Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

gata, am putut intra, pogonici 1977, livsy, mada23,of, internetul merge asa de greu, de abia se inacrca pagina!!!

"Incinge-ne pe noi , Fecioara, cu puterea braului tau, asupra vrasmajilor intarindu-ne, patimile cele ce ne chinuiesc si se lupta cu noi, pururea supunandu-le noua si nepatimire biruitoare daruindu-ne pururea, ca sa te marim pe tine, curata, si Fiului tau sa-I graim cu dinadinsul:Iisuse Atotputernice, mantuieste pe toti ca un indurat.

Bolnavul trebuie sa se incinga cu cordela pentru o perioada de vreme,traind in pocainta, spovedindu-se, rugandu-se si impartasindu-se cu Sfintele Taine.In acelasi fel trebuie sa vietuiasca si sotii care doresc prunci, tinand insa pe deasupra post si infranare trupeasca pe perioada purtarii cordelei.Trairea duhovniceasca sincera, cu o pocainta continua si impartasirea cu Tainele Bisericii trebuie sa se continuie pana la sfarsitul vietii, de vreme ce este unicul mijloc de comuniune si de unire a noastra cu Dumnezeu, atat in veacul acesta, cat si in cel ce va sa vie.

Harul Cinstitului Brau al Maicii Domnului sa fie pururea cu dumneavoastra!"

l-a postat mada23, noua ni s-a spus asa cum scrie si acolo ca trebuie sa se incinga cu cordela pentru o perioada de vreme,, DECI ATAT CAT POTI SA IL PORTI, SA FII CURAT, CU INFRANATE TRUPEASCA, IN POST, SPOVEDINDU-TE, IMPARTASINDU-TE, NEAPARAT AMANDOI, IAR IN CAZUL IN CARE, SA ZICEM CA UNUL DINTRE EI, NU A MAI PUTUT SA TINA POST, TREBUIE SA IL ANUNTE PE CELALALT, IN CAZUL ACESTA NU SE MAI POARTA BRAUL, nu este o perioada anume, bine ar fi sa poti 40 zile,dimineata sa iei aghiazma, cand faci baie, il dai jos, pe toata perioada cat porti braul, trebuie sa te rogi, pe cm, nu il porti,( pe mine preotul nu ma lasa sa intru nici in biserica), alti preoti dau dezlegare, altii dau dezlegare sa intri in biserica dar sa nu te apropii de hainele bisericesti si de icoane, depinde, aici parerile sunt impartite! Acum vine postul, e bine sa il porti, iar daca vrei sa porti si in alta perioada, la fel trebuie tinut post. Cel mai bine, inainte de al purta, fiecare sa intrebe pe preotul duhovnic, mai ales in perioada cm. Eu stiam tot de pe forum ca este bine sa il porti si pe perioada sarcinii.
[red]cipicah si ioanact[/red], multumim mult de tot, si gandurile noastre in rugaciuni se indreapta catre voi!
cristina, o veste nemaipomenita, sa iti traiasca bebelusul, sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, si asteptam vesti de la voi!
gabriela, babiela, bine ai venit! aici sa stii ca vei gasii raspunsuri la multe intrebari, iti spun eu, care pana mai acum timp, eram o oaie ratacita!
Va doresc la toate : celor care sunt in concediu, vacanta placuta, celor care sunt la servici; zile racoroase, celor care sunt acasa, sa va bucurati de timpul petrecut alaturi de cei dragi!
aaaaaaa cami_antonia, ma bucur mult pentru ce aud, Doamne, mare este puterea Ta!DOAMNE AJUTA!
monimo nu am ajuns nicioadata prin acele locuri,
concediul eu il iau asa, mereu fragmentat, cea mai mare parte prin spitale, la controale, si zilele care imi mai raman, cateva, ori ajung un pic la mare, ori la munte, dar nu mai departe de Brasov!
O zi buna tuturor!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Multumesc Cami, o sa vorbescu cu preotul de la manastire si o sa-i spun despre ce e vorba. Cat despre bani...asta sa fie sacrificiul nostru, sa nevedem noi cu bebei sanatosi, ca banii nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.... rugati-va pentru mine pacatoasa sa ma ierte Bunul Dumnezeu si sa imi dea putere sa merg mai departe.....acum cateva ore mi-au iesit rezultatele la analize si se pare ca sarcina s-a oprit din evolutie....maine dimineata merg sa ma vada medicul.... rugati-va pentru mine, pacatoasa....si ... SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!.... stie El cel mai bine cum le randuieste pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Caciantoni suntem alaturi de tine cu gandul si cu rugaciunile noastre....fii optimista, poate e o greseala de laborator..... sa fie BB bine si totul sa fi fost doar o alarma falsa!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

caciantoni ne vom ruga pt tine ... Doamne ajuta sa fie doar o greseala asa cum spune si mvb ....

mvb tu? cum mai esti? ce mai faci? ai plecat in concediu vreun pic?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Cami la ce dai teza? succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna seara, dragutzele mele!

Georgia, m-ai emotionat asa de tare cand am vazut ca mi-ai facut o listuta cu manastiri!! Multumesc muuuult de tot!

http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cami multumesc de intrebare.....eu sunt in concediu de odihna pentru 2 sapt...sapt trecuta am fost la Cluj pentru niste investigatii si cu ocazia asta am facut si un mini concediu.....am evadat pentru aproape 3 zile la Baile Felix.....a fost minunat, am facut plaja, am facut insolatie, dar ne-am si balacit cat pentru un sejur de 2 saptamani
Controlul facut la Cluj e OK....uterul e cicatrizat, insa trebuie sa astept un an pana la o noua sarcina, pt ca, eu cum am nascut prin cezariana, sa nu se puna nicicum problema unei rupturi de uter pe la cicatrice......voi mai avea 2 sapt de concediu in august, cand de data asta vom face calatorii prin jurul Brasovului.....eu am o doza de super optimism si stiu sigur ca Dumnezeu este cu mine, cu famila mea si cu toti cei care il cheama in ajutor, iar la anul pe vremea asta ma voi lauda cu un ditamai burtoi cu BB la bord
Dumnezeu sa va aiba pe toti in paza si protectie!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

caciantoni ne vom ruga pentru tine la ora de rugaciune si speram din tot sufletul sa fie o eroare de laborator

georgia ai facut foarte bine ca ai pus lista cu manastiri si as vrea sa adaug ca pe prima pagina este si harta cu majoritatea manastirilor din Romania pentru cine are nevoie.
Manastirea Slatina, Rasca, Camarzani, toate sunt din zona de unde sunt eu, dar ce pacat ca nu-s in zona sa va astept cu o tava de poale'n brau calde... Cand voi fi acolo, va comunic, sa aveti unde sa va opriti la un popas.
O seara linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Caciantoni Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu tine. Doamne Ajuta sa fie bine si sa fie doar o greseala de laborator. Ma rog pentru tine si pentru toti cei aflati in suferinta sufleteasca sau trupeasca.
Cami, ce mult ma bucur ca Alina este mai bine . Dumnezeu este mare si trebuie sa-i multumim pentru tot. Doamne Ajuta sa se faca sanatoasa. . Pupici pentru tine si pentru micuta printesa
Aveti careva vreo veste despre noce ? Trebuia sa nasca dupa cate stiu eu. Dumnezeu sa o aiba in paza .

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput