*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Of, hai ca trebuie sa treaca!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
am avut cea mai grea noapte posibila am niste pepeni de sani...am ajuns si la spital am vb si cu gineca..in cl mai iau si ultima pastiluta..si comprese, fara muls daca imi curg sanii si stransi..pai daca ii strang simt ca mor de durere...off regret teribil decizia luata..mai ales ca miercuri plecam la mare...off sper sa reusesc sa nu ma mai doara asa sunt cu comprese pe ei...ce e mai ciudat e faptul ca, imi curg non-stop am udat tot dulapul, patul..
va ctin la curent cu inf

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

miki eu olita am pus-o bine pana la un an jumate'... la sugestia fetelor
edit: sa-i fie de bine pastele! cum le-ai pregatit, cu ce fel de carne, vita? le-ai blenduit sau cum?
eli hai ca uite Isa zicea ca inca o zi e mai grea dupa pastiluta aceea... . Nu regreta decizia ca n-ajuta la nimic, o sa vezi ca o sa fie bine pana plecati la mare. Am vazut ce frumos misuna Balacila cu premergatorul !

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cu olita nici eu nu cred ca-l prea devreme, dar am zis sa fie pregatita.

Pastele le-am facut cu carne de vita (blenduita). Am pus o lingura de ulei de masline, o jumatate de ceapa mica mica, un morcov ras, o rosie mare (decojita si fara seminte) blenduita + carnita tocata la blender+ putina apa (se recomanda supa, dar nu am avut)+un praf de sare si se pune la fiert. Separat am pasat pastele fierte cu furculita, dupa care am amestecat cu sosul rezultat fiert bine. Se simtea la limbuta bucatele de paste dar nu a protestat, doar ca a durat masa mai mult pana 'mesteca' el.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

miki eu olita am pus-o bine pana la un an jumate'... la sugestia fetelor
edit: sa-i fie de bine pastele! cum le-ai pregatit, cu ce fel de carne, vita? le-ai blenduit sau cum?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli sper sa -ti treaca durerea pana pleci la mare. Toata admiratia pt cele 8 luni de muls.

Babyzapi

Camelia super! Sa-i tina Dumnezeu obiceiul piticii!

Olivia pentru dintos!

Bertha ma bucur ca aveti rezultate bune la analize.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli crede-ma ca doar azi or sa mai fie durerosi sanii, atat, maine o sa fii fresh . Si nu mi-ai spus daca si tie ti se pare ca seamana baieteii nostri
Cami asa e, nu cred ca exista o ora corecta, mai este si in functie de puiuti. Nici noi nu am stabilit de la inceput : gata la 8 jumate culcam copilul! La inceput, cum eram inspaimantati cu un bebe mic, foooarte mic si singuri sa ne ingrijim de el, eram coplesiti total de situatie si pana ajungeam sa il punem la nani era si 23:00 seara. Vazand ca nu doarme bine si e agitat am tot schimbat ora de baita si de nani pana am ajuns la ora 20:30. Si asta e programul lui inca de cand avea 2 luni si s-a obisnuit cu el. Acum ca e vara si o sa fim in Franta 2 luni de zile mi-e cam ciuda ca face nani asa devreme, dar nici nu vreau sa-i stric programul si obiceiul.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cami felicitari pt somnicul neintrerupt al Alexandrei . Sa fie prima noapte dintr-un lung sir de nopti linistite.
Miki se pare ca si Andrei este pe drumul cel bun cu somnicul. Multumim de gandurile bune

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Babyzapi , multu si sa treaca repede durerea de rinichi ..am vazut si eu un baietel smecheros cu cozoroc
Gynie sigur ca esti dezamagita acum dar poate asa a fost sa fie mai bine si mai sigur pt. Stefanut
Cameliam,Miki,Bertha
A sa nu uit am cantarit-o azi pe Paula dar asa cum ma asteptam a pus doar 50 gr. sapt. asta deci nu are inca 7 kg ..vrem inapoi la maaareeeee

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Criss nu mai fii supi cu kg Paulei, isi mentine silueta printesica. Arata foarte bine si vezi doar ce curtata este asa gingasa

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Nu am mai postat de mult timp,dragi mamici,insa v-am citit...
Alexia merge foarte bine de-a busilea,nu mai sta o clipa,sunt cu ochii pe ea.
Olivia,pupici iepurasului scump!
Eli,offfff,imi pare rau ca e asa de greu....iti inteleg perfect starile.Cand s-a diminuat f mult cantitatea de laptic,am hotarat sa intrerup alaptarea deoarece ma mulgeam cate o ora pt cativa mililitri de lapte si deja era frustrant.Te inteleg,sunt alaturi de tine si nu uita ca ai facut un mare efort pt bebe.Eu m-am "consolat" cu gandul ca am reusit sa-i dau laptic 7 luni si ca atat a fost sa fie.
Miki,m-am bucurat asa de mult cand am citit de succesul operatiei..Ai un pui tare dulce!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss,am vazut poze cu Sofia cea scumpa foc!Are alura de domnisorica deja,nu mai e bebe.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput