Gravidute&Mamici de IASI (99)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DARIUS!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Celia spune:
, La multi ani, Darius!Sa fii sanatos, fericit alaturi de cei dragi.
Am omis sa fac urarea de dimineata, scuze.Am avut grija sa le urez parintilor petrecere frumoasa...offf. Sper sa nu te superi....
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Am omis sa fac si ieri urarea pentru Matei al Simonei. La multi ani, Matei!
Mai stie cineva ceva vesti despre Simo si despre minunea ei?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Eu "respir" altfel! Am reusit sa dorm langa baieti o ora!
Celia si eu ma gandeam la ei! Nu am auzit nimic... Mie mi-i dor si de Amalia si Cristibun! Nu am mai auzit de ele! Doar daca ne spune Moldoveanca ce fac, ca sunt vecinele ei!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihharo
Da, asa e... nu se compara cu nimic din ce-am vazut eu pana acum... si eu am rau de inaltime, ametesc numai daca ma urc pe un scaun, dar acolo nu mi-a mai pasat nici de ameteala nici de nimic. Offf, mi-ai adus aminte de tinerete ![]() Mihaela - mami de ![]() |
Ma bucur ca ti-am rascolit amintiri
![](icon_smile.gif)
Daniela, mami de
![](copilas.gif)
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dr_anca Noi suntem iar in pregatiri ca sambata luam motul la Bacau la parinti si ne agitam cu cateva detalii si parintii cu grosul pregatirilor de data asta. ![]() Ati vazut stirile. mamica este membra DC si a deschis si la noi topic http://www.hotnews.ro/stiri-6003350-video-cosmarul-prin-care-doi-puiuti-trecut.htm Vazut poze cu Amalia blonduta si familia ei in concediu- sunteti niste frumosi, la anul concediu in 3 ![]() Alina cu baietii ei frumoasi care mi-au facut pofta de strand ca eu nu am fost niciodata ![]() Celia cu perechea ei de copilasi dragali si frumosi ![]() Va ![]() Nasterea unui zambet Mamica de ![]() iulie 2008 |
Multumim
![](icon_smile_blush.gif)
![](alcool.gif)
Daniela, mami de
![](copilas.gif)
danyelle005 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Danielle multumesc! Azi am avut activitate- Matei a plans mult ca l-a deranjat David de la somn! Am alergat intre copii si bucatarie! Sunt terminata si nervoasa! casa e "varza" dar asta e! Nu le pot face pe toate! Mobila e impregnata cu degetele lui asta mare, hainele puse in dulap sa fie puse s.a.! Ufff! Alina-Mirela cu ![]() ![]() Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
![](pupic.gif)
Daniela, mami de
![](copilas.gif)
danyelle005 spune:
La mine azi a fost zi de smotru; am facut curatenie mai ceva ca la Pasti; mama e in concediu si am lasat-o pe Amalia de aseara la ea. Acum am terminat treaba si nu mai stiu ce sa fac....parca mi-a trecut si oboseala...poate si de la paharul de vin rosu pe care tocmai l-am savurat
( au fost niste prieteni pe la noi aseara si a mai ramas putin vin intr-o sticla si am zis sa-l dau gata pana imi vine sotul acasa
)
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui danyelle005 La mine azi a fost zi de smotru; am facut curatenie mai ceva ca la Pasti ![]() ![]() ![]() |
Maine dimineata ne zici si continuarea?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Hai noroc!
![](cheers.gif)
![](bis.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)