*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Miki mi-era si jena sa mai cer si poze . Abia astept sa le vad!

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Camelia, multumim!
Da, nici noi nu ne asteptam la probelma asta.
Se inclina cam cat o scoica, dar din cauza inclinatiei banchetei, la noi nu sta chiar asa pe spate. Maine sper sa pun poze, le descarca sotul.

Gata, plec la curcare!
Somn Usor!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Tare scumpa d-ra Paula!

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Mi-am facut de lucru si am mai descarcat poze de saptamana asta http://family.webshots.com/photo/2881336230104281140cKVBcf ...e prima data cand s-a jucat/interactionat si ea efectiv cu alti copii , mai exact cu copiii nasilor , fetita fiind doar cu 3 luni mai mare , ce e amuzant ca a confundat-o cu papusa ei cu ochi albastrii si ii tot baga degetele in nas in gura si se mira de ce se misca

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

vrabiuta mersi de incurajare, da eu asa as vrea. Ca in 7 zile nu apuci sa te odihnesti plus ca pe cand se obisnuieste ea cu locul, deja trebuie sa ne intoarcem...

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

camelia - mergeti linistiti 11 zile. noi am fost plecati cu mandarinuta aproape o luna... o saptamana la mama (de incalzire), apoi o saptamana la viena si doua la mare... cand ne-am intors acasa se uita mirata de jur imprejur la patutul ei, la jucarii

Mergi la inceput

criss foarte simpatice pozele si foarte frumoasa Paula Sofia! Imi place si poza cu hinta!

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Mi-am facut de lucru si am mai descarcat poze de saptamana asta

Mergi la inceput

Ura!! Super somnic! Andrei tot se trezeste o data intre 2 si 4 pentru tzitzi. La celelate treziri am inceput sa-i dau apa si adoarme imediat dupa 2 gurite de apa.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Isa nu te contrazic.
Asa cum ziceam, nici cum facem noi nu-i bine ca punem fata la culcare tarziu. Daaaar... azi a dormit 23-06:30 neintrerupt. Sau asa credem, ca la 06:30 cand a intrat buni la ea in camera sa vada ce face de nu se aude miscare deloc de pe etajul nostru a gasit-o jucandu-sa cuminte in patut cu paturica... iar noi parintii, dormeam ca niste golani in dormitor alaturi fara s-avem habar de nimic.
Deja e a 4-a zi consecutiv cand doarme ca oamenii si nu ma trezeste pentru lapte in toiul noptii.

Nu pot decat sa trag concluzia ca ii era foame cand se tot trezea, pentru ca tot ce am modificat a fost orarul meselor si consistenta cinei. Ok, si ora de culcare e impinsa cu o ora, o ora jumate mai tarziu... adevarat.

Insa 19:30 mie mi se pare totusi devreme. Mai ales vara cand e vremea asa de frumoasa pentru plimbare, parc la ora aia.
In opinia mea (si repet, n-am pretentia ca ar fi o opinie corecta) ora de culcare cea mai potrivita pentru un copil e undeva pe la 21. Sau asa mi-ar conveni mie, daca dupa aia ar si dormi pana macar la 06. Eu, de felul meu, inainte de 23:30 - miezul noptii nu prea ma culc daca sunt la zi cu somnul. Si de la 21 la 23:30 e timp berechet si pentru noi, parintii.

www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Iza,stai linistita, cred ca mai mult s-a speriat daca a cazut pe plapuma. Andrei cade din picioare in tarc de cel putin 2-3 ori pe zi, dar acum nici macar nu mai incearca sa mai planga (peste salteaua tarcului am un covoras destul de grosut). puiut plangacios

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fi-miu a cazut din picioare! Eu eram la bucatarie si il lasasem pe jos pe plapuma in grija lui tati care se uita la tv. Si s-a ridicat singurel in picioruse ajutandu-se de canapea si exact cand era drept in picioare s-a lasat pe spate si a cazut. Noroc ca a aterizat pe plapuma, dar oricum socul a fost destul de mare la cum plangea mititelul. Si totul in cateva secunde.

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Miki, multumesc din suflet pt urari, sa vi se intoarca inzecit! Si la sora mea a debutat brusc, s-a pomenit cu tensiune f mare si, din aproape in aproape, s-a descoperit. Si ea a avut aventuri, in sensul ca i s-a prescris tot de catre un medic un anumit tratament pt tensiune, medicament f puternic, care a condus la hemoragie digestiva, a cazut din picioare in fata noastra si minute in sir a fost inconstienta, of, mi-e groaza cand imi amintesc. A intrat direct in sala de operatii si si-a revenit repede, slava Domnului. A fost si la Bucuresti la prof Sinescu si la Cluj la prof Lucan si ambii i-au spus ca ii doresc sa nu fie nevoie sa-i mai caute vreodata. Ramane de vazut, Doamne ajuta sa fie asa!

Scuze pt off topic.

Babyzapi, hai cu filmuletul!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Te cred ca esti dezamagita. Foarte frumos din partea medicului insa ca vrea sa-l vada inainte de operatie.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
Am vb cu dr pt operatie, momentan e plecat in concediu pana pe 5 august. Cand se intoarce il sunam.Vrea sa vina la Bucuresti sa-l vada pana in operatie. Apoi stabilim data. Am fost putin dezamagita pt ca eram sigura ca saptamana asta o sa-l opereze. Ma pregatisem pt moment. Si... Asta e. Acum tb sa astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
am avut cea mai grea noapte posibila am niste pepeni de sani...am ajuns si la spital am vb si cu gineca..in cl mai iau si ultima pastiluta..si comprese, fara muls daca imi curg sanii si stransi..pai daca ii strang simt ca mor de durere...off regret teribil decizia luata..mai ales ca miercuri plecam la mare...off sper sa reusesc sa nu ma mai doara asa sunt cu comprese pe ei...ce e mai ciudat e faptul ca, imi curg non-stop am udat tot dulapul, patul..
va ctin la curent cu inf

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Fetele, ieri Andrei a mancat primele spaghete bolognese, i-au placut tare mult. Le-am facut cu paste de orez si a mancat tot!

Tot ieri i-am luat olita, asa intr-o doara m-am hotarat, sper sa fie cu noroc. Se face si scarita la WC-ul mare, pare destul de ok. Am luat-o asa fara documentare, sper sa fie o alegere buna.

Si inca ceva, ref la TV, dimineata, inainte de fructe, Andrei se uita la desenele cu Thomas la fel de atent ca la reclame.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput