Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetele va pupez si ne "revedem" virtual abia luni. Va doresc tastarita placuta (sa am ce citi si eu vreo doua trei zile...) si sa dea DD sa nu mai treaca barza pe la noi ca ii rup gatul si-un picior, ca noi vrem bebelushi nascuti la termen, da?

Manga, Luto... da eu recuperam laptele curs la liber in chestia aia cilindrica si de acolo i-l dadeam cu tetina lui Rares(ca se facea ca un biberon obisnuit).

Luto succes la vizionari!

Anco, Dana15, Danuta, Mihaela ... aveti niste burtici cu totul speciale

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Mooooaama ce-i aici mie mi s-a impatratit forumul
Deci Ralu 16 nici culcat nici sculat, in fund da?:-)))]

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Dupa ce am scris mi-am dat seama, dar m-am gandit sa las asa sa se distreze si altii de mine, sa nu rad de una singura...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si eu tot valurita vad pagina...dar nu-i bai...citesc oricum, nervi sa am sa reusesc.

Tensiunea cu tensiometru digital se ia stand in sezut
Cat despre indemnizatie...dupa calculele mele...daca ai salariul "pe bune" pe cartea de munca, este bine sa intri in prenatal cat mai curand posibil. Daca o parte din bani vin din"prime" si alte tipuri de "indemnizatii" atunci este bine sa intri cat mai tarziu cu putinta.
Eu ma incadrez la prima varianta.

Liliana, Andra-Maria & cu 27+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ii bine ca pe pagina asta ne-am revenit la normal

Ramo weekend placut! Dar parca ma bucurasem ca ai net si acasa

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

daca nici acum nu merge, ma las pagubasa. am incercat asa cu copy/paste.

o sa plang tare, tare ca nu ma duce capul sa fac nimic.

anco 32+

http://family.webshots.com/album/573707131UAcPgE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vadca forumul a luat-o razna ... si voi la fel cu scrisul merg la un mic langa husband .... va si sa fiti cuminti

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Huh, mi-am pus si eu mancarea la facut ca mai aveam putin si muream de inanitie
Nah, ca din cauza voastra sta bebe nemancat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Si eu cred ca merg sa ma intind un pic...Ce-i drept si pagina o luase razna, nu numai noi...
Hai, pa!Sa ne revenim un pic.

Mariaanna
29+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Raluk,nu stiu ce sa zic,eu tind s acred ca nu contractia a provocat fisura de membrane ci doar ca s-au produs ambele evenimente in acelasi timp...Cum sta cu cervixul,are ceva dilatatie sau nu? Ca membranele sau dopul gelatinos se mai refac,dar daca incepe ssa se dilate atunci aia e,nu se mai inchide nimic la loc..

Mihaela 33+ cu baby Joshua

nu e dilatata deloc. Au internat-o in spital si i-au spus ca vor incerca sa-i mai tina sarcina cateva zile, sa apuce sa i se termine de dezvoltat plamanii la bebe. Dar pierde lichid. Colul i-a fost de vreo 3 cm toata sarcina.

Si mie mi se parea de speriat ca de la o contractie sa ti se intample asa ceva. Dar de la ce sa mai fie membranele alea asa sensibile? Ca eu de exemplu, citisem de streptococul beta hemolitic ca slabeste si rupe membranele. Dar ea si-a facut toata sarcina analiza pentru el, chiar si acu 2 saptamani, si nu avea...

27+

Nu te impacienta,fiecare sarcina e diferita,fiecare organism la fel,reactioneaza altfel la diversi factori..si sa ai un stil de viata ca la carte tot ti se pot intampla chestii din astea...
In orice caz nu e bine ca pierde lichid,va trebui monitorizata cu grija si daca nu se refac membranele e mai safe pt bebe afara,dar fiind faptul ca 1.bebe poate intra in suferinta fetala in lipsa lichidului si 2. e pericol de infectii in zona
Bine ca i-au facut injectia pt maturare,uite si Sabinei i-au facut-o cu o zi inainte si micuta a respirat singurica,asa ca nu e atat de grav sa nasca la 34 sapt.

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

daca nici acum nu merge, ma las pagubasa. am incercat asa cu copy/paste.

o sa plang tare, tare ca nu ma duce capul sa fac nimic.

anco 32+

http://family.webshots.com/album/573707131UAcPgE

uite aici:

*link*]poze[/url] ... unde eu am pus * tu sa pui " si o sa iasa

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput