Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele dragele !

Iulia, nasoala faza cu kk-ceala da’ stii cum se spune, cica-i cu noroc, pune si tu un bilet la loto. Da’ s-o lasi pe Mufi sa aleaga numerele. Bafta !

Lorich, mamaaaaa, ce program ai si tu … De ce-om fi asa disperate si tot timpu’ pe fuga ??? Si eu sunt la fel, zici ca ma alearga cineva, am zile cand sunt efectiv epuizata. Ooo, v-a cadorisit Robert cu un submarin, bravo, cica va avea noroc (de la babe adunate …).

Doloress, ca de obicei, postarile tale sunt … curate, din suflet … nu stiu exact sa le descriu da’ intelegi tu ce vreau sa spun. Citesc cu placere de fiecare data cand scrii. Si eu imi doresc din suflet sa reusesc sa ma dedic in continuare 100% lui Vladuc insa am momente cand nu reusesc deoarece ori sunt foarte obosita, ori am de facut altele prin casa, ori pur si simplu nu am chef nici de citit, nici de joaca, nici de cantat. Vai, sunt asa de trista ca se intampla asta si imi fac atatea procese de constiinta … In acele momente imi doresc sa am cu cine sa-l las macar 1 ora pentru a ma “limpezi”. Sotul ma incurajeaza sa angajam o bona, sa vina cateva ore pe zi insa nu vreau deocamdata, ar fi o povara in plus pentru mine sa ma acomodez cu o alta persoana in casa. Nu stiu ce va fi, sper sa ne ajute Dumnezeu sa gasim cea mai buna solutie. Va imbratisez, pe tine si pe Patrick.

Fecian, felicitari pentru progresele Bitzului, ce avansat este, bravo !

Laurita, sa-ti fie de bine, la cum arati iti permiti, ma roade invidia iar. Eu n-am mai reusit sa scad 1 gram macar, iar acu’ s-a gasit si mama sa-mi trimita vreo 3 tipuri de prajituri, toate bestiale. Ce ma faaaaaaaaaaac ?!?

Desiree, ce faza nasoala ! Sper sa nu vi se mai intample pentru ca este oribil. Te imbratisez.

Bjmaryoo, trimitem un pup sa treaca buba Biancai.

Cleo, ce se intampla, de ce nu mai intri, ai patit ceva ? Ooof, e plecata si Socrate altfel am fi intrebat-o pe ea. O fi bolnavioara Mara ??? Va doresc multa sanatate, sper sa intri cat mai curand.

MsBB, ti-a trecut, esti ok ? Multa sanatate si tie, te imbratisez.

Ylari, intalneala placuta, sa ne arati poze.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bjmaryoo

fetelor,pot pune poza aici la postare?

as avea o rugaminte la voi..... una mica de altfel :) nu ne puneti si pe noi acolo in listuta de aprilie.pe 18 a venit iubita noastra cu 3780gr la purtator prin nastere "tipata"naturala.alte detalii mai trebuie?

Draga mea, eu te-am rugat de mai multe zile sa-mi dai datele sa te trec la listuta. O sa te pun astazi, imediat cum am putin mai mult timp, acum am intrat pe fuga, cat ii dau lui Andrei sa manance.
Poze direct aici nu poti pune, doar adresa url a pozei, sau a paginii unde este poza.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gata, mami de Bianca, esti si tu pe listuta de M&M

Apropo de mami de Bianca, pe unde a disparul draguta de Bratafel? Mami, mai treci pe aici si mai zi-ne de blonduta ta ce face

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

FETELOR SUNTEM LA CURTE SI NU POT SCRIE PREA MULT VROIAM SA VA MULTUMESC TUTUROR PT URARILE FRUMOASE PE CARE MI LE-ATI FACUT, IERI LE-AM CITIT PE TOATE SI AM LACRIMAT DE EMOTIE! SUNTETI PRIETENE ADEVARATE SI VA MULTUMESC!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Sunt cam ca prostu-n drum
A mandra mea mai devreme si acum parca mi-a dat rostu' peste cap si nush unde sa ma duc, ce sa fac . In fine, am zis sa ma apuc gospodareste de un mesaj si apoi mai fac io una alta pe aici prin casa.

Hai, ati servit astazi? Daca nu, dat fiind faptul ca sigur se va incalzi bine de tot afara, fac cinste cu un ness-caffe-frappe-inghetze - bla-bla , ca nu ma pricep la denumiri din astea trendy-fledy , da' buna sa fie, cu nitzica inghetata, cu frisca extra pt Dani, cu un topping la alegere, cu relaxare si buna-dispozitie

Io mi-am mai revenit ieri da' toata ziua m-am simtit de parca m-a lovit trenu' in freza . Am imbatranit maica, nu mai fac fatza la o noapte pierduta.
Imi pare rau sa aflu ca si vecina si al ei sot au fost chinuitzi de balauru' de la KFC - iata cum stirile gen :produse expirate,alterate - sunt servite dragului client, clientul nostru, stapanu nostru - ne afecteaza si pe noi.
Chiar si azi-dimi am auzit o frantura dintr-o stire cum se plaseaza de la un restaurant la altul produse alterate - tara lu' papura voda, fiecare dupa jacmaneala si capatuire

Ma duc sa mai strang pe aici cat doarme mandra - ca zici ca trecut taifunu' si revin io - reloaded si plina de fortza

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

am vazut io care-i treaba pe aci ... cum apar io dispareti voi

Io am o dilema ...
Ieri am fo' la mama pe moshie si cum in aer liber merge de minune un foc - am deshartat sacu' de ardei si vinete si le-am copt fara sa-mi ard io delicatele deshte ori sa-mi imput casa .
Iaca acuma am ardei copti numa buni de halit dar ce ma fac cu vinetele ca tre sa le rog sa danseze intre ele si sa devina salata .
Oare pot sa fiu gospodina desavarshita , de lene maxima, sa bag mixeru sa le zapaceasca acolo, numa bune de mancat?
Parca tin io minte ca acasa mama facea cu lingura de lemn ca altfel se amarasc? Merge oare sa bag mixeru ?
Shi spuneti-mi rpd, pliz ca mor de pofta si nu de alta daca nu-mi ziceti la timp ma duc cu vinetele dupa vecina, ca doar ea mi-a facut pofta, sa mi le rezolve

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

msbb: Da io le fac cu mixeru. Mai intai le tai cu cutitu de la mixer si apoi le amestec cu telu'. si ies bune. Inainte le faceam cu un cutit de plastic si le amestecam cu lingura. Inainte , acum le fac in 2 minute.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Telu tot de la mixer. Am un mixer mic cu un fel de pahar la care se schimba cutitu cu telu.

Mergi la inceput

Voi aveti copii care se catara peste tot? A mea mai nou se catara pe patut din exterior vrea sa sara inauntru. Mai rau o sa fie cand o sa vrea sa sara din interior. Sper sa reusesc sa o filmez sa va cruciti.

Mergi la inceput

Si eu fac vinetele cu mixerul. Ceapa tot la tocat automat acolo, pun vinetele scurse, pe urma pun ou, ulei si le zapacesc cu mixerul, ies beton.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput