Mladite relaxate!!!si mugurasi mai-iunie 2008(116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Belleanne - eu posed un exemplar. Mi se urca in cap (la propriu). Se urca si pe masa (cea joasa) - nu ii iese de fiecare data dar uneori reuseste, deci suntem cu ochii pe el ca pe butelie. Se urca pe jucarii. Pe cuburi. Pe scaune. Fotolii. Afara se urca pe pietre. E innebunit dupa scari. Urcam si coboram trei trepte de 1000 de ori. Ah, se catzara in biblioteca Si dupa caum am zis, si pe oameni, daca din nefericire pt tine stai intins pe jos.

Si sa ma laud rapid: baiatul meu o facut kk la olitza azi Si urmarea la lauda: fara sa isi dea seama ce si cum a facut Nu voia sa stea la pus pempars, alerga prin casa si pana la urma l-am lasat asa, eu stiind ca urma sa faca kkutz, caci el e f bine reglat. Pana la urma a ajuns din joaca pe olitza, se juca cu pinguinii si cred ca l-a scapat A fost aplaudat felicitat, pupat etc. El se uita nedumerit - cand a descoperit produsul dadea sa il ia de acolo (probabil voia sa il duca la WC ). Dar am zis ca hai, lasa ca il duce mami la WC, ca bb deja a facut o fapta buna pe ziua de azi. A ramas la fel de nedumerit si apoi si-a continuat alergarile cu soacra-mea dupa el - incerca sa il stearga la fund

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Desiree: credeam ca pe acolo le e frica descreieratilor sa se manifeste; Nu ca n-ar exista. Poate totusi v-a confundat cu altcineva. Sau poate cred eu ca pe acolo e altfel decat la noi.

Bjmaryoo: pentru fetita sa-i treaca supararea.

Am aflat ieri ca fetele vor avea un verisor/verisoara.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Gabitam: cum pui oul , crud, fiert? Ca eu le fac fara ou. Cand le fac cu maioneza o fac separat. dar mi-ar conveni asa din lipsa de timp.

Simonix: Asa e si la noi, se pare ca suntem posesori de Kaprite. Si a mea a facut zilele trecute un kk la olita. Cred ca din greseala. Dar s-a bucurat cand am felicitat-o. Si ieri cand s-a trezit a cerut olita. A zis clar oala si a aratat cu degetul. Din pacate n-a facut, doar a stat pe oala un pic. Dar daca o pun pe oala in cateva secunde dupa trezire face sigur pipi.
Ieri a avut bona o treaba si am ajuns devreme acasa. Asa ca atunci cand s-a trezit eram langa ea. Deci aseara a fost o bomboana. A fost vesela si a papat tot.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, pun un galbenus de ou crud.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele, sper ca nu ne-ati uitat de tot, desi ati avea toate motivele...
V-am mai citit din cind in cind, dar din lipsa de timp, inspiratie sau mai stiu eu ce, nu am mai scris aici la voi...
Noi suntem bine, ariciul merge in picioare singurel din 12 iulie - a mai avut ceva incercari, dar mai mult impins de la spate decit din proprie initiativa, insa in acea duminica pur si simplu s-a sculat singurel de jos si a luat-o la explorat prin casa! Si de atunci o duce tot intr-o explorare... se catara peste tot - de la jucarii, fotolii, masute joase sau inalte, cotrobaie in toate sertarele sau dulapurile pe care nu am avut vigilenta sa le blochez, vorbeste pe limba lui vrute si nevrute (dar inteligibil/corect spune mami, tati, caca, papa, papuci, pa), are acum 7 dintishori si al 8-lea da sa iasa, maninca uneori singurel (dar absolut tot ce ii dam, fara sa faca multe nazuri), cred ca are vreo 10,3 kg ca nu l-am mai cintarit de ceva vreme si e plin de personalitate...ca toti mugurashii si ca toate mladitzele de aici, sunt sigura!
Cam atit si asta asa in linii mari...
Daca vreti sa ne mai vedeti cum aratam, gasiti poze noi din concediul in Bg la semnatura...

Pup toate mamicile si toti piticii, fara discriminare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi!

Eu nu stiam de ou in vinete - n-am mancat niciodata cu ou, doar cu ceapa sau cu maio.

MsBb, mama a vazut acum cateva zile un reportaj la TV despre un depozit parca unde rau o gramada de etichete si faceau din resturi expirate de unt, iaurt etc, altele "NOI" si lipeau etichetele cu data valabila
Si uite asta mancam noi

Cand i-am zis sotului, a zis ca sa nu cred ca in alte tari civilizate nu se intampla chestii d-astea.
Nu stiu ce sa zic, eu zic ca la noi in Ro, se intampla cele mai cele

Desirre, nasoala faza cu individul ala! bine ca i-ai luat nr si ai sunat politia!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza fetele!

sa mai dau si eu un semn de viata ca iar n-am mai apucat sa intru de un secol, si ieri am vrut sa scriu 2 vorbe, dar n-am avut inspiratie, nu ca azi as avea

Noi suntem bine, doar ca ne ies vreo 5 dinti odata si nu mai dormim noptile, a facut si febra, eu la Razvan n-am patit asa, nici nu stiu cand i-au iesit. Sper sa iasa repede sa ne linistim.

Nu mai stiu cine zicea cu scarile, dar si Olivia e innebunita dupa scari, trebuie sa ma tin dupa ea ca altfel se cocoata pe te miri unde. Are o viteza la mers acum, aproape alearga. Tot ce face frate-su trebuie sa faca si ea, iti vine sa o mananci.

Belleane, Simonix, felicitari pentru progresele la olita, noi inca nu am incercat.

Desiree, m-am ingrozit cand am citit ce-ai patit, nu iti vine sa crezi cati nebuni sunt pe lumea asta.

Sa zic si eu bine ai venit, noii mamici!

va puppe toate si pe copii si mai revin eu.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree uf, ce-ai mai patit si tu! Eu as muri de frica. Traim intr-o lume nebuna din pacate. Ai mare grija !

Mary bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca mladita Bianca! Si eu tot nastere tipata am avut, dar nu prea tare ca aveam epidurala, hihihihi. Mai degraba travaliul de 3 zile a fost tipat, ca tot au incercat sa tina piticul inauntru insa tot am avut contractii, rare ce-i drept, la vreo ora asa, insa dureau tare de tot.

Danicris multumesc de compliment, esti o dulce! Eu tot timpul a fost sau am incercat sa fiu cat mai sincera cu mine si cu ceilalti. Mai ales de cand a venit piticul imi dau seama ca purtam prea multe masti. Ne spunem ca e spre binele lor insa in acelasi timp vad cum copii simt tot, mai mult decat vrem noi sa aratam. Asa ca intotdeauna incerc sa fiu onesta, mai ales cu Patrick. Ii zic de exemplu cand sunt obosita si nu am rabdare sa ma joc cu el. Nu stiu cat intelege el, insa e un exercitiu pe mai tarziu. Vreau sa creasca cu ideea de respect al celorlalti, sa fie empatic, intelegator cu cei din jur. Si-mi zic ca e bine sa fac exercitiul asta inca de pe acum. Imi cer scuze si ii zic : Stiu ca te-am repezit, nu e vina ta, mami e cam obosita.

Ms Bbb nu stiu ce sa-ti zic cu vinetele, eu n-am facut niciodata, ati mai vazut asa ceva ? Nu-mi place deloc salata de vinete. Spre disperarea sotului care ar manca saracul insa eu nu fac. Mananc numai in vizite.

Adriana sotul tau are dreptate. La noi anul trecut au murit vreo 20 de oameni de listerioza, de la carne infestata. Acum tot ii controleaza de zor pe producatorii de carne, de branza insa tot mai aud la radio ca mai descopera cate un focar de infectie si mai retrag niste produse de pe piata.

Magdone Oliviei, sa ii treaca durerea de dintisori! Al meu e plin de masele mai nou, nu prea ma lasa sa i le vad pe toate, ma musca, cred ca mai are putin si gata, i-au iesit toti, am scapat de dureri.

Asteptam sa vedem poze de la intalnirea de azi, Ylari, Alysh, Laurita si asteptam pozele lui Alysh din concediu!. Ce curtata o sa fie Eva intre doi flacai cu ochi albastri !

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Cand i-am zis sotului, a zis ca sa nu cred ca in alte tari civilizate nu se intampla chestii d-astea.
Nu stiu ce sa zic, eu zic ca la noi in Ro, se intampla cele mai cele

Din pacate se intampla si la altii. De curand - saptamana trecuta - am vazut un reportaj pe bbc1 in care aratau "provenienta mancarii" demascau de la ce sta in spatele unei etichete "original din scotia" sa zicem, pana la faptul ca o mare parte din mezeluri se fac cu carnea nevanduta la timp de pe rafturile supermarketului. Ziceau citez :"Defapt sa nu faci asa e o raritate. Te rade lumea in nas daca incerci sa faci mezeluri din carne proaspata. Ce castig crezi c avei obtine? iti spun si apoi ridica spranceana razand."

Pe parcursul emisiunii prezentatorul, un bucatar si critic culinar de anglia a facut o placinta cu "carne" neexpirata, dar bleah ce carne (sorici, salnina, foarte putina carne pe langa slanina). Apoi a angajat o super agentie de marketing care face etichete si ambalaj pentur diverse supermarketuri, i-au facut aia un ambalaj, i-au dat produsului un nume, au pus o poza aratoasa pe ambalaj si au dat o origine produsului si l-au pus la vanzare...Si vai ce priza a avut. Era bietul om disperat de cat de usor poate o eticheta sa minta un om si de cat de naivi sunt cumparatorii.

Deci se intampla si in alte locuri...de aia prefer sa imi iau produsele de macelarie de la macelar pe car eil cunosc care taie carnea in fata mea, sau o toaca in fata mea - ca nu, nu tot timpul am chef de tocat carne. Laptele si ducleturile de la fermier. Painea de la brutar si ce mai ramane de la supermarket .

Felicitari pentru olita lui Robert si Ruxandrei.

Leeloo bine ai revenit, esti culmea...cum sa te uitam? Felicitari pentru arici mergacios. Apropo de arici, noi avem un cuib de arici in gradina...pare sa le placa la noi in coltul de ramasite de constructii. Nu stiu ce or face cand le-om duce pe alea la parcul de mizerii...cred ca le vom construi o "coliba" din paie ceva.

Io sunt in cautare de rucsac de carat copilul pe munte. Are careva, la folosit, de care e, cum se simte purtatorul dar purtatul?

Adriana stii cumva daca cabenele din alpii austrieci ofera rucsaci mai sus descrisi pentru inchiriere? Am auzit ca in "Padure neagra" la unele hoteluri ar fi.

O seara placuta,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Esme, ce sa zic, sa inteleg ca se intampla si la case mai mari "afaceri de genul etichete false". Pacat, ca nu mai poti avea incredere in ce cumperi

Din pacate nu stiu daca cei de la cabana imprumuta turistilor rucsacuri de carat copilasi in spate.
Cand am fost pe munte am fost cu rucsacul propriu, marca Fillikid
http://www.fillikid.at/de/produkte/70

este destul de confortabil, copilasul sta bine - nu trebuie sa fie insa prea greu, sotul meu si-a cam dat sufletul carand-o pe Lara pe munte

Mergi la inceput