Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bellanne foarte frumos spus, adevarul e ca imi lipsesc mult animalele, abia astept sa ajung la sorela sa-i smotocesc putin pe cei 3 motani ai ei. Sunt curioasa cum reactioneaza Patrick cand ii vede.

Simonix si eu cred ca deja daca ne gasim aici suntem cu toate mamici bune. Daca te preocupa subiectul si incerci sa gasesti raspunsuri, incerci sa te perfectionezi, te chestionezi, e clar ca-ti iubesti copilul si incerci pe cat posibil sa fii o mama buna. Chiar daca nu gandim toate la fel, cum zicea si Simonacip nici n-ar fi bine sa gandim si sa fim toate la fel.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

N-am avut timp de scris retete, ca deh...a intrat in sac si nu-l pot scoate. Am gasit insa in urma cu ceva zile un site pe care l-am studiat din scoarta in scoarta si desi pe alocuri e sacaitor asa in general e superb www.joyofbaking.com/History.html" target="_blank">aici aveti linkul la istorie. am mai gasit unul senzational insa ,nu merge decat pentru cunoscatorii de olandeza. Arata www.hungryfeelings.be/recept.php" target="_blank">asa si are lista de ingrediente, tehnici de baza, retete si cursuri. Superb! la lista de ingrediente, pentru noi super d efolos, pe langa poza ingredientului, este descrierea lui si ...locul de unde il poti achizitiona!

o seara faina,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna

azi am fost la trattoria si am mancat ca spartii, acu am regrete...

Ylari am fost foarte impresionata de povestea ta, biata fata, ooof...nu mai zic ca a nimerit si bogdan pagina deschisa, da-i citeste si apoi ramane socat. Nu mai spun ca prietenii lui de pe forumul cu acvarii se joaca cu astfel de butelii de CO2 ca sa le conecteze la acvariu, sa creasca plantele...brrr. i-am si spus ca sa le atraga atentia. Ingrozitor prin ce a putut trece biata de ea si ea a pus in prim plan relatia cu baiatul asta, nu drama prin care a ramas invalida...oof! Si ce tanara!
Esme mercic de link, am inceput deja sa citesc E foarte interesant!
Doloress am observat ca oricat ma straduiesc eu sa invete aia si aia, eu as vrea sa le invete la comanda ca un copil mare...ei bine nu e asa, el studiaza, inmagazineaza si dintr-o data, stie!!
Asa si eu, datul jos din pat era marele meu stres, ii tot aratam ce si cum, nu voia. Dintr-o data a inceput sa se dea singur jos, cand nici macar nu mai incercam sa-i arat. Am observat ca asa a fost cu toate. Saltul de la a nu sti la a sti sa faca ceva il face singur, nu cand ii arat eu, ci cand e el gata.
tare faza cu rujul...si lui Mirceaii plac cosmeticele mele, acu mi-a ascuns fondul de ten, nu pot sa-l gasesc pe nicaieri - Alysh, Ylari Nu ne mai putem intalni!! Eeei, glumeam!! Vin oricum...nu pot sa va ratez

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

In primul rand, vreau sa incep cu:

LA MULTI ANI ALYSH!
Sa-ti de Dumnezeu multa sanatate si fericire!

Acum va pove de ce nu am scris azi; sunt intoarsa pe dos raaau de tot! Am iesit dimineata cu Victoria la plimbare si ne-a urmarit un cretin cu o masina, se tot baga pe stradute laterale si apoi iar iesea pe strada principala si trecea pe langa noi, claxona, facea cu mana... dupa ce a facut asa de vreo 4-5 ori, am intors caruciorul si am venit acasa; am lasat-o pe Victoria sa se mai plimbe putin in fata casei, cat am mai fumai eu o tigara, deci 10 minute si cand-colo cine opreste langa noi? Cretinul! In 2 secunde am avut si copil si carucior in casa si usile blocate toate! Si usile de la terase (fata-spatele casei), si cele principale, chiar si usa de la subsol (in ideea ca ar putea intra pe geamurile de la subsol); am sunat la politie, a venit un ofiter, i-am pove ce si cum si a zis ca deocamdata nu poate face nimic, dar daca gaseste masina, o sa-l opreasca sa-i spuna (prieteneste) sa nu mai faca asa; Legal, intr-adevar nu a facut nimic gresit. Dar m-a speriat cumplit! Sas nu va spun cum tremuram si am transpirat de frica, cum nu am transpirat in viata mea si aproape plangeam cand am sunat la politie. A zis ofiterul sa ii sun daca il mai vad si ca el o sa verifice sa vada daca a mai facut cineva plangeri impotriva acestui individ... CULMEA! e ca daddy lucreaza marti dupa-masa, dar azi a avut sedinta toata ziua si nu era acasa... poate ca e mai bine, ca cine stie ce iesea. Acum a venit daddy acasa, ma duc sa-i pove...

