
Ieri de ex: intr-o armonie absoluta - io citeam cu voce tare , cica Andrei
, povestea lui Peter Pan, husbandu' comenta , nu stiu cu cine si de ce , formula 1 si o intreba pe Andra care nici nu-l baga in seama daca asculta povesti
- iar in acest timp mandra facea ture de la unul la altul - chiuind si urland din toti rarunchi AIEEEEEE - AIIIIIIIIII 
Minunat!
Gata, ma duc sa pap ca
- 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
iulia83 spune:
hello..am reusit sa ma epilez si eu cu fata in carca, ma tragea de par, ma pieptana la un moment dat cu periuta de curatat epilatorul dar intr-un final am reusit sa ma fac gigi
acu am culcat-o in sufragerie sa pot scrie si eu la tst fara sa imi fie frica s-o trezesc.
cleo am scos si eu la imp traducerea facuta de fete la cartea "it takes 2 to talk" mi s-a parut interesanta, sper sa si apuc s-o citesc sa aplic ce scrie acolo. multzam de pont. tu ai aplicat la Mara ceva?
msbb ai dreptate, sa stii cu e ai scris aseara. sunt convinsa ca ei inteleg mai mult decat credem noi. uite, cu Andra si mersul pa, as avea si eu exemple destule, cazuri in care am ramas masca cand mi-am dat seama cate poate sa inteleaga doar din simple discutii care cateodata nici n-o includ pe ea. nu mai tin minte cine zicea ieri de ceas, ca a aratat spre perete copilul cand a auzit...eu zic asa: pana la 3 ani poate chiar mai mult, copilul nu va invata sigur sa lege fraze intregi, propozitii, care sa fie in totalitate pe intelesul nostru si asta nu-i motiv de ingrijorare. nici nu trebuie fortat. un copil stie cand incerci sa-i impui ceva si nici nu va face acel lucru (cu placere, sau deloc). astea fiind spuse, ce face mandra? mai e rea?
acu citii descrierea ta despre mandra proaspat trezita..esti de coma cu bietul tantar. 
simona e normal sa faca putina greva mai ales ca l-ai intarcat acum, tarziu, cand el deja intelege ce i se intampla. de aici si refuzul lui. e maricel, stie sa faca diferenta intre gusturi. da-i putin timp, nu-l forta. poti sa incerci sa-i combini cu cereale, cu bananuta (eu ii fac milk-shake si-i place la nebunie) si sa nu-i dai biberon..din canuta cu cioc sau cu pai. sau, poti sa mai faci asa: cand stai doar tu cu el si sunteti in tandreturi, el e odihnit si putin infometat, pune laptic cald intr-o cana de-a ta si ia o gura cu pofta, daca-i trezesti curiozitatea (si sigur asa va fi) da-i sa guste putin. vezi cum reactioneaza. poate poate ai succes. hai, curaj, ce-a fost mai greu (intarcatul) a trecut
ylari misto faza cy fratele tau
las-o nu te mai mira. daca doarme, fa-te ca nu e nimic special. eu cand ma mir de ea de ceva, ca un facut, nu se mai repeta...superstitioasa de mine ![]()
gabitza stiam ca azi e sarbatoare mare. mai dai odata linkul cu pozele de la strand sa nu ma mai intorc eu dupa capitole sa caut? ca vreau sa dau si eu un oki acolo ![]()
deeeci, iesirea noastra la tara a fost super. niciodata nu mi-a placut sa merg. de mic copil cand auzeam ca ne iau ai nostrii la tara, imi venea sa ma spanzur. eu sunt cu orasul, imi place forfota, miscarea, poluarea (de aici si pasiunea mea catre fast-food, tot ce nu e natural, sanatos) .. aerul curat, natura, ma ingrozesc, ma plictisesc, mai bine ma coc la umbra unui bloc decat sub un copac..dar de cand cu mandra, s-a mai schimbat situatia..nu ma mai gandesc la mine, la ce-mi place mie, nu in totalitate (cum zicea cleo, trebuie sa invatam sa ne iubim si pe noi ). incerc sa mananc si eu cat mai sanatos, tocmai pt a-i implementa si ei un regim sanatos, nu cand o fi mare sa-mi ceara fast-food (ca deh, asa a vazut ea la mami si la tati ca papa de acolo). de aici si noua mea "pasiune" cu mersul la tara (bleah
) desi nu ma duc cu placere, stiu ca ii face ei bine, o vad mai fericita, imbujorata, alearga ca un titirez dupa toate si tind sa cred ca se dezvolta dpdv mental si mai bine. v-am zis ca m-am trezit cu ea ca se duce sa dea la pui cu galetuca ei doar pt ca o vazuse pe mama ca face asta, stie deja ca la cainele mare nu are voie sa se duca, pe cand pe cel mic il alearga de-i sare coada aia cioata, nu mai plange la bunica-mea, ba chiar o ia de mana s-o plimbe prin curte, biata femeie la 84 de ani cu toiagu dupa ea abia se tine dupa titirez, etc, etc.
vroiam sa mai trimit un pupic special lui simonix. ai un pui superb, crescut extrem de frumos, cred ca toata odiseea e inebunita dupa el, tu esti o persoana plina de viata, o mamica extraordinara. dar stii asta, nu trebuie sa ti le mai zica nimeni. cum zicea alra (parca) chestia cu prieteniile virtuale, e ca atunci cand iti expui cat de cat din experienta ca mama (pt ca de-asta suntem aici, nu?), exista si riscul sa mai gasesti persoane care sa te judece, sa nu fie de acord cu ce faci. te doare, mai ales cand vezi ca te judeca o pers pe care ai respectat-o. doare, chiar si intr-o "prietenie virtuala". dar asta e. nu trebuie sa te consumi pt astfel de chestii. mai scrie-ne despre voi. pupam si Robertixul scump 
mai, ori cine zicea ca isi taie sotul barbatia si o baga la sertar? desiree? tu?
ca acum mi-am amintit. foarte tare. totusi, vasectomie? nu mai vreti bb 2?
gata, ma duc la treburile mele. sa avem o zi buna
YLARI spune:
Iulia, bravo mai, te-ai epilat, fata nani si tu... ce treburi ai? ori e husbandu in concediu si vrei sa-l seduci? Ma lasati singura aici? Ca vad ca MsBB a fujit... 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Iulia, eu nu tin cont de sarbatori decat cand imi convine
, ca nu prea sunt dusa la biserica, recunosc.
Pozele de la strand le gasesti www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-07-25" target="_blank">aici.
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Pentru Vianne, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Pentru Inais , sa fii vesela si sanatoasa sa poti creste piticutul carliontat asa cum doresti.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Salutare,
Mai, am fost si eu plecata la dixtractie si a inceput rascoala. Uau ….
Mi-amintesc pe vremea cand eu eram noua pe aici si toata lumea se invartea in jurul lui Miss. Daca cineva primea raspuns de la Miss era bagata in seama daca nu, nu. Asemanam forumul cu un fel de haita. Scuze, e cam fortat dar asta era parerea mea atunci. Am trecut peste multe momente in care voiam sa nu mai scriu, pur si simplu sa dispar. Dar mi-am dat seama ca uneori mai scapa si o opinie mai diferita, si ca desi nu gandim toate la fel trebuie sa fim tolerante si sa ascultam si parerea altora. Am fost tinta criticilor de cateva ori, critici care au fost gratuite dupa parerea mea si pe care le-am simtit ca pe o lovitura sub centura.
