Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 9
cami_antonia spune:
mvb ma bucur ca esti bine ... si ca te-ai distrat in concediu ... super ... cred ca ar fi fost bine sa vii sa faci si cateva bai la lacul techirghiol si sa te dai cu namol ....
sigur Dumnezeu e cu tine si te are in protectie ...
angel33 ai PM ,... hmmmmmmmm imi faci cu poalele in brauuuuuuuuuuuu .... chiar imi plac fffffff mult ... cand apari in zona sa ne scrii plssssssssssss
nu am de dat teza ci de terminat TEZA DE DOCTORAT ... si de aia sunt atat de terminata ca vine data finalizarii si eu cu antonia, cu alina, cu teza etc ... si nu mai stiu de mine ... nu am apucat nici macar o baie sa fac ... offffffffff
va pup si sper ca mai scrieti .... nu dispareti asaaaaaaa
dadadada ... noce ce o face????????
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
mai fetelor....parca ati avut gura aurita ca poate-i o greseala de laborator....azi dimineata cand medicul meu a vazut rezultatul a zis ca e imposibil SA scada valoarea la BHCG asa de mult in cateva zile, chiar daca s-ar fi oprit din evolutie....m-a trimis la alt laborator sa repet BHCG....am facut si o ecografie transvaginala, dar nu se vedea nimic....medicul mi-a zis ca e prea mica sa se vada acum.....oricum mi-a zis ca nu e sange in cavitatea uterina.....data trecuta cand am pierdut sarcina aveam uterul plin de sange si cheaguri de sange....DOAMNE AJUTA1 MARE-I PUTEREA LUI DUMNEZEU, MULTE SI MARI MINUNI FACE EL IN MAREA LUI DRAGOSTE SI MILOSTIVIRE.....RUGATI-VA PENTRU MINE PACATOASA!.... BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA RASPLATEASCA!
si bineinteles, sinaxarul de azi..../
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie29.htm
vvvvv spune:
caciantoni, cu siguranta este o eroare, stai linistita, nu te agita, pentru ca nu asta iti trebuie!!!
Ai sa vezi ca totul v-a fi bine, iar cand vei tine in brate copilasul ai sa uiti de toate!!!!! Maica Domnului sa va ocroteasca pe amandoi!!!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVA TIE !
Caciantoni, ma bucur mult de tot pentru tine, puterea Domnului este nemasurata.
Doamne Ajuta sa fie bine in continuare.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta!
anadomnica spune:
Buna dupamasa, fetele mele dragi
Am intrat si eu sa mai citesc pe la voi... si am ramas asa de profund impresionata:[MEDAAAAA!!!! FELICITAAAAAAAAARI[red] Sa-ti traiasca minunatie de Sofia, sa ne pui poze cu ea si sa te bucuri de dansa pana la adanci batraneti! Ai devenit fericita mamica, plina de responsabilitati - felicitaaaaaaaaaaaaaari!!! Ma bucur din inima pt. tine.
caciantoni - FELICITAAAARI!!! Am vazut pe prima pagina ca esti trecuta la fericite gravidute, DOamne ajuta sa fie totul bine si sa duci sarcina la bun sfarsit.
Va pup si ma iertati ca trec mai rar. Eu sunt bine, bebelina mea creste voioasa si am vazut-o luni la eco si are cam 1 kg si cateva grame. Am intrat in trimestrul trei: va rog sa ma pomeniti si pe mine pacatoasa in rugaciunile voastre.
Domnul sa va binecuvinteze pe toti/toate si astept asa vesti minunate sa mai aflu.
Doamne ajuta!
26+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
ANITA75 spune:
anadomnica 26 de sapt.? Doamne ce a trecut timpul ,parca ieri ne dadeai vestea....
caciantoni roaga-te la DD sa fie totul bine si vei vedea ca EL iti ajuta!toate fetele!
cami_antonia spune:
anadomnica ce repede trece timpul .... vezi????
ai inceput sa cumperi lucrusoare pt bebe? vezi ca e greu sa le iei pe toate odata ...te
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Lili_g spune:
Va postez un link cu o frumoasa conferinta ("Curatia Inimiii - Calea spre Desavarsire") a parintelui staret Ioan Neagoe Larion de la Manastirea Sihastria Rarau din Campulung Moldovenesc si a P#259;rintelui ierodiacon Paraschiv Cleopa de la manastirea Rarau.
http://adria74.wordpress.com/2009/04/02/curatia-inimii-calea-spre-desavarsire-conferinta-ascor-iasi-19032009/
Doamne Ajuta!
Lili
ellenii spune:
Buna ziua, lume draga!
M-am intors si eu din concediu si am citit tot ceea ce ati scris cat nu am fost pe aici.
Deeva, la multi ani, draguto! Sa fii sanatoasa si sa iti implinesti visul!
Caciantoni, felicitari pentru sarcina! SI eu ma rog sa-ti fie bine si sa ai o sarcina usoara si un bebita sanatos!
Meda, felicitari si tie pentru fetita! Vei fi in sfarsit mamica!
Lauraa, ce mult m-am bucurat sa mai aflu ceva despre tine. Chiar ma intrebam ce mai faci si cum o mai fi fetita ta scumpa. Am savurat toate pozele si m-am bucurat visandu-ma si pe mine si cu copilasul meu cand va hotara BUnul Dumnezeu.
Lisvy, Georgia, mi-au placut mult cuvintele voastre!
Anadomnica, ce a mai trecut timpul. Acusi iti va veni sorocul. Mult a fost putin mai e...
Ce vesti bune ati adus! Poate asa se vor alunga norii care tot ne-au dat tarcoale in ultima vreme...
Am vazut ca au fost si ceva discutii mai cu patima. Pe toti ne cuprinde uneori, dar ar fi bine sa ne amintim ca Dumnezeu este in fiecare dintre noi si cu totii suntem copiii unui singur Tata, ca nu degeaba ne rugam "Tatal nostru,...". Si eu ma manii de multe ori intr-o singura zi si incerc din rasputeri sa fiu mai toleranta si sa ma uit la cel/cea care au fost la baza supararii mele ca la fratele meu si pe urma ma simt asa de vinovata... Cu totii gresim si niciunul dintre noi nu e mai bun ca celalalt si nici nu s-ar cuveni sa ne judecam din cine stie ce pricini. Si drept va spun, ca nu am putut sa citesc pana la capat articolul despre Dan Puric si Muzeul sau Manastirea ce se vrea a fi construita la Aiud. Mi s-a parut un articol atat de intolerant si plin de judecata. Fie cum ar fi acel om, pe care eu personal nu il stiu decat de la TV, totusi nu iti cade bine sa citesti pe un blog crestin cuvinte asa de tendentioase. Unde mai este iubirea fata de aproape? Pentru ce s-au chinuit toti sfintii si martirii crestini? Oare ei nu puteau arunca cu cuvinte asa de grele in cei ce le erau potrivnici?
Am observat, din pacate, ca sunt multi crestini care se cred mai buni, mai evlaviosi si mai smeriti decat ceilalti si, din pacate nu fac altceva decat sa cada in pacatul vanitatii. Oare nu trebuie sa fim umili si sa fim pregatiti sa invatam si de la cel pe care il consideram mai slab decat noi? Sa-l ascultam si poate sa il ajutam, dar nu sa il judecam.
Va rog sa ma iertati, cei pe care poate ii vor supara cuvintele mele. Nu am spus nimic din rautate, ci doar am vrut sa trag un semnal. E atat de usor sa judecam si tare greu ni se pare cand suntem noi cei judecati! Va spun eu toate astea, cea care am facut la viata mea multe si mari pacate si ma rog la Dumnezeu cu cainta sa ma ierte! Si eu judec si condamn pe cei care nu se poarta dupa cum m-as astepta eu, si eu ma infurii si eu arunc cuvinte de ocara. Si imi pare rau si ma caiesc!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
cami_antonia spune:
elenii pe mine nu ma pupi asa ca de venire din concediu???? hmmmmmm ... ahahahah
sa iti fie de bine ... pe unde ai fost???
caciantoni
doamne ajuta!