Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hai ma Mihaaa nu m-ai rasfatat tu cu bunatate de tort?Pai ce ma faceam eu fara tine?
La multi ani Darius sa fii sanatos si iubit

Mergi la inceput

Deci zic si eu prezent la intalnire daca mai e valabila.
Alynta noi mergem in Venus si ne costa biletul 3 mil 600 de adult 5 nopti cazare la hotel Rodica.Si daca intrebai de Cristina si Amalia le vedem zilnic la joaca si sunt foarte bine doar ca mami e mai lenesa la scris

Mergi la inceput

Aaaa si vroiam sa va spun ca am ajuns la concluzia ca mai bine stau fara nici un ajutor cu Vladut in special din parte soacrei.Doar cateva sa va povestesc:azi dimineata a vrut sa-i dea ness ca doar e cu lapte,apoi si-a trimis fiul sa ii cumpere intregrame ca ea se plictiseste si nu are chef sa iasa cu nepotu afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

La mine azi a fost zi de smotru; am facut curatenie mai ceva ca la Pasti; mama e in concediu si am lasat-o pe Amalia de aseara la ea. Acum am terminat treaba si nu mai stiu ce sa fac....parca mi-a trecut si oboseala...poate si de la paharul de vin rosu pe care tocmai l-am savurat ( au fost niste prieteni pe la noi aseara si a mai ramas putin vin intr-o sticla si am zis sa-l dau gata pana imi vine sotul acasa)

Maine dimineata ne zici si continuarea?

Hai noroc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

...continuarea e cu artificii

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Haideti la somnoroaselor.

Deci ramane intalnirea pe vineri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Deci zic si eu prezent la intalnire daca mai e valabila.
Alynta noi mergem in Venus si ne costa biletul 3 mil 600 de adult 5 nopti cazare la hotel Rodica.Si daca intrebai de Cristina si Amalia le vedem zilnic la joaca si sunt foarte bine doar ca mami e mai lenesa la scris

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Atunci scoatem majoretele sa o incurajam HAI CRISTINA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Aaaa si vroiam sa va spun ca am ajuns la concluzia ca mai bine stau fara nici un ajutor cu Vladut in special din parte soacrei.Doar cateva sa va povestesc:azi dimineata a vrut sa-i dea ness ca doar e cu lapte,apoi si-a trimis fiul sa ii cumpere intregrame ca ea se plictiseste si nu are chef sa iasa cu nepotu afara.

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Da, si pe mine ma dispera chestia asta cu "da-i putin sa guste ca ii e pofta" in special la bauturile alcoolice. Ti vazut la stiri baietelul ala de 10 ani care a ajuns in coma alcoolica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Buna dimineata

Daniela, multumim de cafea.
Albert abia asteapta intalnirea de maine iar eu am avut aseara insomnie asa ca ... poze cu cel mai cuminte strengarel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc! Procedam si noi intocmai.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele!
In septembrie e ziua lui Andrei si as vrea sa ii organizez o petrecere. Va rog sa imi spuneti si mie cateva locuri, eventual tarife ca sa ma orientez si eu.
Mai am varianta de a-i face in curte dar vreau mai intai sa vad cum ar fi mai avantajos.
Va multumesc.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput