Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor ce liniste pe aici...
Am fost la posta am platit o rochitza pe care am comandat-o de la Vianne. E superba dar e prea mare de Eva. Asta e, i-o dau la anu'.
Vianne iti multumesc ca ai fost asa de rabdatoare cu mine O sa trimit poza pe contul comun ca nu mai pun la semnatura poze cu fata
Acum fata doarme si eu fac o salata (fasole verde fiarta cu usturoi si maioneza) ptr mine. Ma batea gandul sa fac si o tzatziki (asa se scrie?) dar sotul nu e prea incantat.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Ylari, cu mare drag, scumpa! Imi pare tare, tare rau ca nu poti sa i-o dai anul asta

Cum zici ca faci salate de fasole verde? Doar usturoi si maioneza?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bjmaryoo spune:

fetelor,pot pune poza aici la postare?

as avea o rugaminte la voi..... una mica de altfel :) nu ne puneti si pe noi acolo in listuta de aprilie.pe 18 a venit iubita noastra cu 3780gr la purtator prin nastere "tipata"naturala.alte detalii mai trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bjmaryoo

buna fetelor! la multi ani sarbatoritilor!
noi suntem ok.bianca a cazut ieri si si-a facut vanataie in frunte,acu se trece,nu se mai vede asa tare,am fost la spital da nu-i nimik grav,da sperietura ce am tras......am plans si eu cu ea,asa de speriata in ingrijorata eram,mai ales ca tipa de durere.

Imi pare rau de cazatura Biancai! Sper sa treaca repede semnele!! si mami sa uite si ea repede!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

aaaaaaa,am uitat sa zic,referitor la poza(deci o incarc in photobucket) si de acolo ce cod iau?si copy poza aici la postare.e voie sa o pun aici,totusi?sa nu fac vreo gafa.

Mergi la inceput

multumesc fetelor de incurajari! adevarul e ca asa plans am tras numai la vaccinuri si cand i-au bagat cerceii.doar cand o vad imi amintesc

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?pai atunci va las mladite dragalase si mugurasi scumpici! pe maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, va multumesc!
Ylari, asta a zis si daddy, ca se mira ca nu m-am dus direct la el la masina sa-l intreb ce vrea; pai, in mod normal, m-as fi dus, (io asa-s, nu-i curaj, e prostie) dar fiind cu Victoria si mai nimeni pe strada, nu am riscat... Si nu, nu suna a paranoia, e perfect normal sa fi pregatita, ca nu esti doar tu, e si Eva...
Mary, i-am luat nr. de la masina, i l-am dat politiei. Pupam pe Bianca sa treaca repede vanataia si pe mami sa treaca repede vanataia de pe suflet. Imagineaza-ti cand a cazut Victoria si si-a spart buzutza cu dintii, si am vazut-o plina de sange in gurita , de 2 ori deja: o data in ferbuarie si acum vreo saptamana.
Poze nu poti sa pui aici, pune-le pe... webshots sau picassa (de ex.) si apoi aici pui linkul unde le putem vedea.
Laurita, da, m-am speriat ingrozitor, aproape plangeam si tremuram ca varga cand am sunat la politie.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mary, am uitat sa spun: chiar daca politia il gaseste, nu pot sa-i faca nimic... eu am vrut doar sa existe un raport oficial in caz de altceva mai grav! Iaca, Ylari aici paranoia! Din pdv legal NU a facut nimic, nu a incalcat legea nicicum. Dam stiu, dar asa e legea Adica, as fi putut sa il 'bag' la hartuire DACA mergeam la el si ii spuneam ca (,) comportamentul lui ma face sa ma simt inconfortabil si sa inceteze si DUPA, daca continua era hartuire. Doar ca nu am riscat sa ma apropii de el, cu Victoria langa mine.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Alysh, LA MUULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa iti vezi puiul mare!

Belleanne, Simonix,Lorich multzam fain de urari!

Desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vianne, da, doar fasolea verde fierbi pastaile, le tai dup'aia bucati mai mici, le pui intr-un castron in care mai adaugi sare, maioneza si usturoi dupa placul fiecaruia

Desiree, lasa, mai bine ca nu te-ai dus, sper sa nu-si mai faca aparitia.

Mary vad ca ti-a raspuns Desiree cu pozele. O sa te treaca cineva in listuta, cu siguranta. M-ai facut sa rad cu "nasterea tzipata"

Eu m-am dat jos din pat mai devreme, mai aveam de facut un bagajel ptr mine. Yupiiii, azi plec la mamicutza mea. Sper sa nu o stresez prea tare insa, o sa incerc sa ies mult cu Eva, poate si cu mama, ca sa nu stam numai in casa.

Laurita, Alysh, abia astept sa va vad, am luat si cu mine.

Cleo, esti suparata iubita? De ce nu ai mai scris? Haide povesteste-ne de Fifi!!! Am incercat sa o invat pe Eva sa te strige, dar doar tzuguie buzele in forma de "o"... e mica... Pupici, te iubim.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput