Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Eu va servesc cu o felie rece de pepene rosu de care Stefy e super incantata...
Nu apuc sa citesc din urma... casa e pe dos, calculatorul intr-o pozitie incomoda... nu vreti sa ma vedeti cum stau cu fundul pe covorul rulat.... Doar din dorinta de a intra putin pe forum....
Stefy e bine, asteapta sa plecam la mare saptamana viitoare, profund nemultumita ca nu o scot afara dimineata... ca sunt oamenii la lucru in dormitor si nu-i pot lasa singuri in casa... ca sotul e la admitere... si abia maine seara termina si afiseaza rezultatele... Altfel trebuia sa se apuce abia saptamana viitoare iar noi sa plecam cu mama mea la mare, ceea ce mie nu mi s-a parut corect. Si am zis ca ma descurc eu cu meseriasii pana maine cand termina el si saptamana viitoare sa plecam in familie...
Saptamana trecuta Stefy a stat cu soacra-mea si ma bucur nescpus ca s-a terminat si ca n-am fost prea mult pe acasa... A fost crunt si ce a ramas in urma ei... Nu mai vreau sa-mi amintesc, ca tot mie imi fac rau, dar nu-mi pot imagina cum poate un om sa fie asa si sa-si bata joc de tine cand stie ca ai nevoie si nu poti sa-i spui nimic... A si batut-o ca nu doarme... la pranz evident, cand eu nu eram acasa....dar Stefy e mare si spune tot....
Ziua mi se pare foarte lunga daca nu putem iesi din casa dimineata... Citim cartile din Biblioteca Adevarul, coloram, facem prajituri, uneori mai cere sa ii pun filmele de desene animate Disney de la care are cartile.... Cu puzzle nu prea se omoara... poate mai tarziu.
Astept sa-mi revin si sa-mi intru in normal... Acum daca n-am citit din urma, ma simt parca in plus printre voi....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Darius
sa fi sanatos si sa cresti mare si ascultator!

Sa aveti o petrecere frumoasa si reusita Alina!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Alina, eu merg la mare la o doamna la care am stat in gazda si in anii din urma, desi eu in Mangalia am matusa, dar nu are un apartament mare si nu vreau sa deranjez... Sunt mai in varsta... Si nici la hotel nu merg, din motivele mentionate de tine... Ca Stefaniei vreau sa-i fac mancare... Poti sa incchiriezi o camera sau o garsoniera, cauta pe net... chiar aproape de plaja... Eu musai trebuie sa-i fac mancare, ca noi trebuie sa respectam un regim alimentar....
In camera i-am luat patut etajat... Acum caut mocheta cu personaje din desene animate, dar n-am gasit decat subtire... si cum dansa mai sta pe jos... Am gasit covor cu Tweety, dar sa vad daca il conving pe sot sa punem parchet laminat... ca asta e foarte bun, dar nu gasesc pe nimeni pentru raschetat...

Daniela, multumesc pentru felicitari. Ma bucur din suflet ca s-a terminat si s-a terminat cu bine... Am fost tare stresata... La sfarsit dupa sedinta de inchidere, m-am intors in birou si am inceput sa plang, de emotie... si mai ales mi-am descarat toata energia negativa, tot stresul acumulat in ultima perioada...

Ani, multumim. Ornamente pentru tort eu am vazut la Carrefour... Ce mai face cavalerul?

Celia, multumesc. Sper sa iasa asa cum doresc, dar sa vedem...

Mergi la inceput

La multi ani, Darius!
Sa fii sanatos si sa ii iubesti pe mami si pe tati

Alina, felicitari lui David. Cand ii vine vremea o sa faca si unde trebuie... Nu dispera. Stiu ca e greu cu doi... Mie mi-e greu cu Stefy si te admir pentru curaj... sincer.

dastefa, vreau sa schimb cam tot in camera... sa o fac sa fie ceva special pentru ea... mocheta mai groasa sau covor cu personale din desene animate, daca gasesc, daca nu o mocheta simpla graosa si atunci iau perdea cu personaje din desene animate... si alte minuni pentru copii...

Teo, te inteleg, de aceea n-am vrut nici eu sa plec, ca acum eram la mare deja, nu stateam calare pe covor, eram pe plaja... dar am vrut sa mergem in familie... Dar lasa, ca o sa fie bine, ai sa vezi....

mihharo, multumesc. Ai dreptate, e lucru mare sa nu stai acolo. Cand am facut curatenie inainte sa ne mutam nu mi s-a parut cine stie ce, dar acum... Stefy nu pare afectata... nici macar somnul ei de pranz. Astia dau gauri si ea doarme de rupe.... Si eu eram sigura ca nu va putea dormi.... Doar ca nu putem iesi dimineata afara... Asta o deranjeaza...Dar azi a iesit in gradina la sucita mea de baba de la parter... si eu ma uitam la ea pe geam... si s-a multumit si cu atat decat sa stea inchisa in casa.

Emma, eu i mai dau miere sau ceai caldut cu multa miere si zeama de lamaie....Sirop din muguri de brad... ca ajuta la gatut... Multa sanatate lui Andrei.

Noi cu intalnirea... ce sa zic? Astept cu nerabdare sa termin curatenia si sa plecam la mare... Stabiliti voi si daca suntem libere venim si noi ca de la Craciun n-am mai ajuns la vreo intalnire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Noi suntem iar in pregatiri ca sambata luam motul la Bacau la parinti si ne agitam cu cateva detalii si parintii cu grosul pregatirilor de data asta. traiasca parintii!!!

Ati vazut stirile. mamica este membra DC si a deschis si la noi topic http://www.hotnews.ro/stiri-6003350-video-cosmarul-prin-care-doi-puiuti-trecut.htm

Vazut poze cu Amalia blonduta si familia ei in concediu- sunteti niste frumosi, la anul concediu in 3
Alina cu baietii ei frumoasi care mi-au facut pofta de strand ca eu nu am fost niciodata
Celia cu perechea ei de copilasi dragali si frumosi

Va !

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Danielle multumesc!
Azi am avut activitate- Matei a plans mult ca l-a deranjat David de la somn! Am alergat intre copii si bucatarie! Sunt terminata si nervoasa! casa e "varza" dar asta e! Nu le pot face pe toate! Mobila e impregnata cu degetele lui asta mare, hainele puse in dulap sa fie puse s.a.! Ufff!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Anca, am citit stirea, care mi se pare ... groaznica. Mi se pare corect cum a procedat si consider ca toate mamele ar trebui sa procedeze la fel cu astfel de persoane... ca sa nu se mai loveasca si alte mame de ele...

Alina, capul sus mami... Stiu ca tu esti o perfectionista, dar lasa, o sa fie si zile mai bune. Stiu ca asa e cu doi si de aceea si ziceam mai devreme ca te admir pentru curaj... Ca diferenta intre ei e mica, La David nu poti cere intelegere, ca e prea mic iar de Andrei ce sa mai zic? Dar cine are doi flacai reusiti? Tu, da? Si asta e suficienta ca sa-ti treaca supararea, da?

Si n-am citit nimic de Inutsa si minunea ei Bianca? Ce faceti domnisoarelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Lacra , bine a trecut sederea soacrei..., va trece si curatenia si va veti relaxa la mare.
Legat de amenajarea camerei, eu una as merge pe mobila, covoare mai clasice si rezistente ca doar nu le-as schmba anual, si m-as axa pe accesorii adecvate varstei copilasului. Pat supraetajat in camera lui Stefy, presupune un gand de bebe2?

Dr_Anca, multumim, .
Sa aveti petrecerea pe care o doriti.

Dr_anca, Ani , asteptam foto cu minunile nemotate si povestiri despre petrecere , precum si detalii legate de alegerile facute de pe tava.

Alina, cu putina intelegere si rabdare trec episoadele astea. David va invata sa se descurce cu ce ii ceri precum sa te ajute si cu Matei. Sunt convinsa ca le faci fata.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

La multi ani, Darius! sa fii sanatos!
Dr. Anca multumim! Ce cumplit episodul "Bona"! Cata brutalitate...
Daca mai prind o zi ca azi ies la "pensie"! Acum s-a calmat casa- nani pui! Sa vad ce gand are Matei, ca se cam foieste!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor! deja mi-am revenit! imi trece repede! la fel pateam la David cu colicii-cand plangea ma apuca disperarea (vreo 3 ore- pe putin,in sir!!). Cand se linistea, adormea uitam "chinul"! Il pupam si-l dragaleam si ma topeam!
Lacra multumesc! Deci te "incurca" gandul cu bebe 2?! sa facem galerie sa-ti vina curajul?!
Uneori imi zic ca nu ma ocup cum ar trebui si cum as vrea de David- sa-i citesc, sa ne jucam mai mult, desene etc...

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput