Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Cami, ce veste buna am citit!! Alina se simte mai bine...Doamne ajuta!!
Fetelor, nu stiu daca va amintiti de Andrei, baietelul prietenei mele care face crize de epilepsie...are o boala foarte rara si foarte grava. Parintii lui au gasit o clinica in Germania, medicii de acolo le-au dat ceva sperante...treceti-l si pe el la rugaciunile colective, sa ii ajute Dumnezeu sa stranga banii si Andrei sa faca tratamentul in strainatate...

Eu si sotul meu am decis sa mergem saptamana viitoare in Moldova, pe la manastiri...stiu ca multe fete de pe forum au facut astfel de pelerinaje...imi puteti da cateva repere? Mergem cu masina, nu avem nimic aranjat..nu avem cazare (sper sa nu fie o problema) si nici nu am stabilit inca un traseu exact...ma puteti ajuta cu cateva informatii?

Ora e tarzie, ma duc si eu la culcare...acum insa impart pupici, la fiecare fata de pe forum. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Ma bucur din suflet ca Alina se simte mai bine. Este intradevar o mare minune!

Intrasem sa va dau si eu o veste frumoasa, Cami mi-a luat-o inainte : prietena noastra Criss_2081 a nascut ieri un baietel, care se numeste Ioan! Cris, asteptam cu mare bucurie sa veniti acasa si sa ne povestiti mai multe despre voi!

Putina lume stie, daca stie..., ca aproape fara sa ma cunoasca anul trecut Cristina m-a invitat sa petrec cateva zile la ea, la Constanta, zile care au insemnat foarte mult pentru mine mai ales in acea perioada tulbure cand ma zbateam sa inteleg ce se intampla cu viata mea... Stiu ca acest gest spune ceva despre Cris, stiu si faptul ca nu este singurul de acest fel si ca eu n-am fost singura persoana care a beneficiat de bunatatea si frumusetea sufletului Cristinei. Am mentionat aceste lucruri pentru ca eu asa am simtit, ca Dumnezeu o rasplateste pentru bunatatea si deschiderea ei! Cris, FELICITARI!!! Acum esti Mamica si un vis minunat se implineste pentru tine! Sa iti traiasca Bebelusul, sa fie sanatos, mancacios si sa va bucure neincetat! Fiti binecuvantati!

Gabriela, bine ai venit! Ca sa te putem trece in listuta, cum ti-a spus si Cami, spune-ne numele de botez, intreg, si al sotului daca doresti sa il trecem si pe el in listuta. Te asteptam cu drag!

Monimo, foarte frumos mesajul tau, iti multumim!

Cipicah, multumiri si in numele meu pentru rugaciunile postate! Domnul sa iti rasplateasca! Hmmm, la tine nu se prea potriveste sa inchiei cu floricica si alte minuni

vvvvv, te asteptam sa ne spui ce stii despre braulet! Doamne ajuta!

Nu mentionez pe toata lumea, dar va doresc TUTUROR pace si credinta, adica ce-mi doresc si mie! Am mai auzit o urare care mi s-a parut foarte frumoasa: Domnul sa va bucure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata fete si Cipicah,

Bine ai venit pe lume micutule Ioan! Cris 81 poate iti luam si noi urma.

babiela si tie bine ai venit!

cami_anitonia ma bucur de veste buna despre Alina, Domnu' sa o ridice din patul durerii. Eu la serviciu recrutez oameni ca sa-mi formez echipa (lucrez in vanzari).

