Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

SLAVA TIE, SFINTE SI TAMADUITORULE PANTELIMOANE!
SF. MARE MUCENICE SI TAMADUTORULE PANTELIMOANE, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII!

CIPICAH - MULTUMESC MULT PENTRU RUGACIUNI....SUNT FOARTE FRUMOASE....

IOANACT - MULTUMESC CA AI POSTAT SINXARUL SI ACATISTUL SF. PANTELIMON.....BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA TE RASPLATEASCA!

SI VA ROG SA MA IERTATI CA AZI NU AM REUSIT SA POSTEZ SINAXARUL SI ACATISTUL, DAR DE DIMINEATA AM FOST LA ANALIZE....VOIAM SA LE POSTEZ ACUM, DAR AM VAZUT CA LE-A POSTAT ALINA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna ziua si de la noi

azi inca nu am vb cu fratelo
deci inca nu am vesti de la el si de la alina

sisica mercic de ajutor ... ai PM

medaaaaaaaaa cum este???????

ma apuc de teza
vb mai tarziu
pup pe toata lumea

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui caciantoni

IOANACT - MULTUMESC CA AI POSTAT SINXARUL SI ACATISTUL SF. PANTELIMON.....BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA TE RASPLATEASCA!

SI VA ROG SA MA IERTATI CA AZI NU AM REUSIT SA POSTEZ SINAXARUL SI ACATISTUL, DAR DE DIMINEATA AM FOST LA ANALIZE....VOIAM SA LE POSTEZ ACUM, DAR AM VAZUT CA LE-A POSTAT ALINA....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman)

Multumesc!
Sper ca nu te-ai suparat ca am postat eu Acastistul Sf Mucenic Pantelimon si Sinaxarul de azi.
M-am gandit, cand voi avea timp si nu e postat de tine (sau de altcinva) sinaxarul, sa il postez si eu.
Sper sa nu se supere nimeni.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Buna! Sunt Gabriela si as vrea tare mult sa ma inscriu si eu, imi doresc tare mult sa fiu mamica (sunt mamica unui ingeras, care a plecat la Tatal ceresc dupa cateva zile de viata.)cum trebuie sa procedez? Multumesc.

Mergi la inceput

doamne ajuta fetele!

ma bucur mult sa aud ca ALINA SE SIMTE BINE ... in limita bolii pe care o are ... aproape ca vor sa ii dea drumul acasa ... e rau ca trebuie sa faca radioterapie si e cu programari etc ...

in schimb are niste lipsuri de memorie care trebuie reactivate ... usor ... usor ...

sa ii dea rabdare Dumnezeu acum fratelui meu si mamei ei sa o poata ingriji cu bine ca bolnavii sunt tare irascibili ....

babiela bine ai venit ... una din fete te va trece pe lista de pe prima pagina ... sa ne spui numele mic complet al tau si al sotului ... si povestea ta ... trebuie sa scrii repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata de administrator apoi te vei vedea in timp real ....

va pupi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

cami imi pare bine sa aud asemenea vesti ,credinta e mai presus decit toti medicii ajuta in continuare,sa auzim numai de bine!
Babiela bine ai venit! urmeaza pasii pe care ti i-a spus Cami. la toate fetele dragi

Mergi la inceput

doamne ajuta anita!
adevar ai grait ... puterea rugaciunii colective e mai presus de orice
3 saptamani de chin si azi erau cat pe ce sa o externeze ... deci ... e spre bine ... sa ne rugam in continuare ...

Mergi la inceput

fetele a nascut cristina prin cezarianaaaaaaaaaaaaa

avem inca un baietelllllllllll
sa ne traiascaaaaaaaaaaaa
sa fie sanatossssssssssssssssss si credinciossssssssssss

doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

bine ai venit in lumea noastra micutule! mamico sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

ANITA numai noi suntem prin preajma???

deeva cum e la servici? te obisnuiesti???

sa va mai spun cate ceva despre bebelasa mea frumusica
avem 5 luni jumate ... am inceput diversificarea mancarii .... ne chinuim sa bagam cateva lingurite de suc de fructe si piure de legume ...vrem sa stam mereu in fundulet si sa alergam pisicile si cainii ... ne place foarte mult in baita ... dam din picioare ca am descoperit ca sare apa pe fata ...

E O DULCEATA FETITA MEA ....

VA DORESC TUTUROR ASA COPIII CUMINTI ....

AAAAAAA .... si am vb cu fratele meu .... ALINA E MAI BINE ... USOR USOR SE VA RIDICA DIN PAT SA MEARGA SINGURICA LA WC ... E TANARA SI NUMAI DUMNEZEU POATE FACE MINUNI ... SA NE RUGAM IN CONTINUARE ... PANA ACUM E DEJA O MARE MINUNEEEEEEEEEE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput