Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)
Raspunsuri - Pagina 9
YLARI spune:
Belleane, 
Stiu ca eu am zis o data de faza cu chiloti/fara chiloti la mare
sper ca nu te-am suparat. Imi pare rau ca te-ai simtit asa la inceput si ca ti-a fost greu. 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Ooof, abia l-am culcat - de la 1 ma chinuiesc cu el sa doarma si nu vrea! - si a bagat vecinul bormasina
Ylari scumpa mea, cum sa nu, abia astept sa ne vedem!!!Miercuri la ce ora esti aici??noi iesim dimineata la 9-10, cam asa. Bine, oricum discutam. Abia astept sa va vad!
Alyshule ce ne tii atata in tensiune???
belleane e foarte greu sa stai cu copilul si sa muncesti de acasa, pentru ca bb mic nu intelege ca e ceva urgent. iN acelasi timp nici problema de serviciu nu o poti amana sine die. te cred ca era cumplit de greu. 
Cleo bun linkul cu vorbirea. stau si eu pe el de ieri.
Iulia cum reusesti frate sa te epilezi cu fata in carca???esti foarte tare.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
gabitzam spune:
Iulia, pampersii de baie sunt de la Huggies, eu i-am luat cred ca de la Carrefour. Nu sunt refolosibili. Arata cam ca pampersii ca material, doar ca nu-s absorbanti. Strandul asta se pare ca e nou renovat si arata asa bine.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Belleane, ![]() Stiu ca eu am zis o data de faza cu chiloti/fara chiloti la mare ![]() ![]() ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Of, si eu am zis, dar nicidecum ca si critica; imi spusesem doar parerea, atata tot, nu am vrut sa supar pe nimeni.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simonacip spune:
Buna seara dragelor.
MsBB esti tare cu tintarul acela decedat..Mai, ce imaginatie ai!
Danicris si eu mor dupa Mati cind se scoala din somn vesel si pregatit de rasfat!!! Si muream cind il puneam la san si ne iubaream noi!!OOf.
Ylari, Iulia, MsBB
sper din suflet sa vrea sa bea laptic. EU as fi preferat chiar sa-i bag biberon seara, ca sa se linisteasca si sa adoarma usor dupa aia. Altfel el imi face niste crize seara, cu zgirieturi pe fata si muscaturi...pentru ca nu stie cum sa adoarma, nus tiu care-i faza. E clar ca-i lipseste sinul. Totusi sper incet incet sa uite de san. Am inceput sa-i prepar totusi din Aptamilul acela dimineata si ii pun in castronel cu cereale dintr-alea mari de la Nestle. Macar ceva ceva tot inghite si laptic asa...chir daca f putin.
Belleane,ce greu trebuie sa-ti fi fost si tie sa muncesti cu bb mic...in momentele alea in care nu poti s ate gindesti decit cum sa prinzi doua ore de somn. Esti de admirat. Eu le admir pe toate cele care lucreaza si se pot imparti. Eu nu pot ca asta mi-e firea, as indeparta usor cariera,s erviciul, etc, dar unele fete sunt altfel construite. Nu putem fii la fel toti si nici n-ar fi bine.
Iulia, deci iti place strandul. E chiar in parcul unde ma plimb eu,a dica la 3 minute de mine...Dar n-am mers niciodata de cind s-a renovat asa misto.
Desiree, sunt sigura ca si de-ati avea un baiat tot asa perfect ar iesi...
Ce zici sa mai astepti un pic cu vasectocmia...cine stie?
Sis.
Mirci...Dor de voi
Eu mi-am facut testul azi...Nimic
Am pindit testul ala juma de ora dupa ce l-am facut. Eh..asta e, am muncit pt amindoi..de ce ar fi mai usor acum?
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Simona, sper sa se dea pe brazda si Mati cu lapticul. Raducu meu in sfarsit a inceput sa bea si sa-i placa. Dar am mai zis aici, am incercat mai multe tipuri pina am nimerit un biberon care i-a placut, unul pe care si-l tine singur, cu el doarme acum. Cred ca sunt 2 saptamani de cand i-am scos tzitzi de culcare de seara, a mai rams dor cel de peste noapte, din timpul somnului. Si cu ala l-am mai pacalit de vreo doua ori, dandu-i biberon cu apa.
Dar te inteleg si daca nu reusesti, ca Andrei n-a vrut cu nici un chip lapte, il pacaleam doar cu cereale sau cu iaurt de baut, pe care il bea cu paiul. Nici acum nu prea bea lapte decat tot bagat in alte cele.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Simona, sigur ca ar fi tot la fel de perfect... io ziceam doar ca noi multumim lui Dumnezeu ca avem o fetitra sanatoasa si cuminte (
) si frumoasa si... si... si... si mamica modesta
(Eu imi permit sa zic lucrurile astea aici ptr. ca imi imaginez ca fiecare dintre noi gandeste si simte la fel fata de propriile odrasle. Dar, am trecut prin ataaatea pana am avut-o pe Victoria si cu o singura trompa, trompa dreapta, si cu ovaru drept in pionieze (prin 2006 am avut o extra-uterina localizata PE ovarul drept)... cine mai are curaj?!??? Eu nu! Nu spun ca nu mi-as mai dori, dar parca nu am curaj si daddy categoric nu mai vrea, ca cica-i prea batran pentru inca un bebe; face 43 de ani in august; nu e batran, doar ca e supra-muncit si se simte uneori de 63... asta e, puteam sa ma indragostesc si io de unu' de 33 care sa se simta de 23... dar iaca am nimerit taman invers...
Glumesc, desigur, nu l-as schimba pe o mie. ![]()
Edit: intre noi fie vorba, eu tare mi-as dori un baietel... Sa nu mai vorbesc de soacra-mea, care ar fi in al 9-lea cer, ca nu are cine sa le duca numele, ultima speranta a fost Victoria... daca ar fi iesit Victor... ![]()
_
Victoria_mami spune:
Va mai punem si noi poze mai noi, nu mai stiu ce ati vazut... iaca, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5356246317263329314
IULIA, acu ma duc sa incarc una special ptr. tine, sa te mai linistesti putin. ![]()
Ia uite aici:
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5363190884777742162
_
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 IULIA, acu ma duc sa incarc una special ptr. tine, sa te mai linistesti putin. Ia uite aici: http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5363190884777742162 _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
of manca-i-as eu gurita ei dulce.uitasem cum arata ca bebel.si e ditamai fatuca,ca o printesa.draga d ea...
Noi prin oras,ma emotiona desiree...
simonacip spune:
Desiree, cit e de scumpa Victoria, ce de hainutze frumoase are, am remarcat si rochita care-mi placea mie cu macii rosii(ii sta f bine in ea!).Ai tras si tu cu extrauterina si toate problemele...dar uite ca DUmnezeu e mare si ati reusit sa faceti o minune de fata! Sa va traiasca!SI cine stie cu baietelul..Tati vostru mi se pare chiar in forma
fara misto(chiar dc are 43 de ani asa ca...Taica-miu avea 42 cind l-a facut pe fratele meu...
Gabitzam...deci nici Andrei nu se omoara cu laptele...Hmm, bine de stiut, sa nu imi fac procese aiurea, inseamna ca sunt unii copii asa. David e invers, e terminat dupa lapte, ar minca numai cereale cu lapte toata ziua dc s-ar putea (dar nu se poate
)Ma bucur ca incet incet se intarca si Raducu, sa fie mami pregatita de serviciu...SI ce bine ca-ti accepta laptele praf.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"