Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desireeeeeee, Doamne cat e de frumoasa okioasa scumpa, e superba superba, pozele cu porumbu e dementzialaaaa!!! Si cu acadeaua, si cand mananca ea singurica si e plina de papalic.

Iulia sper ca nu te-am suparat mai devreme. Imi cer scuze daca am fost cam deplasata

Pupici fetele, maine avem vizitatori.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicia, ce ai scris acolo pare sincer. nu stiu in ce masura sunt buna sa iti dau sfaturi insa repet: eu nu pot iesi din groapa decat daca imi fac declicul in cap de una singura, nu ma poate ajuta nimeni. in cazul in care am probleme incerc sa analizez mai intai ce e in neregula cu mine: e singurul loc in care pot schimba ceva, lumea nu o schimbi cu una cu doua. trebuie sa te adaptezi.

mai simonacip mai, voiam sa iti zic - dupa 2 sarcini se lasa a naibii burta si stratu' de grasime e dublu! empatizez total cu tine

in rest salutari tuturor de la un nicole de 7.5 kile si 68cm si de la o laura zarghita si plina de energie!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ooo Alra da, si nu stiu frate, dar dc maninc o zi mai mult decit trebuie imediat rasare burta si mai oachesa si mai tifnoasa.Cred ca nu m-ar spala nici ore zilnice de sala..
Pupam fetele
7,5 la 5 luni..wow!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna, fetele dragele.

Belleane, in primul rand multumesc pentru floricica virtuala. Sa stii ca si eu am muncit de acasa imediat dupa nastere si inca o fac, de multe ori mi-am facut procese de constiinta ca iau din timpul lui mowglisor insa asta e situatia si m-am impacat cu ea incet-incet. Nu cred ca asta ma face o mama mai buna sau mai rea si oricum consider ca nimeni in afara de copilul meu nu poate judeca acest lucru.

Simonacip, ce cereale mari de la Nestle ? Eu n-am vazut decat de-astea praf la raionu’ de copii, vorbesti de cele normale, sunt bune si pentru copii asa mici ??? Imi pare rau ca n-au iesit doua liniute da’ cine stie … luna viitoare … Doamne imi aduc si eu aminte … vreo 10 luni am asteptat, intrasem la pareri deja. Si uite ce mare e acum, cateodata cand ma trezesc ma duc la el in camera, ma uit la el cum doarme si nu-mi vine sa cred ca este al meu. Hai ca-mi vine sa bocesc, na, ce bleaga sunt. Scuze.

Desiree, peste 1-2 ani o sa va schimbati opinia, o sa va fie dor de bebe mic. Iar Victoria o sa va implore sa-i faceti o “sulioala” sau un “flatiol”. Puteti refuza fata ???

Cleo, pe unde esti ???

Alra, salutari si tie !

MsBB vad ca s-a suparat din cauza de absenta in masa de pe forum si nu ne-a mai scris nimic. Sau are grija Andra sa nu te apropii de calculator ?!? Pupici, ma duc la culcare, abia astept sa ma trezesc la o cafea buna, maine dimineata poate pui si niste frisca, mi-e o poftaaaaaaaa …

Noapte buna, mamici si copii mici, sa ne auzim si maine sanatosi, veseli si plini de energie.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
7,5 la 5 luni..wow!

face 8 luni in 2 saptamani

a mea cand stau jos (revenind la burta) iese peste nadragi

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am venit si noi din parc..am stat cam mult, dar a fost frumos. sunt zilele berii si pe aici tot orasul zumzaie. am ascultat po****ra in parc, fata batea din palme, dansa, se invartea, am adus-o acasa inca mai era plina de adrenalina. i-am plasat-o mamei, ca ma termina

desiree am vazut si restul de poze mai recente cu victoria. doamne cum papa ea porumbul..i-am dat si eu fetii, dar ii trageam eu boabele de pe el, ca ea habar n-avea sa infiga dintii. doar il lingea asa..ma enerveaza ca nu vrea sa pape fructe noi, de explu strugure, nici sa nu vada, sau pruna...in schimb, restul, le papa asa fara sa le pasez, tai. e o dulce, dulce cu ochii aia mari si albastrii..

ylari nu m-am suparat ce ai? nu, nu mai e in concediu azi fu prima zi de lucru..altfel, cum crezi ca avusai timp sa ma epilez? fatuca e floare la ureche plus ca pe langa asta, am facut supa fetii, tocana lui, pt la pranz si nici n-a venit acasa sa pape, a fost la soacra-mea (sunt 2 min de mers de la servici pana acolo, asa ca a fost mai bine asa) si am pus la fiert si o oala de porumbi, ca-s terminata dupa ei...acu, zi tu...nu-s io superwoman??

alra stai la coada cu burta aia. macar tu ai 2..eu ce scuza am? una bucata fatuca si burta cat china. pupici puiutzelor.

hei, ce mai fac noastre??? cum mai sunt insomniile/durerile de sold, picioare, bazin??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUNA SEARAAAAAAAAAAAAAAA, FETELE MELE SCUMPE!!!!
Mi-a fost fffffffffffffffffff dor de voi!
Multumesc ca ati intrebat de noi!

Am stat 10 zile la mare si 5 la munte. a fost f bine, chiar daca putin obositor, dar era programata vacanta cu Vlad si pt Vlad, deci ne-am dedicat in totalitate lui.

O sa revin cu povesti si poze. Deocamdata scriu de pe laptopul lui Stef ca nu am calculator, sper sa-l repare pana maine seara.

Abia asteptam sa intru sa vad ce faceti, am scanat repede ultimul capitol, am vazut o pb care m-a framantat si pe mine, Miss, m-a deranjat tare mult cu ultimul ei mesaj la adresa mea, dar i-am raspuns delicat, o sa intru si eu pe linkul postat de Simonix, oricum o sustin pe Simonix 100%, sunt alaturi de ea si de Robertelul scump si destept.

Promot sa revin maine cu poze si povesti.

Lauritaaaaaaaaaaaaaa, vreau sa ne vedem! Deci ai inceput program de bb2????

Vlady

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lauritaaaaaaaaaaaaaa, vreau sa ne vedem! Deci ai inceput program de bb2????

Vlady

Bine ati reveniiiit!!!!
Vin si eu in Pantelimon!!! Abia astept, si tare as vrea sa ma cunosc si cu tine.

Pupici mii si mii, si asteptam sa ne pui in tema, cum a fost, i-a placut lui Vlady???

Iulia te pup, ma bucur ca nu te-am suparat.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Asteptaaam pozeeeeeeeee...bine ai revenit Alysh

unde sunteti toate??? unde-i moldovianca noastra draga? cleooooooooooo ia sa intru eu pe mess sa dau buzz sa vad daca e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

unde sunteti toate??? unde-i moldovianca noastra draga? cleooooooooooo ia sa intru eu pe mess sa dau buzz sa vad daca e

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Nu s-o fii mutat la salonul ala??? Si acolo n-are net Sa vedeti ce abdomen o sa ne arate in cateva saptamani...

Serios acuma, hai cleo, scoate nasu si tu p'aici, ca ne e dor de tine. Haide, haide, ca o pun si pe Eva sa te strige "ade ade"

YLARI

Mergi la inceput