*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 13
miki01 spune:
Amalia, sa-ti traiasca puiul mare! Ce baiat mare ai!
Ma bucur ca v-ati simtit bine. Mai rar asa conditii in tzarishoara noastra. Bravo, retinem locul!
Ma bucur ca Luca este bine.
si puiul mic
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Luca este bine. Nu i-au disparut inca toate aftele din gurita ...se incapataneaza unele din cerul gurii, din fundul ei..si unele de pe limbuta. Incerc sa nu-i dau inca lactate (in afara de laptele meu), iar cu pofta de mancare si-a revenit! Febra nu mai face, e vioi si pus pe shotii.Eli pup dulce o mamica suuper dedicata! Ai facut un lucru extraordinar pentru puiutul tau toate aceste luni! ![]() Miky-ea felicitari pentru mersul de-a busilea! ![]() Noi suntem de sambata la Bran. Este o vreme excelenta si ne bucuram din suflet ca am nimerit taman acum cand in Bucuresti e canicula...cel putin asa era vineri seara. Aici avem in permanenta dupa noi o bluza de trening. Aici am gasit super conditii! Camerele sunt foarte mari si spatioase, mancarea e gustoasa...n-avem cuvinte pentru privelistea din jur...numai munte, verdeata, aer curat...Este un complex de vile cu personal angajat sa distreze clientii, asa ca avem zilnic diverse activitati pe care le putem face. Pana acum David a mers cu calul (zilnic), s-a dat cu TIROLIANA (si am fost socati sa vedem cat de mici erau copilasii care se dadeau fara nici o frica, singurei), s-a dat in leagane, topogane (sunt locuri de joace pentru copii peste tot in complex)...a venit sa ni-l ia de la masa in asteptarea felului urmator de cateva ori, ca sa se joace cu el darts sau alte minuni...pe sotz l-au agatat sa joace sah. Exista teren de tenis de camp, posibilitatea sa joci pimpong, biliard...sunt 3 piscine cu alte piscinute mici in jur, pentru copii...si sigur am mai uitat din lucrurile pe care le ofera. Zilnic trece o mascota prin complex si ofera copiilor dulciuri (in general prajituri foarte bune de casa, facute de ei la bucatarie), este o echipa de animatori care ii picteaza pe fatza, face figurine din baloane.. In complex, in locuri din care poti privi splendoarea muntilor, sunt puse sezlonguri in iarba sau pe terase sunt puse hamace! Totul este ingrijit, verde, sunt o gramada de pomi fructiferi plini de roade...si e plin de copilasi! In fiecare seara a fost alt program: foc de tabara, program pentru copii cu un magician, karaoke, disco.. Toate acestea sunt pentru orice turist care este cazat in acest complex de 11 vile! Super, chiar vi-l recomand!...se numeste Vila Bran (numele complexului). Cand revenim, sper sa va pun cat mai multe poze. ![]() Ieri a fost ziua lui David, a implinit 8 ani. S-a facut baiat mare! Asa ca va invit cu drag la o prajitura si o cupa de sampanie (pentru copii) ![]() ![]() Va pup si ma retrag si eu ...scumpul meu sotz sta deja de 2 ore cu copiii si-i distreaza, ca eu sa ma reelaxez pe net si sa-mi fac de cap pe forum.![]() poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Olivia26 spune:
Ami, ce supeeeeer e acolo, mi-ai facut o poftaaa de munte, vacanta, aer curat. Ma bucur mult ca va relaxati asa frumos. La multi ani cu sanatate lui David pt ieri
Va pup cu mult drag si distractie placuta in continuare. Multi pupici lui Luca, ma bucur ca papa bine si e vioi si pus pe shotii, Doamne ajuta sa dispara mai repede toate aftele
Corina, cum mai esti cu 
Anca, unde ai disparut? Sper ca sunteti bine.
Noi mergem indata pe afara la plimbare, cu ocazia asta ne facem si somnul de dupa-amiaza in carut![]()
O saptamana frumoasa tuturor.
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:
Olivia, sunt pe-aici...am treaba, dar am reusit sa va citesc printre picaturi. Am fost plecati la ai mei la munte, raportam si noi 2 dintzoci, zibe mucoasa, a facut si febra dar a trecut, eu obosita si-n butoi. Revin cand am o stare de spirit mai pink.
Pusici la gagici!
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
cameliam spune:
Amalia ma bucur tare mult ca Luca e mai bine! La multi ani lui David! Suna foarte bine ce povestesti tu acolo despre vila Bran... Distractie placuta!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Hera25 spune:
Olivia multumesc de aprecierile la adresa zanei mele.![]()
Elli te inteleg in leg cu intarcatul. Mai dureros e pt mama, cred. Dar Balacila ce parere are de intarcat?
Ii place laptele praf? Mie mi se pare cam traumatizant pt bebe..., cu cat e mai marisor cu atat e mai greu...Sa ne zica fetele care sunt la al 2 lea bebe, lor cum li s-a parut. Lorena mea e indragostita de tz si imi fac f mari griji in leg cu intarcatul asta. Problema e ca nici eu nu prea mai am asa mult laptic, probabil si din cauza caldurii si a oboselii...nu stiu, caci ca si Corina ma dor sanii de nu mai pot. Simt cateodata c anu mai e deloc laptic in ei si ea trage asa parca mi-ar trage venele din ei...Si culmea ea nu adoarme decat la san. Am fost wk asta in provincie la o nunta si am lasat-o pe Lorena cu soacra mea. Credeti ca a putut sa o adoarma? Nu...logic...
A trebuit sa vin acasa sa o adorm...avea niste ochi rosii..era chiauna dar tot nu voia sa doarma.
Amalia ma bucur ca Luca e mai bine. Multa sanatate!si sa va relaxati la munte.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
ginye55 spune:
Ami
distractie placuta in continuare! Sa -ti traiasca baiatul
si multi
pt Luca. Sa scape mai repede de aftele alea!
Criss
A pus poze noi in albumul Stefanut, la semnatura.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Hera25 spune:
Ce baiat mare ai Ginye.E un scump. Un adevarat flacau.
Sa fie sanatos si sa fie cu succes operatia.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
cameliam spune:
Ginye ce flacau frumos ai tu acolo! Vad ca si voua va place in hinta ![]()
Si nici cu mami nu mi-e rusine!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
monicus spune:
FFFFFF bine ca v-ati pus pe plimbare si va distrati acolo la Bran.. tineti-o tot asa.. ca face bine... si de la cel mic pan la cel mare. sa respirati si aer pentu noi. cele care suntem in Bucuresti,.. va rog... ca poate asa simtitm si noi aerul proaspat de munte.. Ah ce bine sunaaaaa. si multumim frumos de info privind cazarea si tot ce inseamna sa te cazezi.. cu programele lor artistice.. super.. asa turism spun si eu..feliitari ca ati iesit din Bucuresti..
Si La multi ani
pentru scumpul tau baiat ca are s-a facut mare.... si uite cum a trecut timpul...Are mami si tati un babait mare.. si vine si cozanacelul din urma.. Bravo.
| citat din mesajul lui Amalia Noi suntem de sambata la Bran. Este o vreme excelenta si ne bucuram din suflet ca am nimerit taman acum cand in Bucuresti e canicula...cel putin asa era vineri seara. Aici avem in permanenta dupa noi o bluza de trening. Aici am gasit super conditii! Camerele sunt foarte mari si spatioase, mancarea e gustoasa...n-avem cuvinte pentru privelistea din jur...numai munte, verdeata, aer curat...E In fiecare seara a fost alt program: foc de tabara, program pentru copii cu un magician, karaoke, disco.. Toate acestea sunt pentru orice turist care este cazat in acest complex de 11 vile! Super, chiar vi-l recomand!...se numeste Vila Bran (numele complexului). Cand revenim, sper sa va pun cat mai multe poze. ![]() Ieri a fost ziua lui David, a implinit 8 ani. S-a facut baiat mare! Asa ca va invit cu drag la o prajitura si o cupa de sampanie (pentru copii) ![]() ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
sanatate multa zanicii tale.. sa se faca bine
| citat din mesajul lui anca_27 Am fost plecati la ai mei la munte, raportam si noi 2 dintzoci, zibe mucoasa, a facut si febra dar a trecut, eu obosita si-n butoi. Revin cand am o stare de spirit mai pink. Pusici la gagici! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

...se incapataneaza unele din cerul gurii, din fundul ei..si unele de pe limbuta. Incerc sa nu-i dau inca lactate (in afara de laptele meu), iar cu pofta de mancare si-a revenit! Febra nu mai face, e vioi si pus pe shotii.

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1