Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

pai Eva nu doarme la ora asta?? tztztz fetita ta cred ca o s-o arda prin cluburi am incercat pe mess, am dat buzz, am scris in diferite limbi, doar-doar o raspunde...cred ca e la masaj, miseaua vrea sa faca abdomen misto pe la spatele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Intru si eu pe fuga sa va salut!

Am vazut poze cu o printesa cu niste ochisori superbi, Doamne Desiree ce printesa papacioasa si vrednica ai tu acolo. Mi-ai dat o idee cu porumbul!!!!!!

Gabitzam sunt sigura ca s-a mai discutat dar cum citesc pe sarite mi-a scapat, unde e strandul ala superb?

Simonacip sa stii ca si noi am avut probleme cu laptele. Abia acum a inceput sa mai bea, dimineata cam 200ml dar si cu o felie de paine prajita pe care o inmoi cu o parte din laptic....si seara uneori 60ml alteori deloc. In schimb, seara, ii mai dau lapte cu cereale (dar nu vrea mereu) si branza de vaci cu paine sau fructe. Oricum sper sa il tina asa ca eu sunt tare multumita pt cat bea decat deloc pt ca am avut perioade cand nu a vrut deloc deloc si dupa o pauza de vreo saptamana (in care a papat iaurt, branzica, cereale cu lapte) am zis sa mai incerc si i-am facut un bibe si am avut un soc cand am vazut cat bea dimineata!

Fetele apropo de papa, am vazut vineri parca emisiunea Cireasa de pe tort si mi s-a parut fff simpla si rapida o reteta de peste la cuptor facuta de Nicoleta Voinea. Va pun linkul in caz ca vreti sa vedeti si voi http://cireasa.primatv.ro/emisiune/arhiva/Episod_42_Sezon_2-73.html

Nu am prins eu cu ce a amestecat ciocolata pt pere dar cred ca mi-a scapat, o sa dau replay! Fug la nani ca sunt franta si nu stiu ce tot am dar nici bine nu imi e, ma simt ca atunci cand am nascut si aveam anemie 8! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

De citit am citit, sa vad ce-mi amintesc: In primul rand, m-ati facut sa ma simt wow! Nici nu stiu cum sa descriu! Mandra si fericita cred ca e cel mai potrivit sa spun. Va multumesc si va pup pe toate.

Simona, Victoria daca bea 2-3 gurite de lapte, cand ii mai pun in canita cu pai, sa stii ca e din greseala. Altfel, nu se atinge de el, nici gand, numai tzitzi si si aia cu masura, sa nu strice silueta.

Dani, mie deja mi-e dor de bebe mic, mai ales cand vad bebei miiiici, mici, Victoria e innebunita dupa copilasi, sunt convinsa ca o sa ceara 'flatiol' sau 'sulioala'.

Iulia, si eu i-am taiat boabele de pe porumb, dar cum toata lumea (adica noi si nasii) papa asa, asa a vrut si ea, mi-a furat porumbul. vrusesem sa-i dau altul neinceput, dar nu l-a vrut, l-a vrut pe al meu, si daca a muscat, stai linistita, ca din intamplare, nu ca ar stii cum. Ai vazut cat deranj e in pozele alea? Ai vazut jucariile imprastiate peste tot? Na, sa mai zici ca am fetita ordonata. Sa-ti mai spun ca aseara au venit nasii cu o punga di-aia cu 100 mingiute??? Si i le-a scos nash-su' pe toate sa se joace. Era super-incantata!

Daca am uitat pe cineva, scuze! Ma intinsesem si eu cu maimutzica in pat si mi se inchideau ochii asa de fain, cand Victoria a hotarat ca nu vrea sa doarma, inca; a mai bodoganit ea vreo 15-20 minute, am mai pupat piciorusele si dup-aia a adormit. Ah, da! Am uitat sa va pove: mai nou, arunca mancarica de pe tava de la scaunelul ei de masa, si cand ma aplec sa culeg de pe jos imi intinde piciorusele la pupat; pe rand, o data unul, o data altul. Pana adoarme ziua, isi scoate sosetele si mi le da sa le miros si sa zic "Ptui-ha!" (adica miros yuck) sau stranut si se amuuuuuuuza ea de mama-focului.
Gata, am fugit sa ma intind si eu, ca nu stiu daca am mentionat, dar noi nca ne trezim de 2-3 ori/noapte, asta in noptile bune! Altadata si la fiecare ora - o ora jumate -2...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

pai Eva nu doarme la ora asta?? tztztz fetita ta cred ca o s-o arda prin cluburi am incercat pe mess, am dat buzz, am scris in diferite limbi, doar-doar o raspunde...cred ca e la masaj, miseaua vrea sa faca abdomen misto pe la spatele nostru

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Doarme, doarme, dar o trezesc s-o strige pe cleo, o adorm io la loc...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh bine ai revenit!
Sa va fie de bine vacanta. Si asteptam poze.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Nu gasesc artcolul lui Miss, despre care vorbiti, sunt f curioasa, as vrea si eu un link PLEASEEEEEEEEE

Desiree, multumesc, da, da, vin cu poze cat pot de repede

Ylari, scumpa, si eu vreau mult de tot sa ne vedem, ce zici, vii cu LAURITA la Riviera?

Iulia

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of cors ca vin, cu Laurita am stabilit deja ca ne auzim miercuri.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Nu gasesc artcolul lui Miss, despre care vorbiti, sunt f curioasa, as vrea si eu un link PLEASEEEEEEEEE

Desiree, multumesc, da, da, vin cu poze cat pot de repede

Ylari, scumpa, si eu vreau mult de tot sa ne vedem, ce zici, vii cu LAURITA la Riviera?

Iulia

Vlady

cred ca de asta vorbeai?!?
reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewtopic.php?t=488&start=180

Mergi la inceput

desiree desigur ca-l vroia pe al tau...ce-i al mamei e mai bun, nu? am crezut ca ea a muscat. imi amintesc ca ziceai zilele trecute ca ea papa direct de pe cotor, de-aia am dedus eu ca rupe singurica, hihi..si mai las-o cu jucariile, ca oricum le strange ea harnicuta apoi ai vazut tu vreodata in vreo poza de-a mea ordine si disciplinaaaa?? ei, ash....
eu n-am asa ceva nici in creieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alyshule bine ai revenit!! ce te-am mai asteptat!!! Abia astept poze
Ne auzim tot miercuri???
Ylari tu cand aterizezi in Pantelimon?? Ne vedem miercuri dimi sau joi dimi??? Alysh??? In fiecare zi de acum incolo???? ca sa profitam de ultimele clipisoare??? Ca Mirci incepe cresa in septembrie!! uneori imi pare si rau!
Te bagi si tu la bb2???
Desiree ce poze frumoase, ce privire inteligenta si sugubeata are Victoria!!! E superba!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput