Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
poze cu cel mai cuminte strengarel

Ce simpatic e...Si ce par frumos are!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Buna fetele!
In septembrie e ziua lui Andrei si as vrea sa ii organizez o petrecere. Va rog sa imi spuneti si mie cateva locuri, eventual tarife ca sa ma orientez si eu.
Mai am varianta de a-i face in curte dar vreau mai intai sa vad cum ar fi mai avantajos.

Noi i-am facut anul trecut la Stanley si a fost super ok. Am platit 14lei/copil pentru 2 ore.Am adus cateva aperitive,prajituri si tort.Cafea,suc si apa minerala.Au si ei un meniu in oferta,dar am preferat sa le fac/aduc eu.
Anul asta vom merge tot acolo,mai mult ca sigur.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Miha- multumesc acuma e tuns, ca transpira groaznic, dar toamna lasam si noi carliontii sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Deci zic si eu prezent la intalnire daca mai e valabila.
Alynta noi mergem in Venus si ne costa biletul 3 mil 600 de adult 5 nopti cazare la hotel Rodica.Si daca intrebai de Cristina si Amalia le vedem zilnic la joaca si sunt foarte bine doar ca mami e mai lenesa la scris

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Atunci scoatem majoretele sa o incurajam HAI CRISTINA!

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Daniela, m-ai emotionat.Nu am mai vazut majorete adresate mie de 1 an si 9 luni, era musai sa apar la asa incurajari. Desi nu am mai scris v-am citit constant din urma si am fost alaturi de voi.
Alina,nu am apucat sa te felicit cum se cuvine online pentru minunea Matei. Dar l-am felicitat personal pe tatic, matusica si bunica in Copou, cat erai inca in spital si i-am rugat sa iti transmita. Asa ne-a emotionat si pe mine si pe sot sa il vedem asa de fericit si implinit pe proaspatul tatic ca am simtit k nu mai avem rabdare 2 ani cat avem noi in plan pana sa vina momentul bebe 2. M-am bucurat din suflet sa vad k ti s-a facut dor de noi. Chiar ma simt vinovata k nu am mai dat nici o veste, dar am o fetita tare alintata, intram tare tarziu seara in casa si dupa ce adoarme nu stiu pe ce sa pun mana mai repede, k timpul e limitat k sotul nu vrea sa mearga la culcare fara mine. Si cum el trebuie sa se si trezeasca devreme...
Sa va mai scriu cate ceva despre noi. Ami e f bine, cum a zis Oana, incepe sa vorbeasca destul de mult, facem la wc, olita am facut-o cadou, iesim obligatoriu de doua ori pe zi afara si e deosebit de sociabila. Vladut vecinul, Dudut cum ii zice ea ii este nespus de drag si isi aminteste de el de cateva ori pe zi, in momentele principale ale zilei. Mai avem de lucrat sa impartim jucariile cu el fara proteste.
V-am pupat si venim si noi maine la intalneala, daca ne primiti dupa asa absenta

Mami de Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Cristina m-am gandit eu ca asa te determin sa scrii; abia astept sa va vad.

Mihaela ce strengar tineai tu ascuns acolo iar tie iti sta f. bine cu parul lung.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Daniela, mersi . Eu acuma m-am tuns si nici blonda nu mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor pt ce parc a ramas intalnirea-la Super Copou sau la cel de langa Vanatorul?eu sunt cam ametita la ora asta si mi-am dat seama ca nu stiu unde trebuie sa ajung
Si inca ceva-eu am vazut ceva poze cu voi dar nu sunt f sigura ca va recunosc asa ca poate ne reperati voi pe noi.Pun o poza (nu prea am din prim plan cu amandoua mai recente) aici si daca imi mai vin cred ca o sa ma imbrac cu aceleasi haine

Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,

Ce aparitii...

Cristina , ce vesti bune aduceti voi, ma bucur si atunci cand Ami iti permite scrie un rand pe aici. Va pup si astept sa ne vedem.

Daniela, ce succes ai avut cu majoretele, ia incearca si pentru celelalte fete care lipsesc de pe aici de ceva vreme...
Am vazut ca rasfatul tau (vinul rosu)dupa smotru, a avut si el succes pana la artificii...

Mihharo, sper sa ne vedem diseara si cu minunea ta scumpa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Mihaela - intalnirea e in Expozitiei, la Vanatorul deci

Celia - venim diseara, cum sa nu... nu stiu cat o sa stam insa, ca Albert e innebunit dupa Gradina Copou (la Super), este acolo in mijloc un bazin fara apa in care ii place sa se bage si sa alerge. Nu stiu cat timp o sa-l pot tine in Expozitiei, plus ca e si ff. aglomerat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am fost ieri cu baietii, cumnatamea cu prietenul la strand: 10-2si ceva! frumos, dar cu vant si nori! Ne-am balacit si relaxat! M-am uitat dupa Danielle, dar ea smotruia de zor! L-am vazut pe Dominic cu tati lui! S-a facut un baitel mare! E inalt si atletic! Il plimba pe taicasau peste tot, in timp ce el tragea o ambarcatiune! Si e bronzat tot!

Cristina mi-a spus sotul de voi, cand eram in spital! Multumesc frumos! Sa stii ca si noi venim tarziu in casa: 23-24!!!! tati e chir de somn cu noi, dar nu se indura sa ne tina in casa! Matei, cand ajunge sotul, isi intoarce capul dupa el, mai sta ce sta si cand se apropie ora de afara plange de nu-l poti opri fara sa-l scoti din casa! David e la fel de mofturos in acele momente! Eu sunt fericita si uneori epuizata cu doi copii! Suntem in plina faza de invatat la olita/wc! Face la greu pe jos! De vorbit stie chineza! Cuvinte corecte are in vocabular,dar sa le lege nu!!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput