Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)
Raspunsuri - Pagina 7
inais spune:
Seara buna!
Dragele mele va multumesc pentru urari tuturor. Nu va enumar, dar nu va suparati voi. Va dau o
si un
virtual.
Noi suntem bine, inca nu am plecat la munte. Maine sau poimaine...urmeaza sa...
Ziua de azi a fost una linistita si impreuna cu familia. Aseara am avut cativa invitati, insa. A fost frumos, desi scurt si obositor. Dar mi-a facut placere. Am pregatit eu papa. A fost mancare internationala ca sa zic asa. Toata lumea a fost incantata. 
Nu am de gand sa comentez/discut/dezbat ce s-a intamplat in ultimele zile pe aici. Consider ca s-a spus cam tot...
Eu am o teorie: mai multe femei la un loc = discutii, bisericute, simpatii, antipatii, certuri, etc. Oare de-asta am preferat eu de-a lungul timpului compania barbatilor mai curand decat cea a femeilor...cred ca da. Si totusi da, si barbatii barfesc! Haha. Dar oricum parca-s mai usor de tolerat. Vorbesc din punctul meu de vedere. ![]()
Sa avem o noapte linistita si o saptamana la fel.
Multumesc inca o data pentru urari tuturor...

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MsBB
Doamne ajuta sa fie doar un moft de moment, sa indrageasca lapticul, altul decat cel de la mami si curand sa rada canitze intregi de laptic !Gata, je se catapulteaza in pat - mandra a aterizat in lumea viselor, semn ca trebuie sa trag si io jaluzelele si sa bag ZZZZZZZ !Noapte buna !Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... |
Sa te auda Dumnezeu!!
Pupam Adrulina cea okioasa.
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Laurita am uitat sa iti spun iubita, vin miercuri in Pantelimon, poate facem un morarilor, un ior, poate papam o prajitura de-aia buna
Poate mai vin si alte fete!!! Abia astept cu toate ca o sa am multe de facut, inclusiv analize din nou, vopsit ca parca sunt tziganca, si cate si mai cate.
Simonacip, imi pare tare rau ca Matei nu vrea lapticutz de niciun fel, of, ca si MsBB sper sa fie o perioada si sa revina la sentimente mai bune. Uf, pai era buna tzitzi de la mami, stie baiatu' Il pupam.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Vianne spune:
Doloress, Simona, multumesc frumos
Ina, LA MULTI ANI, din tot sufletul si cu mult drag! Sa fii sanatoasa si sa va bucurati de Iasmi!
MsBB spune:
Buna dimineata soare!
Va invit la o
- la o saptamana frumoasa si plina de momente placute alaturi de m&m nostri 
Mai zac nitzel, sa se puna in miscare piulitzele si toate mecanismele - sa fiu in stare sa zic o fraza fara sa ma balbai
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
YLARI spune:
Neata!
Eva inca doarme
ce o fii cu ea? Si ieri tot pe la 9 s-a trezit.
MsBB, thanks ptr coffee!!!
Eu mi-am facut sucul de fructe, ceaiul, sa vad ce pap si astept sa se trezeasca grasa, poate o scot la o plimbare.
Cleo, si fratele meu tot la 4 ani a vorbit, cand a venit in vizita la maternitate cand m-am nascut eu a intrebat-o dintr-o data pe mama "auzi, dar tu nu mai vii acasa?". Nicio legatura cu Lucian Blaga, parol!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Azi am zi de
, entertainement gratis ![]()
Raducu a plecat in parc cu bona, eu mai trag de timp, poate vine cheful.
Alaturi de SEBI
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Azi am zi de , entertainement gratis Raducu a plecat in parc cu bona, eu mai trag de timp, poate vine cheful. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Dixtractie placuta
!Aud si eu susuru' apei pe gheu si cum storceste mashina rufele - oare nu mi le-o si intinde pe sarma?
Ei pana sunt gata hainutzele pt o baie de soare , termina mandra de aruncat cu afine pe pereti mai bag si io o cugetare....
Stiti cantecelul .... mama la placinte coace...

M-am aliniat langa mandra sa-i vad moaca la trezire. E tare haioasa cum face fetze-fetze cand da sa se trezeasca, cand ii e cumplit de lene sa deschida ochii dar mai arunca printre gene un ochi si-si arata fasolele, cand se intinde ca o matza si-mi vine sa o smotocesc, cand scoatele suntelele alea de lene totala...
.Bey si cand s-a intins odata, si-a cracanat larg chicioarili
m-a lovit o crunta revelatie
. Andra tocmai scosese de la cuptor o placinta cat zilele lu' Adam si Eva Acu' stau si ma intreb
oare tzantzaru' ala cracanat care decedase pe parchet( ori era in coma
, nu stiu sigur, n-am reusit sa-i iau pulsu ) a fost lovit de batranete ori de mirosu' de placinta calda
. Ce Raid? Arma letala la purtator Mirific mod de a incepe o noua zi
Gata, aud chemarea

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Danicris spune:
Buna dimineata.
Yamiiiiiiiii ... buna cafea ai facut MsBB, saru'mana. Hai ca esti tare cu tantaru' decedat, lasa-ma ca mor de ras. Mama, ce-mi mai place si mie cand se trezeste moglishor al meu si se intindeeeeee ca un puturos, dupa aceea ridica manutele sa-l iau in brate si pune capusorul pe umarul meu, mor de dragu' lui. O saptamana placuta si tie. 
Gabitza, spor la treaba, eu deja am spalat si facut de papa, as avea de calcat da' chef ioc asa ca spun pas pana maine. Ce misto ca poti sa o trimiti pe bona cu Raducu. Da' Andrei ce face ? Este si el cu ei ? Chiar voiam sa te intreb, bona are grija si de Andrei ? Ce altceva mai face in afara de a ingriji de Raducu. Am vorbit cu o bunica in parc care imi spunea ca bona nepoatei sale mai face curat, de mancare, spala, calca. Spor la treaba. 
Ylari, misto faza cu fratele tau. Poti sa mai iesi la ora asta ? La noi este deja cuptor, pana pe la 6 nu scoatem nasu' din casa. Plimbare placuta. 
Eu astept sa ma sune de la birou, am cate ceva de rezolvat, dupa aceea relaxare, azi nu mai fac mare lucru. Pupicesc pe toata lumea, papaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
gabitzam spune:
Dani, Andrei este la gradinita, acolo unde este el functioneaza si peste vara. Bona deocamdata, ca am fost eu acasa, n-a facut nimic in afara de sa se ocupe de Raducu (dat de mancare, schimbat, spalat, iesit afara, pus la culcare). Cand am angajat-o i-am spus ca treaba ei este Raducu si tot ce tine de el. Andrei nu intra in atributiile ei. Urmeaza cand vor fi doar ei sa-i faca si mancarica, sa-i calce lucrurile lui daca e cazul, sa mai stringa dupa el.
Alaturi de SEBI

!
!
noastra!