Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
la multi ani frumosi de casnicie si din partea mea ioanact
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
monimo spune:
caciantoni Maica Domnului sa te ocroteasca dimpreuna cu samburelul din tine. Totul o sa fie foarte bine o sa vezi!
ellenii bine ai revenit!...ma intrebam mai demult pe unde esti
ioanact LA multi si fericiti ani in familia voastra numai pace! ... si noi facem peste o luna 7 ani de casnicie.
cami abia astept sa jucam la nunta fratelui tau cu alina. si sa o trecem la liturghii nu alina bonava ci alina multumitoare
iris daca ajungi vichendu asta la Manastirea Namaiesti cum ti gandu..intra inainte de plecare si la casa memoriala Toparceanu din localitate. Am fost si eu acum cativa ani in zona la manastire si am dat peste o doamna custodele acestei case vechi superbe care ne-a incantata cu poezie si cu viata lui Toparceanu. imi amintesc si acum cu drag de ea. sper sa mai fie acolo..
Alrak vvvv deeva am inteles [ flo]
plec si eu maine spre Bosnia. rugati-va si pentru mine pacatoasa.
deeva73 spune:
buna dimineata fete si Cipicah,
ioanact La multi si frumosi ani de casnicie. Domnu' sa va binecuvanteze casa cu prunci, atatia cati va doriti voi!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
iris_23 spune:
Buna dimineata
caciantoni, Domunul sa aiba grija de tine si de samburelul tau.
ioanaact, la multi, multi ani fericiti. Sa fiti sanatosi!
monimo, multumesc de sfat.
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor va multumesc pentru gandurile bune....mare-i puterea lui Dumnezeu si mare este si dragostea si milostivirea Lui catree noi....m-am mai linistit...voi avea rezultatele la analize maine dupa-amiaza sau luni.....Rugati-va pentru mine pacatoasa!
ioanaact - La multi ani, sa fiti sanatosi, sa aveti parte de liniste si pace, iar Bunul Dumnezeu sa reverse asupra voastra binecuvantarile Sale!
si bineinteles sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie30.htm
Si pentru ca astzi este pomenirea Sf. Mucenite Iulita (Iulia) va urez "La multi ani!" tuturor celor care purtati numele acestei Sfinte....
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Multumesc mult fetelor: ALRAK, cami antonia, monimo (La multi ani si voua), deeva73, iris 23 si caciantoni pt urari, Dumnezeu sa va aibe in paza si sa va daruiasca tot ceea ce va doriti!
Ieri i-am facut Ioanei cateva poze, daca mie nu imi m vine rochia de mireasa ( as fi vrut sa fac si eu poze cu rochia).
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
noce spune:
Fetelor , multumesc pentru gandurile voastre bune. Am intrat sa vad ce mai faceti si vad ca aveti vesti bune
Caciantoni, esti insarcinata? Slava Domnului! Sa ti se confirme confirme sarcina cat mai repede (test ai facut?), sa ai parte de toata bucuria acestei minuni. Sa ai sarcina usoara si puiut sanatos!
Cris_2081, felicitari mamico! Bine ai venit pe lume, bb Ioan, sa fii sanatos, bun, iubit si mai ales ocrotit de Sfantul Nectarie.
Cred ca Ioan este prima minune a Sfantului Nectarie din grupuletul nostru .
Cami, ma bucur ca Alina este mai bine. Doamne ajuta sa se insanatoseasca, sa faca nunta frumoasa cu Adrian si sa nasca prunci sanatosi. Aceasta vara sa ramana doar o incercare din care sa iasa mai puternici.
Lauraa pupam piciorutele micutei Maya. Ma bucur ca e bine si ca mai dai pe aici si ne tii la curent.
Deeva, frumos ai scris despre rugaciune! Si eu cred si simt la fel. Eu m-am rugat la fel si in moschei, ca in bisericile ortodoxe. Imi plac mult moscheile, ma simt foarte bine in ele si admir credinta turcilor si obiceiul lor de a lasa totul balta de 5 ori pe zi pentru rugaciune. Acum, fiecare se roaga cum si unde simte, dar tu ai zis frumos
Noi suntem bine, bb Filip inca nu s-a decis sa vina pe lume, eu il astept in fiecare zi si ma rog sa fie sanatos, nu e usor sa depasesti termenul, dar imi pun toata speranta in Dumnezeu si Maicuta Domnului si ma rog sa se faca Voia Lui.
Asa intru in al patrulea post in aceasta sarcina. N-am crezut ca-l voi prinde, dar sper sa ma ajute.
Va doresc post usor si luminos si sa se inmulteasca vestile bune!
41 Filip
dpn 20/25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
vvvvv spune:
IOANACT, LA MULTI ANI! Sa aveti parte de liniste si intelegere in casa voastra, iubire si respect! Sa te rogi ca sa iti fie ocrotita casnicia!
DOAMNE AJUTA!