*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky_ea ma bucur ca ai timp sa ne mai scrii . Felicitari Alexiei pt mersul de-a busilea.

Eu sunt supi ca de azi dimineta tot incerc sa incar un filmulet pe youtube si nu merge. Filmuletul are 2 minute doar nu stiu de ce imi da eroare. Mai stiti un alt site unde as putea sa incerc?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

am vazut si eu o printesica tare scumpa cu prietena ei...

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Miki,m-am bucurat asa de mult cand am citit de succesul operatiei..Ai un pui tare dulce!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia,am postat poze noi cu printesa mea...Bertha,felicitari pt vestile bune!
Isa,multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

iza nu am mai zis deoarece sunt deacord cu tine...o intrebare la tine iti curgeau sanii? ca eu non-stop ud hainele...sunt ingrijorata atata tot durerea o pot suporta...docile zic ca o sa imi tot curga poate si o apt daca nu mai mult...lasa marea zau de mai vreau ceva sa inceteze
miky-ea
Doamne bine ca sunteti zici ca nu stiu ce m-as face fara voi...zau de nu prind curaj si putere cand ma gandesc la voi si va citesc

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Miky_ea ma bucur ca ai timp sa ne mai scrii . Felicitari Alexiei pt mersul de-a busilea.

Multumim !Felicitari si voua pt Raphael cel plimbaret...
Miki,!

Mergi la inceput

Eliza da si mie imi curgeau sanii, mai mult stangul, eram mereu uda. Eram in spital si ii zisesem lui iubi sa-mi aduca un sutien de acasa sa pot sa ii mai presez un pic si sa bag un servetel acolo...dar nu a fost posibil sa port sutienul, prea mari sanii dadeau pe dinafara (Doamne ce fericita eram) si ma strangea si ma durea mai rau. Asa ca am stat asa fleoscaita si ma schimbam des.

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Acum mi-a picat fisa sa incerc sa dau upload la filmulet pe webshots. Am dat sa se incarce, momentan s-a incarcat 20%, astept sa vad daca am succes pana la capat, dupa care ma uit si pe pozele voastre Miky_ea.

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kita

Miky, am vazut pozicile cu dulcea noastra gagica e tot mai scumpa ochioasa si vad ca i-a crescut perisorul iar mami e o frumoasa! Felicitari pt mersul de-a busilea

Criss, ne-am uitat si la pozele cu Sofi care e mereu o incantare s-o privesti, chiar ca pare o domnisoara cocheta si zici ca e inteleapta asa, pare ca analizeaza ea tot, scumpa. Nu-ti face griji cu kg, hi hi aveti pretext sa mai vizitati o data marea vara asta Din cate stiu eu, dupa 8 luni e normal sa ia in medie cam 250g/luna.

Bertha, felicitari pt rez la analize, ma bucur mult ca au iesit bine. Sanatate multa surioarei tale

Vrabiuta, multumim, iti urmaresc cu interes blogul, foarte interesant!

Ginye, suntem alaturi de tine si de Stefanutul nostru drag

Miki, suna tare bine reteta ta.

Cami, felicitari pt somnul puiutei, s-o tina tot asa! Si dav adoarme tot asa tarziu dar mai asteptam pana la iarna sa i-l decalam ca acum mai iesim seara cand vine tati acasa si ne convine asa

Isa, abia astept sa vad filmuletul cu golanasul ochios (acum ca ai zis tu chiar mi se pare si mie ca seamana cu Dimi). Sanatate multa.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia, Ginye, Darling, Mamiseli, Lauramiron..imi cer scuze daca am omis pe cineva.. multumesc ca v-ati gandit la puiul meu mic!
Luca este bine. Nu i-au disparut inca toate aftele din gurita...se incapataneaza unele din cerul gurii, din fundul ei..si unele de pe limbuta. Incerc sa nu-i dau inca lactate (in afara de laptele meu), iar cu pofta de mancare si-a revenit! Febra nu mai face, e vioi si pus pe shotii.
Eli pup dulce o mamica suuper dedicata! Ai facut un lucru extraordinar pentru puiutul tau toate aceste luni!
Miky-ea felicitari pentru mersul de-a busilea!

Noi suntem de sambata la Bran. Este o vreme excelenta si ne bucuram din suflet ca am nimerit taman acum cand in Bucuresti e canicula...cel putin asa era vineri seara. Aici avem in permanenta dupa noi o bluza de trening. Aici am gasit super conditii! Camerele sunt foarte mari si spatioase, mancarea e gustoasa...n-avem cuvinte pentru privelistea din jur...numai munte, verdeata, aer curat...
Este un complex de vile cu personal angajat sa distreze clientii, asa ca avem zilnic diverse activitati pe care le putem face. Pana acum David a mers cu calul (zilnic), s-a dat cu TIROLIANA (si am fost socati sa vedem cat de mici erau copilasii care se dadeau fara nici o frica, singurei), s-a dat in leagane, topogane (sunt locuri de joace pentru copii peste tot in complex)...a venit sa ni-l ia de la masa in asteptarea felului urmator de cateva ori, ca sa se joace cu el darts sau alte minuni...pe sotz l-au agatat sa joace sah. Exista teren de tenis de camp, posibilitatea sa joci pimpong, biliard...sunt 3 piscine cu alte piscinute mici in jur, pentru copii...si sigur am mai uitat din lucrurile pe care le ofera. Zilnic trece o mascota prin complex si ofera copiilor dulciuri (in general prajituri foarte bune de casa, facute de ei la bucatarie), este o echipa de animatori care ii picteaza pe fatza, face figurine din baloane..
In complex, in locuri din care poti privi splendoarea muntilor, sunt puse sezlonguri in iarba sau pe terase sunt puse hamace! Totul este ingrijit, verde, sunt o gramada de pomi fructiferi plini de roade...si e plin de copilasi!
In fiecare seara a fost alt program: foc de tabara, program pentru copii cu un magician, karaoke, disco..
Toate acestea sunt pentru orice turist care este cazat in acest complex de 11 vile! Super, chiar vi-l recomand!...se numeste Vila Bran (numele complexului). Cand revenim, sper sa va pun cat mai multe poze.

Ieri a fost ziua lui David, a implinit 8 ani. S-a facut baiat mare! Asa ca va invit cu drag la o prajitura si o cupa de sampanie (pentru copii)

Va pup si ma retrag si eu...scumpul meu sotz sta deja de 2 ore cu copiii si-i distreaza, ca eu sa ma reelaxez pe net si sa-mi fac de cap pe forum.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna ziua la toata lumea!

Am lipsit motivat...plimbari multe, multe, shoppaiala la greu...ca deh sunt reduceri....

Puteti sa-mi recomandati un carucior sport de care sunteti multumite?

mami de Iulia

Mergi la inceput