*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 9
ginye55 spune:
Ami cum a fost la munte? Luca e bine? 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Neatza!
M-am trezit cu o criza de rinichi, ma doare ingrozitor cand ma aplec, inclin, urc si cobor scarile. De obicei faceam cate o criza d-asta numai cand ridicam o greutate mult prea mare si durerea aparea imediat...de data asta n-am facut pe Hercule
. Off! asta e, in 2-3 zile imi trece, mai greu e ca nu pot sta linistita, fi-miu a devenit "too fast, too furious" ![]()
Astept de 30 de min sa se incarce un filmulet de 2 min cu Raphael pe youtube, sa vad daca am succes cu upload-ul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Kita!
Sunt f bucuroasa, e gata hemograma Ioanei si valorile sunt absolut normale, cu exceptia uneia, PDW, care e mai mica, din cate am citit nu ar fi ceva neobisnuit, oricum, in asteptarea analizei pt alergie, vom merge la MF cu hemograma pt o interpretare corecta.
Babyzapi, sanatate multa!
cum nu ridici greuttai, pai strumficul ce e?! O gerutate dulce!
Ginye, chiar vroiam sa te intreb ce se mai aude cu operatia. Te inteleg ca te pregatisei psihic pt sapt asta, asa e, mai bine sa fie cat mai curand sa scapi mai repede de emotii. Stiu ca o sa fie bine, dar inteleg ca el va suferi o perioada scurta si stiu ca asta te intristeaza, dar totul va trece repejor.
Cris, tare frumoasa bucalata mamei!
Mirtha, niciun semn? Mai, cre'ca faceti furori pe la croati!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
manumanu spune:
Miki, multumesc mult pentru review! Nu stiu ce vom alege pana la urma... am mai gasit un model de la Graco - duologic, sa vedem daca livreaza si in Romania.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
miki01 spune:
Bertha, multa sanatate surioarei tale. Sa nu ajunga la dializa niciodata, daca lucrurile se inrautatesc mai tarziu, sa faca direct transplant. Este o boala tare rea, mai ales ca la noi a venit in cateva luni si a fost declansata de un tratament pt hipertensiune prescris de un 'minunat' profesor de la Fundeni (stia ca are un inceput de insuficienta renala cronica). Noi nici nu ne-am inscris la transplant 1 an si jumatate din cauza unor analize gresite tot la Fundeni in care a iesit virusul Hep C. Norocul nostru ca ne-am dus (mai tarziu, e drept) sa refacem toate analizele la V Babes si nu a iesit nici un virus. Doamne ajuta ca am gasit niste doctori minunati la Cluj si recuperarea este super, deja lucreaza de 2-3 sapt.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Miki01, am tot vrut sa-ti spun cat ma bucur ca a reusit transplantul sotului tau si ca a luat sfarsit calvarul lui si al vostru. Cunosc binisor aceasta boala, si sora mea sufera de 6 ani din aceeasi cauza, diferenta esentiala si minunata e ca in tot acest interval a reusit sa-si mentina valorile ureei si creatininei in aceleasi marje, departe inca (Doamne ajuta sa dureze la nesfarsit) de cele ce presupun dializa. ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Lorellay, eu mai ies dimineata pana in ora 11. Dr. Culcer mi-a spus ca este cel mai bun soare pentru bebe, dimineata. Din pacate nu reusim in fiecare dimineata pentru ca puiul mic doarme tare frumos dupa lapticul de dimineata (7-7.30) si imi este mila sa-l trezesc.
| citat din mesajul lui lorellay mei..eu nu stiu cand sa ies la plimbare cu maimutza...ca e ingrozitor de cald... ce ma fac...ea la 19jum e la nani..deci cand o scot afara? e treaza exact cand lesini afara... doar duminica mai mergem la socrii la curte si au umbra si o tin mai toata ziua..in rest...nu stiu cum sa fac... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
LA MULTI ANI KITA
Bertha 
Ginye se pare ca ai noroc de un doctor bun
. E mai bien ca vrea sa-l vada inainte de operatie.
Fi-miu a cazut din picioare! Eu eram la bucatarie si il lasasem pe jos pe plapuma in grija lui tati care se uita la tv. Si s-a ridicat singurel in picioruse ajutandu-se de canapea si exact cand era drept in picioare s-a lasat pe spate si a cazut. Noroc ca a aterizat pe plapuma, dar oricum socul a fost destul de mare la cum plangea mititelul. Si totul in cateva secunde.
Am incercat sa pun un filmulet pe youtube cu Strumficu cum se ridica el singurel, dar nu a mers. S-a incarcat pana la sfarsit si pe urma a ramas blocat la "0:00 min remaining" nefiind salvat filmuletul. Am incercat de vreo 3 ori si m-am lasat pagubasa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Miki, multumesc din suflet pt urari, sa vi se intoarca inzecit!
Si la sora mea a debutat brusc, s-a pomenit cu tensiune f mare si, din aproape in aproape, s-a descoperit. Si ea a avut aventuri, in sensul ca i s-a prescris tot de catre un medic un anumit tratament pt tensiune, medicament f puternic, care a condus la hemoragie digestiva, a cazut din picioare in fata noastra si minute in sir a fost inconstienta, of, mi-e groaza cand imi amintesc. A intrat direct in sala de operatii si si-a revenit repede, slava Domnului. A fost si la Bucuresti la prof Sinescu si la Cluj la prof Lucan si ambii i-au spus ca ii doresc sa nu fie nevoie sa-i mai caute vreodata. Ramane de vazut, Doamne ajuta sa fie asa!
Scuze pt off topic.
Babyzapi, hai cu filmuletul!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
miki01 spune:
Cameliam, stai linistita ca este mai inalt decat mine
si el chiar ar fi stat incomod in fata daca era scaunul montat in spatele lui. Andrei sta singur in spate de la 5 luni si ceva (de cand cu drumurile noastre la Cluj, nu a avut incostro mititelul).
| citat din mesajul lui cameliam Miki sa folositi scaunul sanatosi si fara incidente! Ma bucur ca sunteti multumiti de el. De montat in spatele tau, cred ca e o idee foarte buna, in primul rand e locul cel mai sigur si in al doilea rand ma gandesc ca esti mai scunda decat sotul (sper sa nu gafez Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Miki,
Povestea puiului nostru
cameliam spune:
Isa nu te contrazic.
Asa cum ziceam, nici cum facem noi nu-i bine ca punem fata la culcare tarziu. Daaaar... azi a dormit 23-06:30
neintrerupt. Sau asa credem, ca la 06:30 cand a intrat buni la ea in camera sa vada ce face de nu se aude miscare deloc de pe etajul nostru a gasit-o jucandu-sa cuminte in patut cu paturica... iar noi parintii, dormeam ca niste golani in dormitor alaturi fara s-avem habar de nimic.
Deja e a 4-a zi consecutiv cand doarme ca oamenii si nu ma trezeste pentru lapte in toiul noptii.
Nu pot decat sa trag concluzia ca ii era foame cand se tot trezea, pentru ca tot ce am modificat a fost orarul meselor si consistenta cinei. Ok, si ora de culcare e impinsa cu o ora, o ora jumate mai tarziu... adevarat.
Insa 19:30 mie mi se pare totusi devreme. Mai ales vara cand e vremea asa de frumoasa pentru plimbare, parc la ora aia.
In opinia mea (si repet, n-am pretentia ca ar fi o opinie corecta) ora de culcare cea mai potrivita pentru un copil e undeva pe la 21. Sau asa mi-ar conveni mie, daca dupa aia ar si dormi pana macar la 06. Eu, de felul meu, inainte de 23:30 - miezul noptii nu prea ma culc daca sunt la zi cu somnul. Si de la 21 la 23:30 e timp berechet si pentru noi, parintii.
| citat din mesajul lui babyzapi Camelia eu chiar consider ca bebelusii trebuie sa doarma devreme, se vor obisnui asa si nu va fi greu mai tarziu, cand vor fi mai maricei, sa mearga la nani la ore rezonabile si in plus au si mami si tati putina intimitate sa nu neglijeaza viata de cuplu. Dar fiecare adapteaza programul bebelusului in modul cel mai convenabil. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Codrin (15.02.2005)