In momentul in care am citit postarea lui Miss despre AP am fost usor socata, mi s-a parut prea dura, putea fi exprimata si altfel aceasta convingere. Stiti ca eu am bona de la 6 luni. M-am simtit si eu in categoria mamelor egoiste si iresponsabile. Dar am comparat imediat acest lucru cu motivul pentru care m-am dus la munca si m-am simtit impacata. Eu am muncit tot timpul chiar si in primele zile dupa nastere si in ultimele zile inainte sa nasc. Si nu am avut de ales. Serviciul pentru mine este primul copil. Nu vreau sa expun aici motivele acestei gandiri. Dupa nastere munceam de acasa. Era prin decembrie si Elena incepuse sa se rostogoleasca usor de pe o parte pe alta. Eu ma jucam cu ea cand deodata imi suna telefonul de la munca si ma apuc sa fac ceva urgent. In momentul ala am lasat copila pe pat si m-am apucat de acel lucru. Dupa cateva secunde aud un buf. Atunci mi-am dat seama ca e fata in pat. Am intors capul si am vazut fata langa calorifer. Urmatoarea rostogolire era intre pat si calorifer. Am prins-o in cadere de picior. Ar fi cazut in cap pe gresie de la vreo 50-60cm poate mai mult. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva. Nu mai puteam continua asa. Vreau sa mai spun ca atunci cand eram acasa cu fata nu aveam deloc timp de forumeala si nici de mine. Eram nervoasa si ma simteam coplesita de probleme. Intram pe forum doar in momentul in care dormea si nu aveam altceva de facut. Tot timpul ma jucam cu Elena si nu traiam doar in aceeasi camera.
Eu vreau sa existe intre mine si copiii mei o legatura autentica, o relatie normala in care daruiesc si primesc in care eu sa nu-mi reprim semtimente, asteptari, in care sa existe feedback, negociere sa se simta fiecare o persoana cu drepturi, gandire, coloana vertebrala. Vreau sa ofer fiecarei mamici de aici
chiar daca nu gandeste ca mine si sa incercam pe viitor sa fim mai tolerante si mai intelepte.
Cam asta, mi-am pierdut brusc inspiratia.
suna cam asemanator cu postarea despre copilul Competent al lui Miss dar asta gandesc eu, acum am citit acolo.
Voiam sa spun ca-mi pare rau ca nu am salutat mamica cea noua de la Piatra Neamt pana acum. Dar nu pot sa-i retin numele.
belleane spune:
Gabitam: ma surprinde intr-un mod placut strandul asta. Super pozele. La strandul asta pe vremuri am facut eu insolatie( cand era lupu catel).
Victoria_mami spune:
Of, m-ati inteles gresit!
Eu am zis ca vreau sa scapam de-o grija... asa ca o taiam si n-o mai aducem acasa
Pai, la ce sa o mai aduc acasa? Sa-i port grija in sertar? No, sa faca Dr. ce-o vrea cu ea. ![]()
Iulia, NU, nici gand de bebe 2. Avem o fetita perfecta (din punctul nostru de vedere)
si gata, am inchis fabrica. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
iulia83 spune:
mama da ce stranduri aveti voi acolo
pai al nostru e JEG in comparatie cu ce vad acolo. e nivel sub zero
imi vine sa ma mut la Buc (nu ear fi prima data cand gandesc asta). prima data cand ai zis ca ai fost cu baietii la strand, (eu avand in cap imaginea jegului nostru, cu apa schimbata odata la 2 luni apa care NEVER nu e albastra, ci un verde spalacit prima data, apoi maron inchis, cu 3 piscine dintre care una de copii, dar lafel de jeg), m-am gandit, cum naiba sa bagi copchil de un an in apa de la strand, ciuperci, boli, etc...pai nene, acolo e boierime...eheeeeeee...tobogane, barci, are unde sa se distreze un copil. super! Gabitza, nu cred ca mai e nevoie sa zic ce baieti frumosi ai. felicitari! pipam
cucuiutzul lui Duducu ...
editez: de unde ai luat chiloteii de baie pt Raduc? sunt refolosibili? as vrea sa-i iau si eu fetii ca vrem sa mergem zilele astea la o piscina privata...

noastra!