Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

IOANACT ACUM TI-AM VAZUT MINUNEA!!! SA VA TRAIASCA! SA VA BUCURATI DE EA! SA VA OCROTEASCA BUNUL DUMNEZEU FAMILIA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

noce ... putere si incredere in bunul Dumnezeu .... mai e putin si iti vei tine pruncul in brate ... sa ne dai de stire imediat ce se intampla minunea ....

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor si Doamne ajuta

Am venit si noi din cencediu si am citit si eu din trei in trei si am vazut ca Mare e Dumneyeu si Maica Domnului pentru darul primit de CaciatoniFelicitari si Dumnezeu sa va ocroteasca si de acum incolo...
Noce mai ai putin si-ti vei tine puiul in brate...Nastere usoara si bebe sanatos!

Livsyce mai faci draguta?

Happymom nu deznadajdui si ai incredere ca si tu vei fi binecuvantatacu un prunc cat mai curand..
Pe celelalte fete va pup si post usor va doresc si cu multe roade dupa..

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

caciantoni . Domnul sa iti ajute!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

salutare fetele eu sunt tot in santier speram saptamana asta sau cealalta sa terminam si sa ne mutam si noi acasa.e greu cand iti renovezi apartamentul, mai ales cand ai lucruri in el,altfel e cand e gol.imi e foarte dor de voi,abia astept sa revin si eu la normal.astazi este ziua mea de nastere dar din pacate trebuie sa ma duc la smotru,nu prea ma pot bucura de ea.
va doresc din tot sufletul meu numai bine si sa fie cat mai multe viitoare mamici.va pup dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

jujuka cum?
LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!

of..... spor la treaba si poate mai pe seara iesi un pic sa sarbatoresti.
sanatate multa.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

La multi ani fericiti Ioanact! Sa fiti sanatosi toti trei + urmatorii...

La multi ani Jujuka! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un bebe cat mai repede!

Caciantoni, multa sanatate si tie!

Noce, ce putin mai e.... De abia astept sa intri si sa ne pui pozici cu bebe mic!

Salutari si pupici tuturor!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

jujuka - La multi ani, sanatate, pace si liniste sufleteasca si Bunul Dumnezeu sa reverse peste tine multe, multe binecuvantari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna seara fete dragi mie! nici o noutate? jujuka la multi ani fericiti si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara, dragele mele,

In primul rand doresc sa va spun ca pe prima pagina veti gasi de astazi, la Minunile noastre, cateva randuri despre Anadomnica si povestea ei. Ca tot ne era asa de dor de ea...

Jujuka, LA MULTI ANI fericiti! Sa fii sanatoasa si sa primesti darurile de folos tie si celor pe care ii iubesti! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Succes la smotru si dup-aia sa va bucurati de casuta cea renovata!

Ioanact, te rog sa ma ierti de intarziere, LA MULTI ANI! Este minunat ca dupa doi ani de la casatorie va doriti deja al doilea copilas! Sa va ajute Dumnezeu in toate! Ioana este superba si foarte dulce in rochita ei vaporoasa, sa va traisca si sa va aduca numai bucurii!

Noce, ce bine ca ai aparut! Ne-a fost dor de tine! Nastere usoara si Bebic sanatos. Abia astept sa ne dai vestea! Stii... eu mi-am copiat niste cuvinte scrise de tine si le-am pus la mine pe desktop, de fiecare data cand vad documentul acolo, ma gandesc cu drag la tine! Sa iti ajute Dumnezeu!

Mada23, desi nu ti-am raspuns pana astazi, pastrez in inima cuvintele frumoase pe care mi le-ai spus si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa iti rasplateasca pentru bunatatea si rabdarea ta! Dumnezeu sa te binecuvanteze si iti MULTUMESC din suflet! De-abia astept sa ne dai o Veste Buna!!!!!

Housepocket, chiar ieri m-am gandit la tine!!! Bine ai revenit! Iti multumesc de intrebare, eu sunt bine, in concediu (cine mai e ca mine? )... In rest, nimic nou despre mine, doar nadejdea mi-o innoieste Dumnezeu in fiecare zi si Ii multumesc mult pentru asta. Sper sa apara o Minune in viata mea, cat mai curnad posibil, asa cum sper sa ploua cu minuni si in vietile voastre, ale tuturor! Tu ce mai faci, draguta, ce ne mai spui despre tine si ce iti face minunea de baietel?

Georgic, pe unde ai disparut? Sunt ingrijorata...

Elenii, bine ai revenit! Multumesc pentru cuvintele frumoase! Asteptam cu mare drag vesti de la tine! (vesti bune! )

Deeva, asteptam mereu vesti frumoase de la voi!

Iertati-ma ca m-am lungit asa de tare, am vrut musai sa spun cateva cuvinte unora dintre voi... si ma gandesc cu multa dragoste la toate, Laurra, Anita, Caciantoni, Cami, Vvvvv, Happymum, Magdita, Pogonici, Anadomnica... abosolut toata lumea, rugandu-L pe Dumnezeu sa va trimita binecuvantarile Lui si multa Credinta si pace in suflete! TUTUROR si va rog sa ma iertati daca am uitat pe cineva dintre fetele care au scris mai recent. Ma gandesc cu aceeasi dragoste la absolut toate, fie ca ati scris recent sau nu... va rog din suflet sa ma credeti

Cu drag, Ana

Mergi la inceput