danuk ma rog si pentru Andrei.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Cristina: Te felicit si la acest subiect!!! Te imbratisez cu mare drag!!
Livsy: Si eu o cunosc personal pe Criss si subscriu la cele scrise de tine!
Cami: Ma bucur sa aud ca Alina e mai bine, deja incearca sa se ridice din pat.....draga de ea, Doamne Ajuta sa-si revina complet, stim cu totii ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui fac minuni!!
Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cristina.... felicitari mamico, Bunul Dumnezeu sa va fie mereu in preajma, sa aveti bebe sanatos, papacios si cuminte.
Camy... ma bucur mult ca Alina se simte mai bine, Doamne ajuta si mai departe, mare minune. Oo ce mare s-a facut printzesa ta , deja ai trecut la mancarica , sa va traiasca multi ani cu sanatate
Danuk..nu-ti face probleme de cazare, gasesti peste tot , sunt si pensiuni si particulari, noi i-am preferat pe cei din urma, erau si mai ieftini(50-60 ron) si mai liniste, cu toate condiile (apa calda, bucatarie).Doar in zona manastirii Neamt nu am gasit particulari, am mers pana la Agapia si ne-am cazat.Abia a doua zi am aflat ca la manastirea Secu te puteai caza la chilii.Noi am facut traseul asa, veneam dinspre apuseni: Voronet-Moldovita-Sucevita-Putna-Neamt, cazare Agapia, a doua zi: Agapia,Sihastrie, Chilia lui Daniil Sihastrul, Secu, Varatec. Cam atat am reusit noi, erau mult mai multe locuri minunate dar din pacate trebuie mai mult timp.Imi pare rau ca nu am ajuns la Sihla , dar poate Bunul Dumnezeu va mai ingadui sa ajungem in acele locuri minunate.Iti doresc un pelerinaj cu multe rugaciuni , sa veniti usori, cu sufletelul vindecat.
Livsy... ma bucur ca esti din nou prezenta si ai grija de "rugaciunea" nostra , DD va avea grija de sufletul tau minunat, se vor aseza lucrurile , sa nu-ti pierzi nici o clipa speranta

Doamne ajuta tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Buna dimineata, va invit la o cafea

felicitari Cristinei pentru bebe, sa-i traiasca, sa fie sanatos si sa se bucure de el.

Cami, ma bucur ca alina se simte mai bine, Dumnezeu sa o aiba in paza si sa ne asculte rugaciunile. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie28.htm

babiela - bine ai venit la rugaciune!

cami_antonia - sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!....parca mai ieri ne povesteai cum decurge sarcina, apoi cum stai cu pregatirile pentru maternitate si uite ca acum micuta ta are deja 5 luni....multa sanatate Alinei si multa putere si rabdare lui Adrian si celor din jurul ei pentru a o putea ingriji....cu ajutorul Bunului Dumnezeu se va insanatosi complet....

danuk - daca ajungi in Moldova iti recomand cu caldura Manastirea Bistrita si Manastirea Pangarati (ambele sunt in apropiere de Piatra Neamt)....la Bistrita se afla Icoana Sf. Ana cu Maica Domnului, icoana la care se roaga multe femei pentru dobandire de prunci, Sf. Ana mijlocind la Bunul Dumnezeu pentru primirea acestui dar, iar la Pangarati pe langa bucuria de a te inchina la Icoana a Maicii Domnului vei simti ca ai atins un colt de rai ... este o manastire superba....nu iti pot descrie in cuvinte frumusetea acestei manastiri...si linistea care domneste acolo (ca de altfel in mai toate manastirile).....Bunul Dumnenezeu si Maicuta Domnului sa va calauzeasca pasii catre cat mai multe locuri sfinte spre folosul vostru sufletesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mada, caciantoni, multumesc tare mult pentru sugestii si pentru gandurile voastre bune!

Mergi la inceput

deeva, multumiri pentru rugaciunile pentru Andrei!! Poate ca ar trebui sa va spun si numele parintilor: Nicolae si Mihaela, si ei ar trebui pusi la rugaciune...sunt disperati!! Au mare nevoie de sprijinul lui Dumnezeu - de fapt, este singura lor speranta....baietelul are o boala rara, multi medici au aflat de ea doar din carti....sa ii ajute Dumnezeu sa stranga banii necesari!! Se pare ca un doctor din Germania le-a spus sa il aduca pe micut acolo si sa inceapa un nou tratament...din pacate, banii chiar sunt o problema!! Sper din inima sa depaseasca acest hop, cu ajutorul oamenilor cu suflet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Buna dimineata si multumesc mult pentru primire. numele meu este Anuta Gabriela, iar al sotului Gabriel.In februarie 2008 am nascut la termen o fetita Cristina Maria, dar din cauza unor probleme la artera pulmonara n-a trait . Imi este tare dor de ea si-mi este greu fara ea langa mine, cu toate ca sunt convinsa ca in imparatia cerului ii este bine si stie cat o iubesc. Va multumesc inca odata si Doamne ajuta!

Mergi la inceput