*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Miki sa folositi scaunul sanatosi si fara incidente!

Ma bucur ca sunteti multumiti de el. De montat in spatele tau, cred ca e o idee foarte buna, in primul rand e locul cel mai sigur si in al doilea rand ma gandesc ca esti mai scunda decat sotul (sper sa nu gafez ) si spatiul e mai mare in spatele tau. C4 nu e chiar masina mica, ma pui pe ganduri .

Cu inclinatia pentru somn, aici iti zic sincer ca eu am fost foarte dezamagita de scaunele pe care le-am vazut in magazine, (edit: rear) forward-facing. Practic nu se inclina nu stiu cat, eu ma asteptam sa se lase pe spate macar cat o scoica. Dar nici vorba. BeSafe cat se lasa pe spate, aduce a scoica la inclinatia maxima? Cred ca toata masinile au bancheta usor inclinata, altfel e incomod pentru pasageri.

Citat:
citat din mesajul lui miki01
Cameliam, Manumanu - acum impresii privind minunatul scaun BeSafe rear facing.
Incep cu partile bune (sunt o optimista din fire): foarte comod pentru puiut, materialul excellent, nu se simte nici o frana/acceleratie in forta (testat), nu se simt gropile, asa cum sunt simtite de ceilalti pasageri. Oricum banuiesc ca si scaunele montate in sensul de mers au o parte din caracteristicile de mai sus. Partea proasta este ca pentru un asemenea scaun trebuie masina marisoara cu spatiu suficient in spate (sau in locul unde vrei sa montezi scaunul). Noi avem un Citroen C4 cu spatiu destul de mare in spate, am montat scaunul in spatele soferului (adica eu) la dorinta mea, dar daca mai aveam 10 cm totul era perfect. Un alt punct sensibil ar fi pozitia de inclinare pentru somn: deoarece scaunul/ bancheta din spate este usor inclinata spre spatele masinii, pentru o mai mare comoditate, nu este dreapta (poate unele masini au bancheta dreapta), cativa cm din inclinarea scaunului sunt anulati de acest lucru. Oricum Andrei s-a simti f bine in scaun, a dormit cam aproape tot drumul la dus (cam 2 ore cu opriri) iar la intoarcere a stat cu ochii pe geam – vizibilitatea pe geam este foarte buna. Una peste alta, singurul lucru de care trebuie tinut cont este distanta dintre bancheta din spate si scaunul din fata. Noi avem in plan bebe 2 anul viitor, daca DD ne ajuta, asa ca sigur ne vom schimba masina cu una mai mare.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura ce cretulina frumoasa ai tu acolo! Cu cine seamana asa creata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Camelia, multumim!
Da, nici noi nu ne asteptam la probelma asta.
Se inclina cam cat o scoica, dar din cauza inclinatiei banchetei, la noi nu sta chiar asa pe spate. Maine sper sa pun poze, le descarca sotul.

Gata, plec la curcare!
Somn Usor!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mi-am facut de lucru si am mai descarcat poze de saptamana asta http://family.webshots.com/photo/2881336230104281140cKVBcf ...e prima data cand s-a jucat/interactionat si ea efectiv cu alti copii , mai exact cu copiii nasilor , fetita fiind doar cu 3 luni mai mare , ce e amuzant ca a confundat-o cu papusa ei cu ochi albastrii si ii tot baga degetele in nas in gura si se mira de ce se misca

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli am renuntat sa mai cautam caine, s-a intors acasa cutu ratacitor. A fost plecat de acasa cam o luna de zile, a iesit pe strada si nu s-a mai intors pana acum cateva zile. Asa ca l-am luat inapoi pe tomberonezu' nostru
Lorellay ora de somn pe care o stabilesti pt cozonacica o alegi in functie de programul vostru. La noi ora de baita e 20 si la 20:30 nani...uneori mai devreme daca nu a dormit la pranz si da semne de oboseala. In curte stam cam toata dimineata la aer pana pe la 12 si mai iesim dupa-masa printre picaturi.
Camelia eu chiar consider ca bebelusii trebuie sa doarma devreme, se vor obisnui asa si nu va fi greu mai tarziu, cand vor fi mai maricei, sa mearga la nani la ore rezonabile si in plus au si mami si tati putina intimitate sa nu neglijeaza viata de cuplu. Dar fiecare adapteaza programul bebelusului in modul cel mai convenabil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss e superba Paula, iar in poza unde este pe masa de biliard e adorabila si ce suvite blonde areeeee
Anca tu pe unde ai disparut?
Alra e noapte deja si nu mai apari...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

camelia - mergeti linistiti 11 zile. noi am fost plecati cu mandarinuta aproape o luna... o saptamana la mama (de incalzire), apoi o saptamana la viena si doua la mare... cand ne-am intors acasa se uita mirata de jur imprejur la patutul ei, la jucarii

eli - cand am intarcat-o pe surioara mai mare a mandarinutei a fost greu in primele zile (si mergeam la birou, sa fi vazut ce decolteu aveam, nici nu ma mai incapea paltonul...). seara mulgeam putin, cat sa nu ii mai simt ca pocnesc de plini si sa pot sa dorm. eu am vrut initial sa nu iau pastile, asa ca am baut ceai de salvie si am pus comprese... eh, dupa doua zile m-am oprit direct la farmacie. cat despre depresie, este normala, cred ca toate mamicile trec prin asta cand intarca bebelasii. inca putina rabdare si o sa fie bine!

pun pe blog retete de papica pentru bebelasi.

o zi frumoasa tuturor!

diversificare pentru mamici curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cu mine...la origini Insa de la cat l-am innebunit si l-am intins, s-au cam dus cretii mei
Si sotul are parul ondulat, doar ca de cativa ani il tunde cu cel mai mic nr. al masinii de tuns
Oricum, asta e cam prima intrebare cand cineva o vede pentru prima data

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Laura ce cretulina frumoasa ai tu acolo! Cu cine seamana asa creata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Buna seara!

Am fost azi la pediatru cu galusca, a intors-o pe toate partile, din relatarile mele, dna dr e convinsa ca are acea alergie la proteina laptelui de vaca. Am fost la Medlife, i s-a recoltat sange si vom avea rezultatul in max 7 zile. Hemograma va fi gata luni-marti. A fost f cuminte, asistentele f dragute si atente, au gasit vena din prima incercare, dupa ce ii studiasera atent zonele uzuale pt intepaturi. A marait putin doar cand i-au scos acul. Pana la aflarea rezultatelor, eu trebuie sa elimin din alimentatie orice contine lapte si, daca se confirma diagnosticul, pe toata durata alaptarii. Care se preconizeaza a fi lunga, pana spre 2 ani, pt ca laptele de mama e cel mai recomandat in cazul asta. Partea fericita e ca e dezvoltata absolut normal, arata minunat pt cat mananca, minim 80% din alimentatia ei fiind reprezentata de laptic.
Asta-seara am cantarit-o si in ultimele 2 sapt n-a pus niciun gram, stagnare totala. Nu stiu cum s-o fac sa manance mai mult.

Merg sa citesc din urma.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Bine ca nu a chinuit-o cand i-au luat sange din vena. Sper totusi sa nu se confirme alergia.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli esti mai bine azi? Balacila plimbaret.

Ramo

Stef doarme numai cu mine in pat, adoarme numai cu mine, daca se trezeste in miez de noapte nu se linisteste decat cu mine. Am incercat sa-l pun in patut in nenumarate randuri, dar nu vrea si pace. Asa ca il tin langa mine.

Am vb cu dr pt operatie, momentan e plecat in concediu pana pe 5 august. Cand se intoarce il sunam.Vrea sa vina la Bucuresti sa-l vada pana in operatie. Apoi stabilim data. Am fost putin dezamagita pt ca eram sigura ca saptamana asta o sa-l opereze. Ma pregatisem pt moment. Si... Asta e. Acum tb sa astept.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput