Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 7
carmelly spune:
Salutare fetelor,
Am fost cam nevrednica la citit si la scris si imi cer iertare. Vad ca Alina e mai bine si nu pot decat sa ma bucur si sa ma rog pt ea si pentru voi in continuare. La bis, Sf. Paraschieva este trecuta pe pomelnic si sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca toti bonavii si suferinzii.
Cam pe 10 august incepem FIV ul pentru ca luna trecuta am amanat, depinde de analizele mele hormonale. Fie voia Domnului. Tare imi doresc copilasii mei...
Va pup si va doresc zile luminate de bucurii si de iubire.
Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate.
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
iris 23 multumim de .
cami antonia ma bucur ca se simte bine Alina. Incet incet Dumnezeu o va ajuta si se va intoarce acasa sanatoasa.
Ce mare s-a facut si bebelina ta, deja 5 luni.., multi inainte! Sa fie sanatoasa si cuminte! Mi-ai adus aminte de per cand am inceput si eu diversificarea Ioanei. Ce amintiri frumoase!
Multumim ca ne-ai anuntat de Cristina ca a nascut.
FELICITARI CRISTINA!
Iti doresc refacere rapida, iar bebelusului sa fie sanatos, cuminte si mancacios.
danuk ne rugam si pt Andrei, sa reuseasca parintii sa stranga banii necesari.
caciantoni multumim pt sinaxar!
La Piatra Neamt, vrem sa mergem si noi in concediul din August si exact la Manastirile Bistrita (ma bucur ca ne-ai zis de icoana Sf Ana cu Maica Domnului, sa ne rugam si noi pt a dobandi prunci), Pangarati si celelalte Manastiri din zona.
babiela bine ai venit , la rugaciune! Dumnezeu sa iti daruiasca cat de curand un .
carmelly sa iti Ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa iti reuseasca FIV-ul din August si sa iti daruiasca copilul(ii) mult doriti!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrrrr
multumim de urarile pt alina ... poate daca se face mai bine ii voi printa si ii voi duce cateva din gandurile voastre bune pt ea ... sa vada ca f multa lume ii este aproape ....
sa dea Dumnezeu ca si fratele meu sa aibe rabdare si tarie sa mearga mai departe ca tare greui e sa vezi suferinzi si tare greu e a treci prin asa ceva ...
ne vom ruga pt micutul andrei
sunt multe manastiri la care poti merge ./... depinde ce zona a tarii alegi ... moldova sau oltenia ... dar cazare gasesti fara problema in ambele ... si s-a mai modernizat si romania si are indicatoare catre toate manastirile ... mai vechi sau mai noi
sisica am primit PM ...
babiela lasa ca Dumnezeu e mare si ne poate alina sufletele fiecaruia cu cate ceva .... poate pt bebe a fost mai bine asa ...
deeva sporrrrrrrrrr la recrutariiiii .. sper sa imi fac timp sa iti trimit si poza promisa
si livsy are dreptate ... criss e o fata deosebitaaaaaaa ... abia astept sa imi fac o pauza sa merg sa vad pe ioan ...
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
iris_23 spune:
Fetelor, in weekend as vrea sa ajung la Manastire Namaiesti, unde se afla icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni. Am mai fost si acum o luna si tare bine mi-a facut plimbarea, asa o linistea acolo si asa frumos. Am plecat de-acolo impacata si linistita.
As vrea sa las la aceasta manastire un acatist cu numele noastre, ale tutror celor ce ne rugam pentru dobandire de prunci.
Spuneti-mi, va rog, cum procedez, iau din prima pagina lista cu numele noastre?
Am vazut ca nu la toate este trecuta religia si mi-e sa nu fac vreo greseala, daca cumva este cineva de alta religie e pacat?
