Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 10
ellenii spune:
Am uitat!
Si pentru tine si pentru toate fetele!
Bafta cu teza! E lucru mare ce faci tu acolo!
Imi revin eu incet-incet cu scrisul, si va trec pe toate prin vizor!!!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ellenii spune:
Am avut un concediu foarte frumos... Cam obositor insa fiindca m-am plimbat muult. Am fost in Creta si o zi in vizita in Santorini, unde a fost ca intr-un vis frumos si foarte scurt. Mi-as doi sa ma reintorc acolo. Si in tara m-am oprit doua zile la Mamaia, ca sa ma trezesc la realitate! Alfel, adaptarea era mai grea!bSi in Creta as vrea sa ma intorc. E nevoie de cel putin 3 saptamani ca sa vezi ce e de vazut si sa ai timp si pentru odihna...
Sunt doua destinatii frumoase tare. Vi le recomand!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
laurraa spune:
fetelor e a treia oara cand incerc sa scriu ceva si imi dispare
s-a trezit si maya si nu mai pot scrie iar
caciantoni ma bucur enorm ca totul este bine
cris, FELICITARI
deja plange ca vrea plimbarea de seara: este un copil extraordinar, gangurim deja, urmarim pe mami cu privirea, suntem mari ce mai
cami, ce mare e printesa ta! sa iti traiasca
iertare, dar trebuie sa fug si scrisesem atat de multe in mesajele anterioarew
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cami_antonia spune:
elenii si eu sunt innebunita dupa grecia ... tocmai am vazut creta la tv intr-un reportaj ... eu nu am ajuns pana atat de sud da am fost de 2 ori in aceasta tara minunata ... sa iti fie de bine cu concediul ...offffffffff ce as pleca si eu daca nu as avea aceasta teza de facutttttttt
lauraa asa crestem toti ... usor usor ... sa fim sanatosi ... asta conteaza cel mai mult
doamne ajutaaaaa!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
deeva73 spune:
sara buna fete si Cipicah,
caciantoni Bine ca o fost alarma falsa. Asa ne-ncearca Bunu' Dumnezau puterea credintei. Si musai sa ne tinem tari.
anadomnica bine ai revenit pe topic!
elleni ce pacat ca mai traba sa ne si-ntoarcem din concediu. Tare-ti multamesc de urare sa te auda Dumnezau.
La 21 ne rugam Domnului ca sa ne fie viata asta mai usoara.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
caciantoni ma bucur, ca a fost o greseala de laborator. Doamne Ajuta, ca totul sa fie bine!
Va invit la o cupa de sampanie si o felie de tort, astazi implinim 2 ani de casnicie!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
deeva73 spune:
Intru iar ca mai am ceva de zis.
Ca sa nu vreun dubiu, cei ce mergeti prin cele strainataturi aveti slobod sa va rugati pentru mine in orice loc de pe pamant. Ca rugaciunea curata ii primita si daca vine de la portile iadului. Eu asta am inteles vorbele marelui Cleopa. Si ma refer aici la minunea invierii unei femei credincioase pentru a o izbavi de iad, minune savarsita de Maica Domnului. N-am eu caderea sa judec pe fratele meu ci numa Unu' Domn Iisus Hristos ii Judecatoru' nost'. Iar ca sa nu gresesc in incercarea mea de a osebi dreptul de ratacit ma smeresc si zic: "Doamne alege-ne Tu, oile de-a dreapta si caprele de-a stanga!"
Poate unii din voi veti zice ca sfintii parinti ne sfatuiesc sa nu ne rugam cu ereticii... adica sa nu ne rugam in felul in care o fac ei. Eu asta inteleg din acest indemn. Am convingerea ca rugaciunea ii primita si cel ce se roaga pentru fratele sau fapta buna face.
Am tinut sa fac aste precizari pentru ca am fost intrebata pe PM. Eu am fost multi ani fumatoare si de multe ori am trimis un semen al meu sa-mi cumpere tigari fara sa ma gandesc ca faca pacat cand pip si pacat are si cel ce mi le cumpara. Astfel ca ar parea amu ridicol din partea mea sa opresc pe fratele ori pe sora mea in Domnu' sa se roage pentru mine in fiece loc de pe pamant... chiar si la Medjugorje. Daca-i loc sfant imi va parea rau ca n-am dat voie, iar daca nu-i decat o nalucire ce se intampla acolo ce-o facut semenul meu altceva decat sa inalte o rugaciune ortodoxa, care de orisiunde ii bine primita.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ANITA75 spune:
Ioanact la multi ani sa aveti o casnicie luuuuuunga si frumoasa
toate fetele si va doresc noapte buna! ne "vedem" maine pa
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 Ioanact la multi ani sa aveti o casnicie luuuuuunga si frumoasa |
Multumim mult! Asemenea va doresc si voua!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Ioanact LA MULTI ANI ! la aniversarea a doi ani de casnicie. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa vegheze asupra linistii familiei voastre. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce voi va doriti. Multe flori pentru sarbatoriti.
tuturor si o noapte buna
Doamne Ajuta!