Va pup si aveti si voi grija, ca-s muuuuulti nebuni in lumea asta.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bjmaryoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

In primul rand, vreau sa incep cu:

LA MULTI ANI ALYSH!
Sa-ti de Dumnezeu multa sanatate si fericire!

Acum va pove de ce nu am scris azi; sunt intoarsa pe dos raaau de tot! Am iesit dimineata cu Victoria la plimbare si ne-a urmarit un cretin cu o masina, se tot baga pe stradute laterale si apoi iar iesea pe strada principala si trecea pe langa noi, claxona, facea cu mana... dupa ce a facut asa de vreo 4-5 ori, am intors caruciorul si am venit acasa; am lasat-o pe Victoria sa se mai plimbe putin in fata casei, cat am mai fumai eu o tigara, deci 10 minute si cand-colo cine opreste langa noi? Cretinul! In 2 secunde am avut si copil si carucior in casa si usile blocate toate! Si usile de la terase (fata-spatele casei), si cele principale, chiar si usa de la subsol (in ideea ca ar putea intra pe geamurile de la subsol); am sunat la politie, a venit un ofiter, i-am pove ce si cum si a zis ca deocamdata nu poate face nimic, dar daca gaseste masina, o sa-l opreasca sa-i spuna (prieteneste) sa nu mai faca asa; Legal, intr-adevar nu a facut nimic gresit. Dar m-a speriat cumplit! Sas nu va spun cum tremuram si am transpirat de frica, cum nu am transpirat in viata mea si aproape plangeam cand am sunat la politie. A zis ofiterul sa ii sun daca il mai vad si ca el o sa verifice sa vada daca a mai facut cineva plangeri impotriva acestui individ... CULMEA! e ca daddy lucreaza marti dupa-masa, dar azi a avut sedinta toata ziua si nu era acasa... poate ca e mai bine, ca cine stie ce iesea. Acum a venit daddy acasa, ma duc sa-i pove...

Va pup si aveti si voi grija, ca-s muuuuulti nebuni in lumea asta.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

vai vai! m-am ingrozit de ce-am citit! bine ca nu s-a intamplat nimic si sper ca-l vor prinde pe nemernic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bjmaryoo spune:

buna fetelor! la multi ani sarbatoritilor!
noi suntem ok.bianca a cazut ieri si si-a facut vanataie in frunte,acu se trece,nu se mai vede asa tare,am fost la spital da nu-i nimik grav,da sperietura ce am tras......am plans si eu cu ea,asa de speriata in ingrijorata eram,mai ales ca tipa de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Maaama, Desiree ce nasool, ce oameni!!! ooof, biata de tine, te cred ca te-ai speriat ingrozitor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh, Ylari Nu ne mai putem intalni!! Eeei, glumeam!! Vin oricum...nu pot sa va ratez

Te sun maine dimineata. Eu o sa ies cred mai devreme, ma intalnesc si cu sotia unul coleg de munca (are un bebe de 1 luna) tot acolo la Riviera. Sa nu te sperii de mine, am niste radacini de tziganca, tot maine vine si colega sa ma vopseasca, poimaine o sa fiu frumu.
Da mai ce rau imi parea de fata aia saraca... mi-au dat si lacrimile citind. Of...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Doamne, Desiree, ce m-am speriat citind, groaznic, nu i-ai luat nr de la masina? Eu cred ca-l balacaream un pic. Si mie mi-e frica aici in Crangasi zici ca e oras bombardat, rar intalnesc oameni in zona asta pana la parc si dinspre parc, iar in bloc aproape niciodata. Eu oricum nu cunosc vecinii, daca e vreun nebun in scara eu nici nu stiu, asa ca mi-am facut niste strategii de aparare ( da, stiu, suna a paranoia) Inca o data, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.

YLARI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bjmaryoo

buna fetelor! la multi ani sarbatoritilor!
noi suntem ok.bianca a cazut ieri si si-a facut vanataie in frunte,acu se trece,nu se mai vede asa tare,am fost la spital da nu-i nimik grav,da sperietura ce am tras......am plans si eu cu ea,asa de speriata in ingrijorata eram,mai ales ca tipa de durere.

Oooof, pupam pe Bianca cucuiata. Si pe mami a ei, sa-i treaca sperietura. Stiu cum am fost cand si-a spart si a mea boticu am plans cot la cot cu ea...

YLARI

Mergi la inceput