multumesc
georgia_c spune:
danuk, cateva sugestii pt vizita ta la manstirile din moldova &neamt (de ajungi pe acolo); am vizitat si io o parte din ele , mai am o parte .. unele , desi nu atat de cunoscute , sunt absolut mirifice (mie imi plac ffff mult pt ca sunt retrase si linistite .. Slatina , mie mi-a placut f mult )
Manastiri & Biserici Neamt
•Biserica Sf Ioan – Domnesc- B-dul Stefan cel Mare , Piatra Neamt
•Agapial, sat Agapia (comuna Agapia)
•Almas, sat Almas (comuna Garcina)
•Bisericani ,sat Bisericani (comuna Viisoara)
•Bistrita , sat Bistrita (comuna Viisoara)
•Cehlau ,DN15 (spre Calugareni )-DL(spre Bistricioara)-Ceahla (1800m altitudine)
•Durau,sat Ceahlau (comuna Ceahlau)
•Horacioara ,sat Cracaoani (comuna Cracaoani)
•Horaita , sat Cracaoani (comuna Cracaoani)
•Neamt , sat Manastirea Neamt , Vanatori Neamt
•Nechit,sat Nechit (comuna Borlesti)
•Pamgarati , sat Pangarati
•Razboieni, sat Rabboieni , (comuna Razboieni)
•Secu- comuna Pipirig
•Sihastria - comuna Pipirig
•Sihla- comuna Vanatori Neamt
•Tarcau – sat Schitul Tarcau , (comuna Tarcau)
•Tazlau- sat Tazlau
•Varatec – sat Varatec ,(comuna Agapia)
•Schitul Icoana Noua – comuna Vanatori(Neamt) din DN158 Targu Neamt-Vanatori-Neamt
•Catedrala Episcopala “Cuvioasa Parascheva”
Manastiri&Biserici Suceava
•Biserica “Pogorarea Sfantului Duh”-Piata Unirii ,Radauti
•Biserica Patrauti – sat Patrauti (comuna Patrauti)
•Catedrala Arhiepiscopala “Sf Gheorghe”-Str Ioan Voda Viteazul nr 2 Suceava
•Manastirea Bogdana- Str Bogdan Voda nr 6 Radauti
•Manastirea Camarzani- sat Camarzani , comuna Vadu Moldovei
•Manastirea Dragomirna – comuna Motocu Dragomirnei
•Manastirea Humor – sat Manastirea Humorului , comuna Manastirea Humorului
•Manastirea Moldovita- sat Vatra Moldovitei ( comuna Vatra Moldovitei)
•Manastirea Probota – sat Probota (comuna Dolhasca)
•Manastirea Putna – sat Putna , (comuna Putna)
•Manastirea Rarau – sat Chiril , (comuna Crucea)
•Manastirea Rasca – sat Rasca (Comuna Rasca)
•Manastirea Slatina – sat Slatina , (Comuna Slatina)
•Manastirea Sucevita –sat Sucevita , (comuna Sucevita )
•Manastirea Teodoreni – str.Ecaterina Teodoroiu , nr.16, Suceava
•Manastirea Voronet- sat Voronet , Gura Humorului
•Schitul Daniil Sihastru – 3km SE de Manastirea Putna , 27 km de Radauti
•Schitul Sihastria Putnei – sat Putna (Comuna Putna )
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
georgia_c spune:
asa si acum felicitarile dansul si masa
cris ,sa-ti traiasca micutul Ioan ..
bine ai venit pe lume Ioan ,sa fi sanatos , sa cresti mare , mare , si sa fi precum mami si tati
io nu am cunoscut-o pe cristina personal , insa am avut surpiza sa primesc de la ea , un meaj de incurajare , intr-un moment in care scriam si pe topic ca nu eram chiar ok io cu mine insami ..atata intelepciune si bunatate , intelegere si sustinere am primit .. incat ma gandesc mereu cu drag la cris si la momentul in care m-a ajutat atat de mult
am postat pt danuk , un extras dintr-o carticica cu manastiri pe care mi-am cumparat-o ; daca mai are cineva nevoie de ajutor , cuplacere , copiez si postez
Albert Einstein
Multumesc
georgia_c spune:
babiela, offf Doamne .. cata durere ai indurat ..dar cum spui .. acolo sus langa Tatal ii este sigur bine micutei tale
Albert Einstein
Multumesc
ANITA75 spune:
buna fetelor! Cami cind ne pui si noua niste poze cu mindra ta?
o sa vezi ca, cumnata ta v-a pleca pe piciorele ei din spital ,DD e doctorul sufletelor noastre nu lasa pe nimeni nici pe cei cel injosesc.
la toate fetele si cele care merg pe la manastiri si lasa acatistele acolo sa le ajute DD in tot cea ce isi propun.Doamne Ajuta!
cami_antonia spune:
IRIS
noi asa am procedat ,.. am luat listutele de pe prima pagina cu numele real nu cu nik-urile noastre de net ... si le-am dat la manastiri ... si cele de aspirante si cele de mamici si cele de gravidute .... eventual poti intreba un preot la manastiri sau poti spune despre ce campanie avem noi aici ... sa inteleaga de ce sunt atat de multe nume ...
de exemplu cei de la catedrala din constanta deja stiu de noi .... si tot asa ...se plateste putin mai mult cand e lista atat de mare ... dar aceasta e jertfa noastra ... fiecare face cat poate ....
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
cami_antonia spune:
carmelly sa fie intr-un ceas bun
georgia
voi pune poze cand imi va descarca sotul poze si la mine pe laptop ... sper sa ma descurc ...
fug la tezaaaaaaaaaaa
doamne ajuta!